KARMIKUS FELADAT, AMIKOR A HOLDCSOMÓPONT: SZŰZ

Itt a lélek még erősen törekszik az elkülönülésre és mivel túl tökéletlennek hiszi magát, saját önszánakozásának állóvizében leledzik. Pedig éppen ez az önsajnálat okozza számára a legnagyobb nehézséget, amit ebben az életében le kell küzdenie. Legnagyobb hibája az, hogy az önfejlesztés, javulás helyett, folyton csak magát emészti.

Az önbizalmának fejlesztése nagyon fontos lenne számára. Az előző életekben ezt az embert sokan rászedték, mert túlzott részvétével felült minden megindító történetnek. Ennek, pedig az a következménye, hogy saját életét külső gondok mindaddig károsan befolyásolják, amíg el nem jut addig a pontig, hogy betelik nála a pohár.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-12-23

Mikor végre ráébred arra, hogy leggyengébb pontja, és fejlődésének akadálya épp a lágy szíve, akkor első lépésként kifejleszti azon képességét, hogy különbséget tegyen: mivel érdemes igazán együttérzéssel foglalkoznia és mi az, ami nem valós gond.

Intuitív képessége rendkívül erős, de épp ez okozhatja depresszióit is, ami más emberek csalárdságaival szembeni érzékenységéből ered. Ha ráébred saját függetlenségére, rájön, hogy azok az emberek, akikre ő maga akart támaszkodni, azért jönnek hozzá, hogy éppen nála keressenek támaszt.

Karmikus leckéje, hogy megtanuljon nemet mondani és legyen véleménye, mert könnyekkel teli szemekből áradó legkisebb kérésre is képes mindent visszavonni, amit éppen mondott. Ha ellenáll az érzelmek áradásának, megtisztul zavart lelke. Sokukból kitűnő orvos, természetgyógyász válhat.

A mély emberi együttérzés a tökéletesség utáni heves vággyal párosul. Ezért van az, hogy rendkívül kritikus. Gyakran kívánja, hogy mások segítsenek rajta, a segítségkéréstől mégis ódzkodik. Ehelyett mély lelkületű emberek társaságát keresi, tőlük remélve megértést. Ez az ember idővel megtanul megbocsátani mindazoknak, akik őt ebben, vagy korábbi életeiben megbántották.

Keddi Horoszkóp 2023-05-23

Mostani életének karmája a belső tisztaságra és tökéletességre való törekvés, ugyanakkor, pedig a mások gyengeségeivel szembeni belátó türelem. Végső célja a tökéletes önfegyelmezés. Életét a szolgálatra kell áldoznia, ahelyett, hogy másoktól várja el, hogy az ő lelkét ápolgassák. A gyakorlatiasságot kell kifejlesztenie ahhoz, hogy szellemi tartalékait képes legyen átültetni a valóságba.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: