Oroszlán nő: a született vezető

Az Oroszlán nő jó megfigyelő, erős jövőképpel rendelkező vezető. Semmi és senki sem állíthatja meg őt, ha valamit el akar érni. Magasak az elvárásai, ami ahhoz is kell, hogy kimagaslót alkothasson. A sikerhez vezető utat akárhogyan is, de megtalálja, s jó érzéssel tölti el, ha másokat is magával vihet. Amikor kudarc éri, akkor is emelt fejjel viseli a vereséget. Ő az alázatosság és az erény kiváló keveréke, ami csak keveseknek adatik meg, éppen ezért mindenki csodálatát képes kivívni.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-25)

Nagyon fontos, hogy ma teljes egészében objektív tudjon maradni egy vitás kérdésben, még akkor is, ha szíve igencsak húzza valamelyik irányba. Mivel most sok múlhat szavain, csakis azt mondja, ami a helyes, ne azt, amit érzelmei diktálnak, vagy más hallani szeretne. Merjen meghozni egy nehéz döntést, ha kell, kedves Oroszlán!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Szűz: az erényes nő

A Szűz nőnek számos erénye van. Soha nem a könnyedebb megoldást választja csak azért, hogy gyorsabban célba érjen, mindig a helyes út lebeg a szeme előtt. Angyali lelkületéből fakadóan áldás, ha vele hoz össze a sors. Árad belőle a szeretet, kedves és segítőkész. Amikor megbántják, akkor is igyekszik minél gyorsabban összeszedni és kiállni önmagáért. Amikor vérzik a szíve, nem saját magát sajnálja, hanem másokat.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-25)

Bár, ön általában igen elõrelátó, kedves Szûz, mégis, mintha ma valahogy sehogy sem akarnának tisztulni a szeme elõtt a dolgok. Ennek megfelelõen, inkább halasszon minden döntést máskorra, amit csak lehet, nehogy aztán késõbb magyarázkodni kényszerüljön valamiért.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Napi horoszkóp február 15. szombat – Bikák, Kosok, Rákok, Mérlegek, Halak, Oroszlánok, Szüzek csodás...

Mérleg: a kifinomult nő

A Mérleg nő okos, éles elméjű, talpraesett. Kiemelkedő intellektusa jó adag humorral is párosul. Méltósággal és kiegyensúlyozottsággal áll hozzá a mindennapi kihívásokhoz, az érzelmeit a legritkább esetben tárja a nyilvánosság elé. Mindig tudatosan cselekszik, öntudatosságának köszönhetően soha nem téveszti szem elől a céljait. Sugárzik belőle az életöröm, s ez az, ami kiemeli őt a tömegből.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-25)

Annak ellenére, hogy ön általában szorgalmas és motivált, ma hatalmába kerítheti a lustaság, vagy egyszerûen csak a kedvetlenség, s ezt nehezen viselheti. Ne hajszolja magát, fogadja el, hogy nem lehet mindig, mindenki tökéletes, így ön sem, kedves Mérleg. Álljon helyt, amennyire okvetlen szükséges, aztán menjen haza és pihenje ki magát.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Skorpió: a rejtélyes és szeszélyes nő

A Skorpió nőnek megvan a maga „méregfoga”. Éber, pikírt, mindig tudja ki ő, s mit akar. Rettenetesen őszinte mindenkivel, s nem érdekli, ha a szavaival megsért valakit. Nem szeret kertelni, mindig a lényegre tér, szenvedélyes szerető, inkább elviseli a fájdalmas igazságot, minthogy bedőljön a hazugságoknak. Temperamentumos természete persze nem mindenkinek jön be. Nem véletlenül vágyik olyan társra, aki kész elviselni őt úgy, ahogy van.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-25)

Ma temérdek dolog kavaroghat a fejébe, egyszerre egy csomó mindent csinálna, de valahogy, semmibe sem bír érdemben haladni. Ráadásképpen, ma egy olyan eseményen is részt kellhet vennie, melyhez végkép nincs most hangulata. Élje túl valahogy a mai napot, kedves Skorpió, remélhetõleg a holnap már szerencsésebben alakul majd.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: