Oroszlán nő: a született vezető

Az Oroszlán nő jó megfigyelő, erős jövőképpel rendelkező vezető. Semmi és senki sem állíthatja meg őt, ha valamit el akar érni. Magasak az elvárásai, ami ahhoz is kell, hogy kimagaslót alkothasson. A sikerhez vezető utat akárhogyan is, de megtalálja, s jó érzéssel tölti el, ha másokat is magával vihet. Amikor kudarc éri, akkor is emelt fejjel viseli a vereséget. Ő az alázatosság és az erény kiváló keveréke, ami csak keveseknek adatik meg, éppen ezért mindenki csodálatát képes kivívni.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Ma nagyon forgalmas napra számíthat, kedves Oroszlán. Már reggel sok dolga lehet otthon, majd jönnek az elhalaszthatatlan elintéznivalók, és természetesen munkájában is megtalálják a bonyolult ügyek. Ezt az egész napos fárasztó, hektikus nyüzsgést a legjobb, ha este egy baráti összejövetel keretében vezeti le.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz: az erényes nő

A Szűz nőnek számos erénye van. Soha nem a könnyedebb megoldást választja csak azért, hogy gyorsabban célba érjen, mindig a helyes út lebeg a szeme előtt. Angyali lelkületéből fakadóan áldás, ha vele hoz össze a sors. Árad belőle a szeretet, kedves és segítőkész. Amikor megbántják, akkor is igyekszik minél gyorsabban összeszedni és kiállni önmagáért. Amikor vérzik a szíve, nem saját magát sajnálja, hanem másokat.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Ma, kedves Szûz, igazán segítõkész kedvében van, ugyanis saját feladatai elvégzése után még arra is marad elég energiája, hogy besegítsen környezetének ügyes-bajos dolgaikban. Ez nagyon szép gesztus és higgye el, ha nem is csinálja jól, mindenkinek jól esik ez a kis figyelmesség és alkalomadtán nem marad kedvessége viszonzatlan.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-05-13

Mérleg: a kifinomult nő

A Mérleg nő okos, éles elméjű, talpraesett. Kiemelkedő intellektusa jó adag humorral is párosul. Méltósággal és kiegyensúlyozottsággal áll hozzá a mindennapi kihívásokhoz, az érzelmeit a legritkább esetben tárja a nyilvánosság elé. Mindig tudatosan cselekszik, öntudatosságának köszönhetően soha nem téveszti szem elől a céljait. Sugárzik belőle az életöröm, s ez az, ami kiemeli őt a tömegből.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Tartsa nyitva ma szemét és fülét kedves Mérleg. Lehet, hogy régóta keres valamit, vagy valakit, de sikertelenül, azonban ma akár a legváratlanabb helyeken találhatja meg. Nem is biztos, hogy pontosan elképzeléseinek megfelelõ a találat, ám egy kis fantáziával az élet adta lehetõségeket nagy sikerrel átültetheti saját igényeibe.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió: a rejtélyes és szeszélyes nő

A Skorpió nőnek megvan a maga „méregfoga”. Éber, pikírt, mindig tudja ki ő, s mit akar. Rettenetesen őszinte mindenkivel, s nem érdekli, ha a szavaival megsért valakit. Nem szeret kertelni, mindig a lényegre tér, szenvedélyes szerető, inkább elviseli a fájdalmas igazságot, minthogy bedőljön a hazugságoknak. Temperamentumos természete persze nem mindenkinek jön be. Nem véletlenül vágyik olyan társra, aki kész elviselni őt úgy, ahogy van.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Ma igencsak nosztalgikus hangulatban lehet, kedves Skorpió. Sok régi emlék törhet fel elméjében, amik bizony azt is eredményezik, hogy felértékelõdnek önben a régi tárgyak. Amennyiben a lakásába vásárolna valamilyen kiegészítõt ma hajlamos lehet inkább a patinásabb darabokat keresni. Várjon a nagyobb beruházásokkal néhány napot, nehogy megbánja azokat, hátha hangulata csak egy napra szólt.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: