Nyilas: a varázslatos nő

A Nyilas nő meglepően érzelmes típus, tisztában van a saját érzéseivel éppúgy, mint másokéval. Bele tudja élni magát mások helyzetébe, így könnyen megérti mások mozgatórugóit is. Ám amikor arra kerülne sor, hogy a saját érzelmeit fejezze ki, óvatossá és megközelíthetetlenné válik. Nagyon kevesek előtt tárja fel valódi önmagát. Szóval, ha beenged a saját kis világába, nagyon szerencsésnek érezheted magad.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma hamar a figyelem középpontjába kerülhet az által, hogy sok tapasztalatát és meglátását osztja meg másokkal, akik szinte csak úgy isszák szavait. Ne csodálkozzon, hogy nagy hatással van másokra munkássága, hisz van mit tanulni öntõl! Legyen büszke és készséges!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak: a független nő

A Bak nő mindenkor megfontolt, független és öntudatos. Tökéletessé fejlesztette az önbecsülését, semmilyen kétsége sincs afelől, ki is ő valójában. Pontosan ismeri az erősségeit és a gyengeségeit, s azt is, mit akar elérni az életben. Sugárzó belső szépsége az, ami rabul ejt másokat, s amikor beszél, akkor rá valóban azt lehet mondani: szívből beszél. Kitartó és hűséges, mindent megtesz a szeretteiért.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma esetleg érdemes lenne konzultálnia barátaival, kollégáival, hogy visszajelzéseket kapjon egy projektjével kapcsolatban, mely most kezd körvonalazódni. Hallgassa meg az elhangzott véleményeket, vonjon átlagot és igyekezzen hasznosítania a leszûrt konzekvenciákat a jövõre nézve!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szerdai Horoszkóp 2021-07-28

Vízöntő nő: a nyughatatlan álmodozó

Álmodozónak és harcosnak született a Vízöntő nő, és arra hogy nagy dolgokat vigyen véghez. Addig nem is nyugszik, amíg el nem éri céljait. Csodálatosan tud annak érdekében küzdeni, hogy valamit valóra váltson. Ambiciózus és hihetetlenül céltudatos, ő az a nő, aki ha akarja, átformálhatja és sokkal jobb hellyé teheti a világot. Segítőkész, könyörületes, igazán különleges és egyedi lélek rejlik benne.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma nagy eséllyel barátkozhat össze, köthet barátságot egy olyas valakivel, aki nagy hatást gyakorolhat életére. Vezesse be mielõbb a baráti körébe, mutassa be minél több embernek, hogy ezzel is mindinkább közel tudhassa magához!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak nő: a nagylelkű szerető

Az őszinteség, a becsületesség és a szerelem kiapadhatatlan forrása a Halak nő. Rendkívül érzelmes és érzékeny csillagjegy, ám igyekszik elrejteni ezeket az érzéseket. Magában sír, s csöndben vívja meg harcait, s inkább meghalna, minthogy kimutassa, ha valami bántja. Mindazonáltal ő az első, aki mások segítségére siet. A Halak nő a világ gyógyítója, s a világnak még több ilyen remek emberre volna szüksége.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Bármivel is töltse ma napja nagy részét, szíve szinte egész biztosan máshová húzza majd, kedves Halak. Maradjon veszteg és álljon helyt, de csak addig, ameddig okvetlenül szükséges, aztán igyekezzen ahhoz, akit szeret! Az élet túl rövid a túl sok munkához, ön így is nap, mint nap derekasan helytáll...

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: