Nyilas

Nem szereti a monoton életet, gyakran hajlandó feladni a stabilitását egy kis kalandért. Hosszú távon nem lehet rá számítani, mert hamar elhatalmasodik rajta az unalom. A kíváncsiság, és az új dolgok iránti vágy hajtja mindig.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-04)

Ma különös tekintettel oda kell figyelnie arra, amit mond, ugyanis könnyen lehet, hogy egy fontos ügyben ma az ön szava lesz a döntõ, és ez bizony mindenkinek nagy felelõsség lenne! Ne rettenjen azonban meg saját erejétõl, sõt, használja ki a szituációt, s ne csak hozzászóljon, hanem egyenesen irányítsa is a beszélgetést, hogy mások minél inkább megismerhessék bölcs és építõ gondolatait, érveit, s így ön mellé álljanak az ügyben. A kulcs ma minden tekintetben az ön fejében van, bocsássa hát azok rendelkezésére, akiknek oly nagy szüksége van most rá.

Bak

Nem panaszkodhat soha az anyagiakra, hiszen nagyon spórolós, azonban, ha valaki kölcsön kér tőle, nem szívesen ad. Inkább azt hazudja, hogy nem tud adni, mivel fél, hogy pénz nélkül marad.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-04)

A mai napon ne hagyja, hogy a harag a hatalmába kerítse érzõ és empatikus szívét. A düh csak elhomályosítja az ember elméjét, így minél inkább hagyná, hogy érzelmei befolyásolják reális és ésszerû gondolkodásmódját, annál inkább józan önmaga ellen cselekedne. Annál is inkább szükség van erre, mivel az önt körülvevõ embereket szinte teljesen hatalmába kerítette ma a harag és a kétségbeesés, így ma sokat segíthet kivételesen az elveihez minden körülmények között való makacs ragaszkodásával. Furcsa, de ma pont eme rossznak gondolt tulajdonsága lesz mások számára a mentõöv?

Vízöntő

Nagyon könnyen köt barátságot, mivel igen nyitott, és kommunikatív, azonban gyakran kihasználják jóságát. Az igazi barátok hiánytól szenved egész életben. Jó lenne, ha megpróbálná jól érezni magát egyedül is.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-04)

Akkor lehet ma a legeredményesebb, ha szövetségekben, kompromisszumokban, mintsem versengésben, vagy épp ellenségeskedésben gondolkodik, kedves Vízöntõ! Kérjen és kapni fog, tegye oda magát, s megsokszorozhatja erejét! Na és persze ne feledje: együtt mindi könnyebb!

Halak

Egy ideális, és álomszerű világban szeretne élni, nem nagyon találja a helyét a hétköznapi racionalitásban. Úgy érzi, nem értékelik személyiségét eléggé.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-04)

A vonat elindult, úgyhogy jobb, ha nem habozik tovább és gyorsan felugrik rá! A mai nap egy igazi birkózás lehet az ön körülött lévõkkel, ugyanis mások képtelenek megérteni higgadt és szorgalmas hozzáállását, ami a legkeményebb helyzeteken is segít átlendülnie. Ne zavartassa azonban magát mások meg nem értése miatt, s tegyen csak továbbra is úgy, ahogy helyesnek érzi, mert a vonat, amire a nap elején felugrott, csakis akkor ér el biztonságban a célállomásig. A nap végén aztán meg lesz a jutalma egy kellemes, meghitt éjszaka valójában, amit minden ízében érdemes kiélveznie! Megérdemli!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: