Manapság te is aktívan keresed a boldogságodat és ha netán nem találod, akkor csalódottan azt mondod, hogy ez neked nem is jár? Jól tudod, hogy ez nem így van, boldognak lenni nem adomány, hanem képesség. Csak tudatosítani kellene magadban azt, mitől is vagy igazán boldog. Ha pedig célzottan keresed, biztosan nem vallasz kudarcot vele!

Kos

Akkor mondhatod magadat boldognak, ha úgy érzed, szükség van rád. Néha nem veszed észre, és ezt képes vagy ki- avagy ráerőszakolni másokra, hogy úgy érezzék, nélküled életképtelenek. De ezt nem gonoszságból, hanem túlzott szeretetből teszed, ugyanis rendkívül nagy a szeretetéhséged, még akkor is, ha ezt nem igazán mutatod ki, hanem a komoly, szigorú, tekintélyes énedet kívánod mutatni. Ugyanígy vágysz a figyelemre is, hogy foglalkozzanak veled. Máskülönben apró ajándékokkal lehet még kiváltani nálad azt, hogy boldog legyél.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Meglehet, hogy ma éjjel esetleg furcsa, misztikus álmai lesznek, melyek talán angyalokkal, vagy más, szellemi lényekkel kapcsolatosak, vagy éppen, rájuk utalnak. A bennük rejlõ üzeneteket érdemes lenne rögzíteni is valamilyen formában hosszútávra, mert késõbbi értelmezésük által, fontos üzenetre bukkanhat!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-11-13

Bika

Te leginkább attól vagy boldog, ha mindenkivel jóban lehetsz. Legyen egy szerető párod, akivel jól megértitek egymást, mert te akkor érzed magadat igazán formában, ha van egy kedvesed. Illetve, ha van kikkel megosztani a szeretetet, az örömöt, a bánatot, mivel rendkívül társaság központú vagy. Neked csak az számít, hogy önzetlenül adhass, nem kérsz cserébe semmit, és ha ezt megteheted, akkor te már elégedett vagy.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma egyesülhet ténykedésében a modern technika és a kreativitás, aminek következtében, kimagasló dolgokat hozhat létre, esetleg nagy igazságokra jöhet rá. Mindenképpen ossza meg másokkal is, amit ma tapasztal, mert õk további érdekes ismeretekkel bõvíthetik észrevételeit, esetleg gondolatok egész sorát indíthatják el önben azzal, amit mondanak.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Semmi sem tesz téged annyira boldoggá, minthogy elismerik a tudásodat és az eszedet. Számodra fontos, hogy a környezeted olyannak lásson, amilyennek mutatni kívánod magadat. Erősnek, intelligensnek, tekintélyesnek. Ha úgy érzed, ez meg van és szinte mindenki „tökéletesnek" lát, akkor nincs is okod a panaszra. Kivéve, mikor egy hangulatingadozó pillanatban túljátszottad magadat és akkor meg az a baj, miért nem látják az „igazi" énedet, hogy a hátba veregetés mellett csak egy kis szeretet kell.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Meglehet, kedves Ikrek, hogy most szíve szerint, teljesen máshol lenne, vagy abszolút mást csinálna, mint amit muszáj. Ne tetézze azzal a dolgokat, hogy belegondolva mindebbe, lehangolja magát, inkább próbálja meg a dolgok jó oldalát is észrevenni, s valahogy, pozitívan felfogni a jelen helyzetet, akkor nem csak az idõ fog gyorsabban telni, de sokkal jobb kedvre is derülhet!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Neked a családod a mindened. Ha őket sikerül összetartanod és boldoggá lenned, akkor már nyugodt és elégedet vagy. Ha róluk van szó, maximálisan önzetlen és értük bármire képes vagy. De vajon azt is tudod, hogy mindezt azért is teszed, hogy a szent anyaként tekintsenek rád és elhalmozzanak téged a szeretetükkel? Mert főleg a szeretetvágy az, amely motiválja tetteidet. Illetve, a megmentő, a hős szerepében is rendkívül szeretsz tetszelegni, amely örömet okoz neked.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Amennyiben szingli, kedves Rák, ma, meglehetõsen érdekes körülmények között, megismerhet egy személyt, aki vonzó, intelligens, szabad szellemû, ráadásul, mintha az elsõ perctõl kezdve, oda lenne önért. Meglehetõsen veszélyes kombó, így ne haladjon túl gyorsan, mert azzal nem csak egy törött szívet kockáztat, hanem a sikert is azzal, hogy lerohanja. Legyen türelmes és hagyja, hogy csak úgy, spontán szövõdjön az új szerelem!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: