Oroszlán

Bárhol, bármikor, a családi életben és a munkahelyeden, de te legyél a középpontban. Ez a legfőbb öröm a számodra, mikor mindenki körbedong, körbevesz és ettől fontosnak érzed magadat. De az is ugyanilyen örömödre szolgál, ha valóban önzetlenül járhatsz el, egy kicsit megcsillogtatatva a nemes és nagylelkű oldaladat. De rád bizony az is jellemző, hogy időnként szereted megvenni a boldogságodat, kisebb-nagyobb tárgyak formájában.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-12)

Akármennyire is tûnjön jónak egy ajánlat, ne ugorjon rá azonnal, kedves Oroszlán, mert most könnyen elkerülheti figyelmét néhány körülmény, melyek döntõen befolyásolhatják az üzlet végkimenetelét, ráadásul, nem feltétlenül az ön javára. Ettõl persze még lehet, hogy csak rémeket lát, mindenesetre, nem árt az óvatosság, s, ha komoly a szándék, nem jelenthet problémát egy kis gondolkodási idõ!

Szűz

Te már attól is boldog vagy, ha békén hagynak és nyugalmat adnak, éppen nem próbálnak felidegesíteni. Ettől függetlenül nehezen mutatod ki az érzéseidet, így azt is, ha boldog vagy. Jobb szeretsz magadban örülni. Viszont boldoggá tesz téged, ha van egy kis időd magadra, kettesben lehetsz a pároddal, ha utazhatsz és élhetsz. Élni és élni hagyni, ez az elv jelenti neked a legfőbb örömet.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-12)

Néhány új feladattal bõvülhet munkaköri repertoárja, melyek elsõre igen nagy koncentrációt, s rengeteg energiát igényelhetnek öntõl, ugyanakkor, igencsak termékenynek és izgalmasnak ígérkeznek, így meg is felelve minden kritériumnak, amitõl ön, kedves Szûz, lázba jön és legyõzhetetlenné válik. Élvezze az új kihívásokat, s csapjon le a bennük rejlõ lehetõségekre!

Nostradamus különleges jóslata 4 csillagjegynek a 2020-as évre

Mérleg

Neked már az boldogság, ha a szeretteidet boldognak látod, amiért általában te aktívan meg is teszel mindent. Ettől független örömet jelent a számodra, ha sikeres vagy és ezt mások is elismerik. De az élet apró örömeit is rendkívül tudod élvezni, mint a szép holmik, a jó bor, jó könyv, egy jó film. Szerencsére téged egyáltalán nem nehéz boldoggá tenni és te magad is könnyen elérheted ugyanezt.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-12)

Ma kifejezetten inspirálja, ha nehézségekkel találja magát szembe a munka, vagy éppen az otthoni teendõk során, ami nem is csoda, hiszen ilyenkor kreatív lehet, s miután elhárította az akadályokat, méltán lehet büszke magára, s zsebelheti be mások elismerését is, ennél pedig nincs motiválóbb az ember számára. Mutassa meg ma is, mit tud, kedves Mérleg és dobjon rá még egy lapáttal hírnevére!

Skorpió

Főleg akkor érzed magadat boldognak, amennyiben megdicsérnek, különösen ha ez a figyelem a külsődre irányul. Szereted szépnek és intelligensnek érezni magadat. Ha van néhány csodálód, akkor már egyenesen kicsattanó formában vagy. Arra vágysz, hogy mások szemében te legyél a szerelem és a szex istennője. A kedvesed szemében pedig egyenesen nélkülözhetetlen legyél. De rád is igaz, hogy a tárgyi dolgok megvásárlásával is könnyen feltudod dobni egy napodat.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-12)

A mai nap folyamán igen fontos dolgokkal foglalatoskodhat, melyek gyors észjárását és jó szervezõképességét is egyaránt igénylik. Amennyiben sikerül lendületét egészen a nap végéig megtartania, úgy minden bizonnyal, kiemelkedõ teljesítményt nyújthat, csupán arra figyeljen, kedves Skorpió, hogy fáradsága kellõképpen honorálva is legyen a késõbbiek során!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: