Oroszlán

Bárhol, bármikor, a családi életben és a munkahelyeden, de te legyél a középpontban. Ez a legfőbb öröm a számodra, mikor mindenki körbedong, körbevesz és ettől fontosnak érzed magadat. De az is ugyanilyen örömödre szolgál, ha valóban önzetlenül járhatsz el, egy kicsit megcsillogtatatva a nemes és nagylelkű oldaladat. De rád bizony az is jellemző, hogy időnként szereted megvenni a boldogságodat, kisebb-nagyobb tárgyak formájában.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-21)

A királyi jegy szülöttei ma különösen mély benyomást keltenek környezetükben, így ideálisnak tûnik a mai nap arra, hogy lebonyolítsanak néhány fontos telefont, megbeszélést, vagy tárgyalást. Az eredményességet most még inkább segítheti, ha nem tervezik túl a dolgokat, mert ma, a szokásosnál is jobban mûködõ ösztöneikre hallgatva, mondhatni spontán megnyilvánulásaikkal lesznek a leginkább képesek levenni másokat a lábukról, bármi is legyen a cél. Alkalmasint érdemes ma a hódításra, vagy éppen a párjuknak való udvarlásra is idõt szakítani, hisz a varázs nagy eséllyel itt is mûködik, hogy száz százalékosan kihozzák a mai napból a maximumot!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Szűz

Te már attól is boldog vagy, ha békén hagynak és nyugalmat adnak, éppen nem próbálnak felidegesíteni. Ettől függetlenül nehezen mutatod ki az érzéseidet, így azt is, ha boldog vagy. Jobb szeretsz magadban örülni. Viszont boldoggá tesz téged, ha van egy kis időd magadra, kettesben lehetsz a pároddal, ha utazhatsz és élhetsz. Élni és élni hagyni, ez az elv jelenti neked a legfőbb örömet.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-21)

A Szûz ma akkor érheti el a maximális hatást, ha a nehezen induló reggel frusztráló körülményei által felgyülemlett, alapvetõen bosszankodása gerjesztette energiáit, tevékenykedésbe és kreativitásba öli. Ez egyrészt hamarabb meg fogja nyugtatni, mint gondolná, másrészt, látva a haladás jeleit dolgain, egész biztosan, tartós jó kedvre is deríti majd, annak ellenére, hogy a nap elõrehaladtával szinte folyamatosan lehet számolni apróbb-cseprõbb kellemetlenségekkel. Ne feledje, minél többet mosolyog, annál kevésbé lesznek zavaróak a napi rutint bojkottáló tényezõk. Végül is a boldog élet egyik alapja, ha az ember megtanul az élet ügyes-bajos dolgain is nevetni!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Ez a csillagjegyek sötét oldala: nézd meg milyen rossz tulajdonságaid vannak a csillagjegyed szerint

Ez a csillagjegyek sötét oldala: nézd meg milyen rossz tulajdonságaid vannak a csillagjegyed szerint

...megtudhatod, melyek azok a negatív tulajdonságaid, amiknek érdemes egy kicsit több figyelmet szentelned!

Cikkajánló Tovább olvasom

Mérleg

Neked már az boldogság, ha a szeretteidet boldognak látod, amiért általában te aktívan meg is teszel mindent. Ettől független örömet jelent a számodra, ha sikeres vagy és ezt mások is elismerik. De az élet apró örömeit is rendkívül tudod élvezni, mint a szép holmik, a jó bor, jó könyv, egy jó film. Szerencsére téged egyáltalán nem nehéz boldoggá tenni és te magad is könnyen elérheted ugyanezt.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-21)

A mai nap során az univerzumban a pozitív energiák lesznek túlsúlyban, s ez kihat a Mérleg dolgaira is. A nap igazán remekül indul, szinte csak úgy repül az idõ, és ha nem hagyja, hogy mások butasága, vagy bizonyos kellemetlenkedõk, felbosszantsák, akkor bizony estére olyannyira maximalizálódhat jókedve, hogy érdemes lesz azt megfejelni egy spontán buli ötlettel, vagy összejövetellel is, ahol meglátja, garantáltan remekül fog szórakozni! Mivel mostanában amúgy is nehéz napjai voltak, ez most már nagyon ráfér önre.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Skorpió

Főleg akkor érzed magadat boldognak, amennyiben megdicsérnek, különösen ha ez a figyelem a külsődre irányul. Szereted szépnek és intelligensnek érezni magadat. Ha van néhány csodálód, akkor már egyenesen kicsattanó formában vagy. Arra vágysz, hogy mások szemében te legyél a szerelem és a szex istennője. A kedvesed szemében pedig egyenesen nélkülözhetetlen legyél. De rád is igaz, hogy a tárgyi dolgok megvásárlásával is könnyen feltudod dobni egy napodat.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-21)

Itt az ideje egy kis pihenésnek, hiszen mostanában amúgy is sokat hajtott és meglehetõsen megviselheti az ebbõl fakadó stressz, melyet igenis érdemes komolyan venni és oldani. Ne legyen lelkiismeret furdalása, hogy a pihenésre és a kikapcsolódásra szánt percek csökkentik hatékonyságát. Gondoljon arra, hogy, ha az ember rendszeresen megtanul pihenni, akkor lesz csak igazán képes hosszú távon nagy dolgokat véghezvinni! Vegye tehát magát körbe csupa olyan, bohókás, könnyed emberrel, akiknek élvezi a társaságát, s ne hagyja, hogy egy percre is lehervadjon arcáról a mosoly!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: