Bak aszcendens – rák deszcendens

Rendkívül alapos, precíz és kitartó vagy, rengeteg időt szentelsz céljaid elérésének. Úgy érzed, mindig mindeniért meg kell dolgoznod, ha valami könnyen jön, az számodra már gyanús.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma esetleg érdemes lenne konzultálnia barátaival, kollégáival, hogy visszajelzéseket kapjon egy projektjével kapcsolatban, mely most kezd körvonalazódni. Hallgassa meg az elhangzott véleményeket, vonjon átlagot és igyekezzen hasznosítania a leszûrt konzekvenciákat a jövõre nézve!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ugyanez igaz akkor, ha meglepetéssel kedveskednének neked, minden jótett mögött hátsó szándékot keresel. Főleg, ha már volt csalódásod, rettegsz attól, hogy újra megismétlődik, emiatt nagyon távolságtartó tudsz lenni.

Mások sokszor megközelíthetetlennek, időnként túlságosan durvának és ridegnek tartanak, pedig csak félsz a mély érzelmektől.

Emiatt nagyon nehéz és bonyolult a szerelmi életed: szörnyen nehezen nyílsz meg, mégis meleg, meghitt és szenvedélyes kapcsolatra vágysz.

Oroszlán aszcendens – vízöntő deszcendens

Pozitív, lendületes és életvidám az alaptermészeted, általában csak úgy vonzod az embereket. Mások is kedvesek veled és szívesen vannak a társaságodban, egészen addig, amíg túlzásokba nem esel.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Fizikai és szellemi energiái, ma nagyon magas szintet érhetnek el, így rendkívül motiválttá tehetik dolgaiban! Igyekezzen meglovagolni az adódó lehetõségeket, s a lehetõ legtöbbet kihozni a mai napból. Este, az eredményes, de nehéz nap után, bontson ki egy palack bort és fogyassza mértékkel és egészséggel!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Akkor ugyanis féktelenné, hektikussá válsz, és főnökösködni kezdesz, egyszerűen sok lesz az embereknek a mondandód, a hozzáállásod.

Ez az 5 csillagjegy sokszor úgy érezheti, nem ismeri igazán önmagát

Vehemenciádból vissza kell venned egy kicsit, ha nem akarod őket elriasztani.

Mindig tenni szeretnél valamit, haladnál előre, ebből mások sokszor csak azt érzékelik, hogy nyughatatlan, kiszámíthatatlan vagy.

Hibáidat nehezen fogadod el, ezért nem feltétlenül vagy könnyű partner. Főleg, hogy a barátodnak el kell fogadnia, te örökre szabad entitás szeretnél maradni.

Vízöntő aszcendens – oroszlán deszcendens

Kicsit különcnek érzed magadat és elhiheted, mások is ezt gondolják rólad. Akinek sikerül eltekintenie, vagy éppen megkedvelnie az eredetiségedet, az barátságos, nyílt emberre lelhet.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma nagy eséllyel barátkozhat össze, köthet barátságot egy olyas valakivel, aki nagy hatást gyakorolhat életére. Vezesse be mielõbb a baráti körébe, mutassa be minél több embernek, hogy ezzel is mindinkább közel tudhassa magához!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Kedves vagy, de azért legbelül mindenkit nagyon racionálisan értékelsz és helyezel el képzelt ranglistádon, alaposan megváltogatod, ki kerülhet közel hozzád.

Ez egy nagyon helyes életvitel, de mások kissé fennhéjazónak tarthatnak miatta.

Sokszor te sem tudod, mire vágysz igazán, mit szeretnél valójában, gyakran a környezetedtől várod a csodát, hogy kitalálják minden óhajodat. Ez főleg a párkapcsolatodra igaz, ahol különcségedet többnyire női hisztik mögé rejted.

Halak aszcendens – szűz deszcendens

Végtelenül segítőkész és odaadó vagy – ezzel vagy hihetetlen hálát, szeretet váltasz ki az emberekből, vagy kételkedést és unszimpátiát.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma bármilyen jellegû konfliktus is bontakozna ki közvetlen környezetébe, igyekezzen semmiképpen sem beleszólni, legyen bármily csábító is a gondolat, mert az fix, hogy akkor a végére ön jön ki az egészbõl vesztesen, kedves Halak. Hagyja, hogy szerettei, barátai, vagy munkatársai, ezúttal az ön pártolása, véleménye, vagy segítsége nélkül jussanak dûlõre egymással. Vonuljon félre és koncentráljon a saját dolgaira, most ez a legjobb, mit tehet értük!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Te utóbbi esetén is rugalmas maradsz és elfogadod, hogy nem lehet mindenkinek a kedvére tenni, ám mivel teljes mértékben érzelmi szinten mozogsz, sokszor megbántódsz.

Nem vagy kifejezetten önálló, mindig szükséged van egy biztos támaszra, állandó társra. Borzasztóan fontos számodra a család és a párkapcsolatod is, szeretnél egy életre választani.

Mivel nem vagy éppen talpraesett, gyakran másoktól várod a megoldást, a csodát.

Magadat, szabadidődet pedig hajlamos vagy rendszeresen beáldozni a cél érdekében, akkor is, ha neked semmi hasznod nem származik belőle.

Szűz aszcendens – halak deszcendens

A tökéletességet és a rendet keresed az életedben éppúgy, mint a munkádban, a párkapcsolatodban. Magaddal nagyon szigorú vagy, egyértelműen a maximalisták életét éled.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Amennyiben egy új beruházásban, vagy fontos projekt indításában gondolkodik, annak elindítására nincs is jobb, mint a mai nap, kedves Halak! Annál is inkább, mivel ma, nem csak az informálódás megy majd hatékonyan, de a bürokráciával is hamarabb leszámolhat a szokásosnál, ami nem kis lendülettöbbletet eredményezhet!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bár úgy teszel, mint aki másokkal szemben jóval elfogadóbb, valójában a többiekben is a tökéletességet próbálod megtalálni.

A környezeted nem mindig igazodik ki könnyen rajtad, aminek részben az az oka, hogy hajlamos vagy álomképeket kergetni egy hibátlan világról, partnerről, vagy éppen munkáról.

Ez számtalan nehézséget okozhat az életedben, hiszen nincs a világon semmi, ami mindig olajozottan, tökéletesen működne. Engedned kell az elvárásaidból, ha igazán boldog szeretnél lenni.

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: