Kíváncsi vagy arra, mit sejtet, árul, kiált rólad a testbeszéded? Mi az, ami akaratodon kívül is elárul, ékesen szól rólad még azelőtt, hogy bármit is mondanál? Talán így sok mindenre választ kaphatsz, ami esetleg eddig nem volt világos előtted. Dőlj hátra és a csillagjegyed beavat a testnyelvezeted titkaiba!

Kos

Minden egyes megmozdulásuk a gyorsaságot, az ügyességet és a határozottságot rejtik, mint amilyen a személyiségük is. Testbeszédük kifejezetten a bátorságról, és a biztonságról árulkodnak. Egyenesen és nyíltan néznek az ember szemébe, nem szokásosuk kerülni a másik tekintetét. Járásuk magabiztos, komoly, néha kicsit katonás, de mindenképpen tiszteletet parancsoló.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma számos új emberrel ismerkedhet meg, ami legfõképpen mai, szakmai tevékenységének köszönhetõ, néhányan közülük ráadásul, meglehetõsen jó partnernek bizonyulnak a jövõbeni terveihez. Bármennyire is bizalomgerjesztõnek tûnnek, csak lassan, tapogatózva ossza meg velük elképzeléseit, hogy még idõben megállhasson, ha szükséges!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

4 nagyon különböző csillagjegypár, akik mégis jól passzolnak egymáshoz

Bika

Még a testbeszédük sem árulja el a Bikákról, mennyire érzékenyek. A járásuk kicsit légies, olykor szórakozott, kecses. Néha igyekeznek erős, magabiztos és határozott testtartást felvenni, legalábbis mikor ezt a benyomást szeretnék magukról kelteni. Egyedül csak az arcukról és a szemükből lehet kiolvasni érzéseiket, és gondolataikat, amiket nem képesek elrejteni.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Már hosszú ideje nem érezhette magát ennyire energikusnak és motiváltnak, mint ma, kedves Bika, ennek hatására, valósággal megtáltosodhat, és sikert, sikerre halmozhat! Bátran emelje a tétet, mert ma nincs az a feladat, amit ne lenne képes megoldani!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Az Ikreknek van talán a legkifejezőbb és legösszetettebb gesztikulációja. Süt belőle az intelligencia, a választékosság, az ésszerűség, gyakorlatiasság, hogy minden mozdulatának és tettének oka van. Ugye alapvetően is kommunikatívak így nemcsak a beszédük gyors és sokszínű, hanem a kézjátékuk is. Lábaikat gyakran keresztbe teszik és minden mozdulatukkal tekintélyüket, rangjukat, tudásukat hivatottak megüzenni.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma rendkívül mozgalmas lehet a napja, ráadásul, a technika vívmányaival is meggyûlhet a baja, így nem éppen stresszmentes napnak nézhet elébe. Végzõdjenek bárhogy is a dolgok, a legfontosabb, hogy ne veszítse el a fejét, legyen kitartó és áldozatkész. Este mindenképpen oldja a stresszt, egy forró fürdõ, vagy egy masszázs most ebben sokat segíthet!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

A Rákok elsőre zárkózottak, bizalmatlanok és ez meglátszik a gesztikulációjukon is. Utána már ismerősök körében nagyon lazára tudják venni a figurát, és még a legfrissebb ismerősebb is olyan közvetlenek, mintha ezer éve ismernék egymást. Bátran fogja meg a karját, öleli meg vagy ad neki puszit. Ami még kifejezetten el tudja őket árulni, – ha esetleg sikerrel magukra veszik a pókerarcot – az a hangszínük, a hanglejtésük és a tekintetük.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ön rendkívül nagy erõfeszítéseket képes tenni nap, mint nap azért, hogy sikereket érjen el, ám teljesítményét sokszor nem értékelik az önt körülvevõk eléggé, ami annak is betudható, hogy általában nem veri nagydobra elért eredményeit. Meglehet, hogy érdemes és jövedelmezõ lenne változtatni ezen a gyakorlatán, kedves Rák!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: