Nyilas

Mivel a Nyilasok alapvetően pozitív személyiségek, tele vannak energiával, optimizmussal, önbizalommal és ez meglátszik a testtartásukon is, ami egyenes, mosolygós, fesztelen. Igazán közvetlenek és barátságosak tudnak lenni. Érzéseiket és gondolataikat minden további nélkül kinyilvánítják, ezért arcuk, mimikájuk és a szemeik komplett nyitott könyv. Kézmozdulataik kissé szórakozottak, mint akik néha nem is a földön járnak.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma úgy érezheti magát, kedves Nyilas, mint egy kocka, amit egy kör alakú lyukon próbálnak átpasszírozni. Nem biztos, hogy a legkényelmesebb élethelyzetbe keveredik és mindenki öntõl várhatja a megoldást. Talán a legrövidebb úton úgy keveredhet ki a szituációból, ha magára vállalja a kellemetlenség tárgyát, még akkor is, ha ez plusz munkát ró önre.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak

A Bakok testbeszéde zárkózottságról, komolyságról, higgadtságról és nyugalomról árulkodik. Mimikája és tekintete sem sokat árulnak el az érzéseikről, gondolataikról. Egyedül a hangjukból, a hanglejtésükből lehet bármit is kikövetkeztetni. Ám ha valaki tetszik neki, azt egyértelműen jelzi a testbeszédével és küldi felé az üzeneteket.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Nem minden az, aminek elsõre látszik, Kedves Bak. Ma sajnos errõl kell megbizonyosodnia egy ismerõsével kapcsolatban, akirõl eddig pozitív véleménnyel volt. Lehet, hogy õ változott ekkorát? Vagy az ön értékrendje változott volna meg az idõk során? Mindenesetre nem árt, ha rendezi gondolatait és azt, hogy ismerõsei körében kivel hányadán áll.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vigyázat! Ezek a csillagjegyű nők mosolyogva hazudnak a szemedbe!

Vízöntő

A Vízöntők nyitott, barátságos, közvetlen személyiségek. Gesztikulációjuk, mimikájuk színes, változatos és igazán egyedi. Szeretik magukat kézzel-lábbal kifejezni. Érzéseik az arcukra van írva, amelyek minél intenzívebbek, annál kevésbé tudják elrejteni.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Vízöntõ, ma nem lesz egyszerû napja, mert néhány, ön által lezártnak hitt, projekt újra visszaköszönhet, s ismét át kell rágnia rajtuk magát. Ez valószínûleg nincs ínyére, de vegyen egy nagy levegõt és leselkedjen neki ismét a feladatnak. Ha elakadna, vagy csak megerõsítésre vágyik, inkább menjen biztosra és kérjen segítséget bizalommal.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

A Halak természetükből kifolyólag légiesek, könnyedek vagy éppen misztikusak és visszafogottak. Amikor jókedvűek, és hangulatok a maximumon van, akkor a testbeszédük életteli és dinamikus, amikor meg rosszkedvűek lusták lesznek és életuntak. Egyébként nyitott természetek, akik szeretnek ismerkedni, emiatt közvetlenek és barátságosak.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma egy hatalmas felfedezést tehet, kedves Halak, mely gyökerestõl változtathatja meg gondolkodásmódját. Miközben néhány, a múltban történt eseményen morfondírozik, váratlanul kikristályosodhat ön elõtt valami, ami magyarázat lehet arra, hogy azok az események hogyan befolyásolják jelenlegi döntéseit rossz irányba.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: