Lakva ismeri meg az ember a másikat! Nagy igazság ez, főként akkor, ha alább hagy a szerelem. Mennyire könnyű veled együtt élni? Mik a vonzó tulajdonságaid a partnered szemében, és mik azok, amelyeket te sem szívesen látsz meg magadban?

Kos

A szerelemben örök harcot vívsz magaddal. Nagyon szeretnél egy nyugodt otthont, közben pedig frusztrál, hogy nem a magad útját járod. Jó, ha tudatosítod magadban, hogy boldog párkapcsolatot teremteni ugyanolyan kihívás és munka, mint felépíteni egy vállalkozást, vagy megnyerni egy háborút. Légy kreatív a szerelemben is! Hidd el, sokszorosan megtérül, hiszen a stabil családi háttér lesz a végső jutalmad.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Ma igazán erõs és tartós kapcsolatok kialakítására lehet lehetõsége, kedves Kos. A szerelemben egy magasabb szintre léphetnek kedvesével, míg üzleti értelemben elmélyítheti, sõt lekötelezheti hosszú távra is üzlettársait. Használja ki jól ezt a napot és élvezze, hogy nem csak eddigi ismeretségei mehetnek át minõségi javuláson, de új, gyümölcsözõ ismerõsökre is szert tehet.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-10-13

Bika

A Bika a hűség minta szobra, de aki a színfalak mögé tud nézni, azt is észreveheti, hogy nem csak óvja, hanem birtokolja is a szerelmét. Mindenét magáénak tekinti: a figyelmét, a gondoskodását és a tudását. Kizárólag többes szám első személyében tud gondolkodni, ami időnként kicsit terhessé válhat. Adj nagyobb mozgásteret annak, akivel összekötöd az életedet. Ismerd el, ha valamit jól csinál. Ugyanúgy, ahogy te is elvárod, neki is jól esik, ha pozitív visszajelzéseket kap.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Lehet, hogy egy nagyobb lakoma hatására kissé labilisnak érezheti közérzetét, ezért elhatározhatja, hogy ezen túl nagyobb figyelmet fordít egészségére és azon belül is táplálkozására. Ne csak étrendjét reformálja meg, hanem életmódját is, kezdjen el rendszeresen mozogni és járjon utána, hogy önnek, személy szerint mely étrendek a legkiválóbbak. Lehet, hogy az elején nehéz lesz, de higgye el, kedves Bika, hogy változás idõvel megéri a fáradozást.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Az Ikrek csillagjegy szülötteit párkapcsolatban az állandó keresés jellemzi. A közös emlékek, a közös vagyon sem tartja vissza őket, ha úgy érzik, másban találják meg a lelki társukat! Ez csak annak jelent problémát, aki a szerelemben is képes hátradőlni. Ha a partnered hozzád hasonlóan folyton megújul, új élmények után lohol, akkor képes fenntartani a lángolást. Képes újra és újra meghódítani, pusztán azzal, hogy ő maga is folyton változik. Ám ha pont az ellentéted, akkor örök csaták „színesítik” a kapcsolatot.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Gondolkozott már azon, hogy belevág egy olyan tanfolyamba, ahol kiélheti kreativitását, mûvészi hajlamait, kedves Ikrek? Ha még nem, most eljött az ideális alkalom. Legyen az tánc, színjátszás, festés, vagy fotózás, ha most kezd bele, biztosan lesz elég energiája végigcsinálni a kurzust és tehetségével késõbb akár egy önálló kis vállalkozást is megteremthet. Vágjon bele bátran!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

A Rák csillagjegy szülöttei teljesen feloldódnak a párjukban, apránként mindenben függeni kezdenek a másik féltől. Ezt képesek odáig fejleszteni, hogy a legapróbb dolgokban is elvárják a segítséget, nem azért mert képtelenek felállni egy pohár vízért, hanem mert jobban esik, ha a kedvesüktől kapják. Egy Rák partner lehet fárasztó egy független lelkületű egyén számára, de ha megtalálja a zsák a foltját… ott bizony sírig tart a szerelem.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Ma különösen sokszor megfordulhat a fejében ingatlanának értéknövelõ felújítása, vagy esetleg egy új értékbe való befektetés. Az ötlet kiváló, de ez semmiképp sem olyan döntés, amit jó elhamarkodottan meghozni. Járja körbe alaposan a témát és nézzen szét a piacon, hogy megtalálja az ön számára legkedvezõbb ajánlatot. Vigyázzon, az értéknövekedés eltarthat egy darabig, de ha tud várni, busásan megtérülhet befektetése, kedves Rák.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: