Nyilas

A Nyilas mindig mindent jobban tud. Nem akarja rád kényszeríteni az akaratát, pusztán jóindulattal és segítőkészséggel addig plántálja beléd a tudását, míg hagyod magad… hátha akkor hamarabb szabadulsz. Nehéz elfogadtatni vele, hogy mások másképp látják a világot, ahogyan azt is, ha te mást vársz egy kapcsolattól, mint ő. Okosan kell szeretni, mert a világ legodaadóbb társa válhat belőle.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma úgy érezheti magát, kedves Nyilas, mint egy kocka, amit egy kör alakú lyukon próbálnak átpasszírozni. Nem biztos, hogy a legkényelmesebb élethelyzetbe keveredik és mindenki öntõl várhatja a megoldást. Talán a legrövidebb úton úgy keveredhet ki a szituációból, ha magára vállalja a kellemetlenség tárgyát, még akkor is, ha ez plusz munkát ró önre.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak

A Bak a legkorrektebb partner az élet minden területén, így a szerelemben is, csak jusson el odáig! Annyira zárkózott, hogy alig-alig engedi meghódítani magát, de érdemes ostromolni, ugyanis ha megnyílik, és megmutatja romantikus arcát, onnantól eggyé válik a partnerével, és tűzön-vízen át követi hűségesen. Nem tud megmaradni olyan kapcsolatban, ahol nem érzi magát biztonságban, ezért a legapróbb kérdésekben is egyezségre kell vele törekedni.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Nem minden az, aminek elsõre látszik, Kedves Bak. Ma sajnos errõl kell megbizonyosodnia egy ismerõsével kapcsolatban, akirõl eddig pozitív véleménnyel volt. Lehet, hogy õ változott ekkorát? Vagy az ön értékrendje változott volna meg az idõk során? Mindenesetre nem árt, ha rendezi gondolatait és azt, hogy ismerõsei körében kivel hányadán áll.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-06-12 - Ma kissé morgós hangulatában lehet...

Vízöntő

Szabadnak maradni minden áron! Ez a Vízöntő mottója még a szerelemben is. Ha egy Vízöntő mellett boldog akarsz lenni, törekedj a függetlenségre. Ha ezt látja, értékelni fogja és maximálisan a bizalmába avat. Neki elég egy nyugodt fészek, ahol meghallgatásra, megértésre és támogatásra talál, de ezzel is csak ideig-óráig tudod magad mellett tartani.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Vízöntõ, ma nem lesz egyszerû napja, mert néhány, ön által lezártnak hitt, projekt újra visszaköszönhet, s ismét át kell rágnia rajtuk magát. Ez valószínûleg nincs ínyére, de vegyen egy nagy levegõt és leselkedjen neki ismét a feladatnak. Ha elakadna, vagy csak megerõsítésre vágyik, inkább menjen biztosra és kérjen segítséget bizalommal.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

A Halak a szerelemben is megőrzi kritikus és álmodozó énjét. Ideálokat kerget, olyan dolgokra vágyik, amit szinte lehetetlen kielégíteni. Legjobb, ha te azzal foglalkozol, hogy boldog légy, ezzel leszel számára a legvonzóbb, hiszen így kutathatja a közeledben a boldogság titkát, vagyis álmai tárgyát. Nehezen viseli a szürke hétköznapokat, így a Halak számára ideális társ az, aki képes színt csempészni ezekbe az időkbe is.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma egy hatalmas felfedezést tehet, kedves Halak, mely gyökerestõl változtathatja meg gondolkodásmódját. Miközben néhány, a múltban történt eseményen morfondírozik, váratlanul kikristályosodhat ön elõtt valami, ami magyarázat lehet arra, hogy azok az események hogyan befolyásolják jelenlegi döntéseit rossz irányba.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: