Nyilas

Nagyon nehezen engedsz a szabadságodból, az én-idődből. Hiába jön létre a „mi”, sokáig nálad csak „én” van. Hajlamos vagy figyelmen kívül hagyni kedvesed vágyait. Gondolj bele, hányszor esett már le utólag, hogy talán többet kellett volna foglalkoznod a partnereddel, több minőségi időt tölteni vele vagy esetleg elköteleződni mellette. Egyes Nyilasok sokáig csak a szórakozásnak élnek, hogy azt tegyenek, amit akarnak és a komolytalanság hiánya is elüldözheti mellőlük a partnereket.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma úgy érezheti magát, kedves Nyilas, mint egy kocka, amit egy kör alakú lyukon próbálnak átpasszírozni. Nem biztos, hogy a legkényelmesebb élethelyzetbe keveredik és mindenki öntõl várhatja a megoldást. Talán a legrövidebb úton úgy keveredhet ki a szituációból, ha magára vállalja a kellemetlenség tárgyát, még akkor is, ha ez plusz munkát ró önre.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak

Nem könnyű neked megfelelni. Mindennel elégedetlen vagy és mindig mindenbe – még a párodba – is lazán belekötsz, akit egyébként hajlamos vagy elhanyagolni, mert rengeteget dolgozol, mivel számodra a karrier és az anyagi biztonság megteremtése kiemelten fontos. Másfelől, gyakran nem veszed észre, hogy kedvesednek igénye lenne a romantikára, arra, hogy egy kis „mi” legyen, és ne mindig csak külön-külön legyetek. Továbbá elképesztően makacs tudsz lenni.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Nem minden az, aminek elsõre látszik, Kedves Bak. Ma sajnos errõl kell megbizonyosodnia egy ismerõsével kapcsolatban, akirõl eddig pozitív véleménnyel volt. Lehet, hogy õ változott ekkorát? Vagy az ön értékrendje változott volna meg az idõk során? Mindenesetre nem árt, ha rendezi gondolatait és azt, hogy ismerõsei körében kivel hányadán áll.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

Nagyon nehezen nyílsz meg másoknak, főleg azért, mert bizalmatlan vagy. Ez az egyik problémád, a másik pedig az, hogy nehezen tudsz alkalmazkodni a kedvesedhez és sokszor elvárod, hogy ő igazodjon hozzád. Vegye fel az életritmusodat, legyen ugyanolyan spontán, mindenre kapható, humoros, bohókás, mint amilyen te magad is vagy. Csakhogy a párod néha nyugodt, romantikus pillanatokra is vágyhat, nem csak pörgésre. Illetve sokak szemében túlságosan komolytalannak tűnsz.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Vízöntõ, ma nem lesz egyszerû napja, mert néhány, ön által lezártnak hitt, projekt újra visszaköszönhet, s ismét át kell rágnia rajtuk magát. Ez valószínûleg nincs ínyére, de vegyen egy nagy levegõt és leselkedjen neki ismét a feladatnak. Ha elakadna, vagy csak megerõsítésre vágyik, inkább menjen biztosra és kérjen segítséget bizalommal.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

Mindig van egy idea a fejedben arról, milyen a tökéletes pár, illetve milyen a te kedvesed. Ám mikor szembesülnöd kell azzal, hogy mégsem a romantikus regényekből szökött meg, össze vagy törve és őt is összetöröd a lehetetlen elvárásaiddal, meg azzal, hogy nem elég jó neked. Nem veszed észre, hogy magát a párodat kellene szeretned, nem pedig az elképzeléseidet. Továbbá azt sem ártana megtanulnod, hogy ne áldozd fel magadat a párkapcsolatért, ne kezdj el szerepet játszani azért, hogy szeress a kedvesed.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma egy hatalmas felfedezést tehet, kedves Halak, mely gyökerestõl változtathatja meg gondolkodásmódját. Miközben néhány, a múltban történt eseményen morfondírozik, váratlanul kikristályosodhat ön elõtt valami, ami magyarázat lehet arra, hogy azok az események hogyan befolyásolják jelenlegi döntéseit rossz irányba.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: