Egyszerre csak egy dologra összpontosítsunk!

Nem szabad siettetni a dolgokat, főleg mikor a belső békénkről, egészségünkről van szó. Az önvizsgálati folyamat során rá fogunk jönni, hogy nagy eséllyel csak egy negatív meggyőződéssel kell szembenéznünk, ami a többi problémát is generálja.

Fontos, hogy minden nap leüljünk, elcsendesedjünk, a meditáció során tegyük fel a következő kérdést: “Hogyan hat ez a meggyőződés a mindennapi életemre?”

Pénteki Horoszkóp 2023-04-21

Például utálat, bizonytalanság, kétely alakul ki bennünk? Ha ezt a meggyőződést sikerül azonosítani, akkor már kellő motiváció alakul ki bennünk, hogy azt egy pozitív megerősítéssel kiiktassuk az életünkből. A siker érdekében olykor szembe kell néznünk a félelmeinkkel, ki kell lépnünk a komforzónánkból, mert csak így tudunk megszabadulni a nyomasztó gondolatoktól.

Az nem jó, ha tagadunk mindent, és nem ismerjük el a bennünk rejlő, káros beidegződéseket. Ha eszünkbe jut, amikor úgy éreztük, hogy szüleink nem szerettek bennünket, kezdjünk el memóriánkban kutakodni mindaddig, amíg találunk egy olyan emléket, amikor büszkék voltak ránk, amikor szerettek, és ezzel helyettesítsük be a negatív gondolatot. Nézzünk a tükörbe, és mondjuk azt: “Szeretem magam, és szépnek tartom magam.”

Ezt hónapokon, sőt éveken keresztül kell gyakorolni, és meg lesz az eredménye! A lényeg, hogy elfogadjuk hibáinkat, mert nincs tökéletes ember.

Forrás:

Ez az 5 nő a legerősebb a csillagjegyek között! Te is köztük vagy?

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: