Kos

Ha nem az üzleti életben lódítasz kicsit, hogy eladhatóbbá tegyél valamit, hogy megfűzz egy vevőt, akkor valószínűleg azzal kapcsolatban hazudsz, hogy mi újság éppen veled. Legalábbis Isten őrizzen, hogy bárkinek is beszélj az anyagi vagy magánéleti gondjaidról. Ahhoz túlságosan félted az egódat, a képet, amit felépítettél magadról, hogy erős vagy és mindennel megbirkózol. Képes vagy néma csöndben szenvedni, amíg otthon háborúk dúlnak vagy felkopik az állad.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma számos új emberrel ismerkedhet meg, ami legfõképpen mai, szakmai tevékenységének köszönhetõ, néhányan közülük ráadásul, meglehetõsen jó partnernek bizonyulnak a jövõbeni terveihez. Bármennyire is bizalomgerjesztõnek tûnnek, csak lassan, tapogatózva ossza meg velük elképzeléseit, hogy még idõben megállhasson, ha szükséges!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

Halálosan utálsz konfrontálódni. Mindig arra törekszel, hogy véletlenül se bánts vagy sérts meg másokat. Ugyanakkor széles mellel vallod, hogy te mindig őszinte vagy. Ezzel csak az a baj, hogy mélyen elhallgatod az őszinte véleményedet éles helyzetben, és ha tudod, hogy súlyosan megbánthatsz valakit a szavaiddal, inkább mélyen hallgatsz. Ezért nem mondod meg, ha a legjobb barátnőd új sérója borzalmasan áll neki, vagy ha láttad a pasiját egy másik nővel. 

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Már hosszú ideje nem érezhette magát ennyire energikusnak és motiváltnak, mint ma, kedves Bika, ennek hatására, valósággal megtáltosodhat, és sikert, sikerre halmozhat! Bátran emelje a tétet, mert ma nincs az a feladat, amit ne lenne képes megoldani!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Szeretsz másoknak megígérni dolgokat, mert jól hangzik, mert szeretnéd, ha felnéznének rád, de gyakran nem tartod be őket. Mi a megoldás? Közbe jött egy sürgős munka, lebetegedett a kutyát, nem jártak a villamosok. Illetve bármennyire is szereted a társaságot, ha sok barátod és ismerősöd van, néha nagyon nincs kedved a kapcsolattartáshoz. Vagyis mikor eltűnsz, vagy nincs kedved egy találkozóhoz, elég annyit mondanod, hogy lebetegedtél, eltűntek az e-mailjeid, elromlott a telefonod.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma rendkívül mozgalmas lehet a napja, ráadásul, a technika vívmányaival is meggyûlhet a baja, így nem éppen stresszmentes napnak nézhet elébe. Végzõdjenek bárhogy is a dolgok, a legfontosabb, hogy ne veszítse el a fejét, legyen kitartó és áldozatkész. Este mindenképpen oldja a stresszt, egy forró fürdõ, vagy egy masszázs most ebben sokat segíthet!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Főleg akkor füllentesz, amikor nincs kedved valamihez. Nincs kedved elmenni a találkozóra, megtartani az előadást, vagy segíteni hétvégén lakást felújítani. Ilyenkor jön az, hogy közbe jött valami, súlyos hasmenésed van, beletört a kulcsod a zárba. Profi vagy kifogásgyártásból, méghozzá azért, mert sokszor teljesen hangulatember vagy. Mindennek a tetejében notórius késő vagy és ott is mindig ferdítesz, hogy hány percet késel. Szóval, ha valamihez nincs kedved, ott egy kicsit színezel…

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ön rendkívül nagy erõfeszítéseket képes tenni nap, mint nap azért, hogy sikereket érjen el, ám teljesítményét sokszor nem értékelik az önt körülvevõk eléggé, ami annak is betudható, hogy általában nem veri nagydobra elért eredményeit. Meglehet, hogy érdemes és jövedelmezõ lenne változtatni ezen a gyakorlatán, kedves Rák!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: