Oroszlán

Ha éppen romokban vagy, mert komoly érzelmi gondokon mész keresztül vagy súlyos anyagi problémáid vannak, te akkor is mondod, minden a legnagyobb rendben van. Hogyha valaki brutálisan megsértett, olyan kritikát mondott, ami felért egy szíven szúrással, előadod, hogy nem érdekel, tök laza vagy, közben belülről majd felemészted magad. Nem bírnád elviselni, ha nem te lennél az erős, irigylésre méltó életet élő és sikeres Oroszlán. Ezért néha kicsit kiszínezed a dolgokat, és ha kell, izgalmasabban meséled el a nyaralásodat, ami valójában pokoli volt.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-26)

A mai napon, sor kerülhet egy társasági eseményre, melyen nem csak, hogy szívesen vesz részt, hanem minden bizonnyal jól is fogja érezni majd magát. Amennyiben megismerkedne egy olyas valakivel, akinek hitelt érdemlõek a szavai, figyelmesen hallgassa végig, s ossza meg vele a saját véleményét is, ezzel talán útjára is indítva a jövõbeni, gyümölcsözõ kapcsolatot. Jó szórakozást, kedves Oroszlán!

Szűz

Van, hogy te is tudod, hogy hibáztál, de be nem vallanád. Sőt, ha lehet át is kened másra vagy kifogásokat gyártasz, de te nem tehetsz semmiről. Azt sem bírod elviselni, ha nem tudsz valamit vagy más okosabb, jártasabb a te területeden, ezért néha gondolkodás nélkül rávágod, hogy tudod ki az a Hemingway, miközben lövésed sincs róla. Véletlenül sem kérdezel be, Isten mentsen attól, hogy tudatlannak tűnj és a végén úgy hozod ki a beszélgetést, hogy te oktathasd ki.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-26)

Nagyon elmélyülhet ma valamiben, kedves Szûz, ami titokzatos, vagy, tán csak kevesen értenek hozzá, s meglehet, a róla fellelhetõ információforrások is erõsen hiányosak. Kezdje el feltárni a rejtélyt, hisz ez pontosan önnek való feladat, s, ha rájött a titok nyitjára, ossza meg nagylelkûen másokkal is!

Az alábbi 5 csillagjegy szülöttei úgy tűnik, soha nem akarnak megöregedni!

Mérleg

Nagyon jóban vagy az emberek, akik ösztönösen megbíznak benned. Viszont néha túlzottan is aggódsz értük. Így amikor valaki megkérdi tőled, mi van egy közös ismerősötökkel, hajlamos vagy kifecsegni a titkát vagy legalábbis a gondjait. Nem akarsz neki rosszat, csak úgy érzed, beszélned kell róla, hátha más tud segíteni rajta és mert nagyon nem tudsz titkot tartani. Persze utána az esetek többségében mélyen hallgatsz arról, hogy honnan tudhatta meg az illető, mikor a közös ismerős rákérdez…

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-26)

Ma egy olyan emberhez lehet szerencséje, kedves Mérleg, aki egész egyszerûen zseniális és lenyûgözõ a szakterületén, akár csak ön a sajátján, így valósággal csak úgy szikrázhat az ész, amikor beszélgetésbe elegyedik vele. Élvezze, hogy végre azonos szintû társaságra akadt, s merítsen ki minden lehetõséget, amit ön elé tárt ezzel a sors!

Skorpió

Ha valaki megharagított téged, annak hosszú ideig nem vagy képes megbocsátani. Ellenben szemrebbenés nélkül azt hazudod, hogy igen. Nálad valahol ez is taktika. Hadd higgye az illető, hogy lenyugodtál, majd lecsapsz rá akkor, amikor nem számít rá. De akkor is hazudsz, amikor tartasz valamitől. Még magadnak sem vallanád be a félelmeidet vagy azt, ha bizonytalan vagy önmagaddal, a képességeiddel szemben, mert nem szeretnél, ha másokban a rólad kialakított kép ripityára törne.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-26)

A mai nap igencsak pezseghet ön körül az élet, kedves Skorpió, éppen ezért, sok új és érdekes emberrel találkozhat, számos kapu és lehetõség nyílhat majd meg ön elõtt, melyek által bepillantást nyerhet majd olyan területekre is, amelyekre eddig még nem nyílt alkalma. Ha ajánlana valaki egy izgalmas lehetõséget, csakis akkor mondjon rá igent, vagy nemet, ha egészen biztos a dolgában!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: