Nyilas

Gyakran kell füllentened a kényelmességed és lustaságod miatt. Meg amiért mindent az utolsó pillanatra hagysz. De persze a legnagyobb rohanásban és kapkodásban is arra hivatkozol, hogy rengeteg munkád volt és azért nem értél rá. Azért szeged meg az ígéreteidet, mondod le a találkozókat vagy utasítasz el egy partit, amire nincs kedved elmenni, mert szörnyen „elfoglalt” vagy és ha épp nem dolgozol, akkor besegítesz valakinek, márpedig gyakran vagy ilyen „jótékonykodó.”

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma hamar a figyelem középpontjába kerülhet az által, hogy sok tapasztalatát és meglátását osztja meg másokkal, akik szinte csak úgy isszák szavait. Ne csodálkozzon, hogy nagy hatással van másokra munkássága, hisz van mit tanulni öntõl! Legyen büszke és készséges!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak

Szeretnél mások előtt megértőnek, empatikusnak mutatkozni, a világ legjobb barátjaként, akivel mindent meg lehet beszélni. Bár azt mondod, hogy nem fogsz ítélkezni, nem leszel negatív, akkor is az leszel. Képtelen vagy magadban tartani a véleményedet, imádsz kioktatni másokat. Így ne csodálkozz azon, ha előbb-utóbb semmit sem mondanak el neked. A másik, hogy azt hazudod, pozitívan gondolkodsz, holott totálisan pesszimistán látod a helyzetet. 

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma esetleg érdemes lenne konzultálnia barátaival, kollégáival, hogy visszajelzéseket kapjon egy projektjével kapcsolatban, mely most kezd körvonalazódni. Hallgassa meg az elhangzott véleményeket, vonjon átlagot és igyekezzen hasznosítania a leszûrt konzekvenciákat a jövõre nézve!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-04-24 - Ma többször is meggyõzõdhet arról, hogy....

Vízöntő

Nem szeretnéd, ha mások túl érzékenynek látnának, pedig kétségkívül az vagy. Sokszor meghatódsz, de ugyanolyan gyakran tudsz féltékenykedni, irigykedni. Ám te mindig úgy teszel, mintha érzelmileg semmi sem érintene meg vagy nem érdekelne a dolog. Mint ahogy elvileg az sem érdekel, ki és mit gondol rólad, inkább komolytalannak mutatkozol, de meg vagy sértődve mikor kiderül, ha valaki nem kedvel vagy rossz véleménnyel van rólad. 

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma nagy eséllyel barátkozhat össze, köthet barátságot egy olyas valakivel, aki nagy hatást gyakorolhat életére. Vezesse be mielõbb a baráti körébe, mutassa be minél több embernek, hogy ezzel is mindinkább közel tudhassa magához!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

Sokszor füllentesz másoknak azért, hogy ne bántsd meg őket. Szeretnéd, ha mindenki szeretne és jóban lennél velük, ezért inkább csupa jót állítasz lehetőség szerint. Emellett azzal kapcsolatban is szoktál hazudni, hogy azt mondod „csak egyszer” próbálsz ki valamit, de az igazság az, hogy utána rettenetesen rákapsz. Be nem vallanád másoknak, ha valamiféle függőségben szenvedsz, mert szégyenletesnek tartod.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma rendkívül szociális hangulatának köszönhetõen, jól érzi magát szinte bármilyen társaságban, ahol kötetlenül beszélgethet és ismerkedhet. Az ilyen alkalmak nem csak lelkének, hanem éppen szerelmi életének, vagy karrierjének is jót tehetnek, így élvezze csak, amin ma részt vesz. Amúgy is ráférhet már önre egy kis kikapcsolódás, nemde, kedves Halak?

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: