Mindenkinek meg van a maga csillagjegye szerinti ősi sumér istene, aki az ókori Mezopotámiában hatalmas népszerűségnek örvendett. Ez az isten most támogat téged a szerelemben. Vajon a mi módon teszi ezt? Mit kell tudnod vagy tenned a siker érdekében? A csillagjegyek, ahogy mindig, ezt is tudják!

Ashur

Ashur a háború és a vihar istene, aki íjával és pusztító erejével győzi le ellenségeit és az akadályokat. De hogyan segítheti mindez a te szerelmi életed? Úgy, hogy izgalmakat és kalandokat hoz az életedbe, biztosítja, hogy sose unatkozz. Alapból te magad is egy versengő, háborúzós természet vagy, aki persze imád győzni. A szerelemben meg is kapod a lehetőséget, hogy versengj, győz, diadalmaskodj, demonstrálhasd az istentől kapott erődet és hatalmadat, amitől maximálisan magabiztosnak érzed magadat.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-11-06

Sarpanitu

Sarpanit avagy Sarpanitu (Szarpánitum) aki a főisten Marduk felesége és a nagy anyaistennő, a termékenység és az anyaság istennője, aki egyben holdistennő is. Segít neked vágyad elérésében, hogy egy mély és komoly kapcsolatot alakíthass ki. Megtanít arra, hogyan fejezd ki érzéseidet, de közben ne legyél túl érzékeny vagy félénk. Megkeresi neked álmaid férfiját, akit gyakran megtalálsz a regényekben és a filmekben. Használd gyengéd, törődő, figyelmes, anyai természetedet, mert ezek rendkívül kívánatos tulajdonságok lehetnek egy férfinak!

Nergal

A föld ura, a perzselő nyári nap, a Halál és az Alvilág istene, aki az év egy részét az alvilágban tölti a másikat a földön. Nergal úgy támogatja leginkább a szerelmi életedet, hogy segít elfelejteni a régi kedveseidet, elengedni a múltat vagy éppen a kísértést, ugyanis hajlamos vagy hátra, semmint előre tekinteni, így nem veszed észre mindazt, ami rád vár. Meg kell tanulnod elengedni azt, ami volt és ami nem jött össze, hogy beereszthesd a boldogságot és teljes életet élhess árnyak és béklyók nélkül.

Innana

Anu és Sin lánya, a Vénusz-bolygó, az est- és hajnalcsillag, a szerelem, a szeretet, a termékenység, a bölcsesség, istennője. Ő volt talán a legnépszerűbb istennő az ókori Mezopotámiában. Te valahol magad vagy Innana, a szerelem és szeretet híve, aki hatalmas szívvel rendelkezik. Ez is tőle származik, és azért esel sokszor szerelembe, mert egy részt ettől vagy boldog, másrészt így élsz gazdag életet. Könnyen szerelmes leszel, miközben folyamatosan az igazit keresed és férfiak számos archetípusát ismered meg és közben magadat is, hogy tulajdonképpen mire is vágysz. Keresd magadat tovább és megfogod találni a tapasztalatok által a neked való férfit is.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: