Oroszlán

Kezd azzal, hogy megdicséred a ruháját, az otthonát, a díszítést. Ezzel eleve szereztél egy csomó piros pontot. Elvégre a pompa neked szól. Ha pedig maga az Oroszlán főzött, akkor úgy készülj, hogy végig kell kóstolnod a menüjét, mert ha nem teszed, egy hálátlan kis dög leszel. Ő kitette neked a szívét-lelkét, hogy elkényeztessen, mint nagybecsű vendéget, te meg arra sem vagy képes, hogy megkóstold azt amivel annyit fáradt?! Még rosszabb, ha nem örülsz látványosan az ajándékának.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-13)

Ne csodálkozzon, kedves Oroszlán, ha azt tapasztalja, hogy már mindenki kidõlt ön körül, amikor még ön még mindig száz százalékon pörög! Ez most bármennyire önt is meglepi, itt az ideje újra felismernie, hogy kitartása és képességei átlagon felüliek, s nem véletlenül az állatok királya a csillagjegye! Ne fogja vissza magát, tevékenykedjen, ameddig csak jól esik, ha már így belejött.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Szűz

Az ő karácsonyát olyan könnyű elszúrni, mint lenyomni a kilincset. Bármilyen negatív megjegyzést teszel a külsejére, a főztjére, bármire, amihez csak hozzáért, neked véged van. Mindenre háklis ebben az időszakban, mert az ő világában mindennek tökéletesnek kell lennie vagy semmit sem ér az egész. Viszont arra is készülj fel: ha nem segítesz neki, akkor is morogni fog, de ha igen, akkor is. Azért jobb, ha segítesz neki, amit tudsz.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-13)

Magán, vagy családi életében a mai napon egy nagyobb pozitív változás állhat be, amit igencsak váratlanul érkezõ, de annál kellemesebb meglepésként élhet meg. Ez igencsak feldobhatja napja hátralévõ részét és lelkileg is feltöltõ lehet. Az aktuális anyagi helyzetén viszont kár most annyit töprengenie, higgye el, nincs különösebb probléma, vagy legalább is semmi helyrehozhatatlan. Engedje el magát kicsit és élvezze az életet!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Heti szerelmi horoszkóp szeptember 30-tól: Energikus lesz ez a hét, lesz részed izgalomban, szenvedélyben...

Mérleg

Az már kellően hazavághatná egy Mérleg karácsonyát, ha valamilyen okból nem gyűlne össze a család, mivel rendkívül sokat jelent számára a karácsony. Hogyha ez nem történik meg, akkor csak két dologra kell figyelni: mint azt tudjuk, a Mérlegek hiúk, ellenben imádják a hasukat is. Nem jó ilyenkor célzásokat tenni a külsejére. A másik, hogy akármennyire is szereti a családot, néha igénye van arra, hogy egyedül legyen és csendesen, magában is ünnepeljen.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-13)

Ma a spontaneitás és a kalandvágy jellemezheti napját, amikor is egy szempillantás alatt hajlamos lehet valami olyasmibe kezdeni, amit eddig, még nem hogy soha nem csinált, hanem egyenesen nem is tudott arról, hogy létezik, mégis nagyon élvezheti a dolgot. Ne csodálkozzon a meglepett arcokon, hiszen éppen az öné az egyik, kedves Mérleg!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Skorpió

Nem nehéz elrontani a Skorpió karácsonyát, mivel sokszor eleve úgy áll hozzá, hogy púp a hátán. Nem kevés lelki erőre van szüksége, hogy vendégül lásson mindenkit. Éppen ezért nem teheted meg vele, hogy nem mész el hozzá vendégségbe és nem eszed végig a kínálatát. Illetve vagy segítesz neki vagy párologj el a szeme elől, máskülönben tutira útban leszel. Továbbá utál munkáról, családi problémákról és betegségekről beszélgetni az ünnepekkor.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-13)

Ma valami nagy kincsre lelhet napi teendõi, kiruccanásai, kalandozásai során, melyek folyamán most akár egész messzire is eljuthat. Valaki mindemellett egy igen érdekes dologra hívhatja fel figyelmét, amivel igencsak elgondolkodtathatja. Ezt leszámítva ugyanakkor ma egy igazán élvezetes és könnyed nap elé néz, úgyhogy ne is töltsön túl sok idõt értelmetlen agyalással, inkább hörpintsen le még egy pohár finomságot!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: