Nyilas

A Nyilas karácsonyának lényege: legyen pia, kaja, sütemény. Ha valamelyik nincs, már elkámpicsorodik. De legfőképpen akkor, ha nem értékelik humorát, ha túl hangos – mert már be van csiccsentve – és megpróbálják elcsitítani. Nem bírja, ha komoly dologról folyik a társalgás vagy ha megvan halva a hangulat, neki izgalmakra, élményekre, jó társalgásra van szüksége egy jó karácsonyhoz.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-13)

Mostanában senki nem gondolkozik annyit a jövõjén, mint ön, kedves Nyilas. Valahogy elkezdték untatni régi, megszokott dolgai, s nem talál már bennük örömöt. Ellenállhatatlan vágyat érez valami újba kezdeni, sõt valami olyasmibe, ami nem is túl hétköznapi, valamibe, ami avantgárd. Túlfûtött hangulata is nyughatatlanságát tükrözi. Ne féljen, vágjon bele nyugodtan új, ismeretlen dolgokba, de mindenképpen legyen óvatos, hiszen idegen terepre téved.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Bak

Nem bírja, ha erőszakkal próbálják rávenni arra, hogy beszélgessen, meséljen magáról vagy hozzászóljon a beszélgetéshez. Eleve a családlátogatásért sincs oda, legalábbis, ami a párja családját illeti. Főként azt szereti, ha békén van hagyva és nem zaklatják, hadd ünnepeljen magában. Amennyiben ő készít valamit, elvárja a dicséretet, már csak azért is, mivel híresen maximalista, igazán tudnia kellene a környezetének, hogy az ő kezei közül rossz, silány dolog nem kerül ki.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-13)

Megérett az idõ arra, hogy minden a helyére kerüljön az életében, kedves Bak. Az elmúlt idõszak bizonytalanságai és kemény munkája után végre biztos lehet önmagában és ítélõképességében, valamint munkáját tekintve abban, hogy bizony alábecsülte magát. Sokkal több van önben, mint amit elvártak, vagy amit lehetõsége volt megmutatni. Engedje el félelmeit és mutassa meg önmagának is, hogy mennyit is ér.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

3 férfi csillagjegy, aki olyan boldoggá tesz, mint a mesékben. A legtöbb nő számára a tökéletes társat testesítik meg

3 férfi csillagjegy, aki olyan boldoggá tesz, mint a mesékben. A legtöbb nő számára a tökéletes társat testesítik meg

Az igazi szerelem nem csak a filmekben lehetséges, az életben is átélhetjük a meghitt, romantikus pillanatokat. Ha az alábbi csillagjegyek közül választunk párt magunknak, szerelmi életünk tökéletes lehet.

Cikkajánló Tovább olvasom

Vízöntő

Amennyiben ő látja vendégül a családot, akkor abba belead apait-anyait. Ezért tud kiborulni, ha valaki nem megy el hozzá. Ki tud akadni, ha túl komoly dolgokról beszélnek az ünnepekkor, nála olyankor minden a vidámságról és a mulatságról szóljon. Nem szabad huzamosabb ideig magára hagyni vagy engedni, hogy csendben maradjon. Muszáj érvényesülni hagyni, máskülönben azt érzi, hogy senkit sem érdekel és ettől majdhogynem bedepizik.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-13)

Ma bizonyosan jól indul majd a napja, kedves Vízöntõ. Az energiák ma igazán kedveznek az ön számára, így nem kell mást tennie a nap folyamán, mint hallgatni intuíciójára. Azonban vigyázzon, mert könnyen eltéríthetik, ezzel akár rossz közérzetet is okozva önnek, de ha nem hagyja magát és bízik megérzéseiben senki sem fogja tudni megállítani tervei elérésében.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Halak

Már rossz lesz a kedve, ha olyan ember van a közelében, aki nem szereti a karácsonyt vagy nem lelkesedik érte. Neki ilyenkor nagyon kell a varázslat, a sok közös program, a karácsonyi zenére történő készülődés, a romantikus karácsonyi filmnézés vagy családi társasozás. Hagyni kell, hadd fejlődjön vissza gyerekké, máskülönben letargiába zuhan. Nála nem lehet unalmas, szürke hétköznap a karácsony.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-13)

Kedves Halak, a mai egy igazán jó nap lesz arra, hogy kamatoztassa ötleteit. Hamar találhat megfelelõ embert, akinek, ha jól tálalja meglátásait, akkor az hamarosan gyümölcsözõ eredményekhez vezethet. Összpontosítsa hát energiáit céljai irányába, s vesse be meggyõzõerejét is. Ezáltal pedig lehet, hogy egy olyan emberrel hozza össze a sors, akinek a dinamizmusa új, ismeretlen területekre vezeti önt.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat:

Gratulálunk! Szereztél egy pontot!

+ 1 pont

Mire jók a pontok?
A pontok gyűjtése teljesen INGYENES! A pontok segítségével értékes ajándékokat nyerhetsz minden héten, privát tartalmakhoz, személyre szabott horoszkóphoz is INGYEN hozzáférhetsz! Minél több pontot gyűjtesz annál nagyobb esélyed van a nyereményre!