Nyilas (November 23. – December 21.)

Te úgy töröd össze mások szívét, hogy mindig a karrieredet és a munkádat választod a kapcsolatod helyett. Karrierista vagy, amit partnered valószínűleg már a kapcsolat elején is tudott. Az anyagi és gazdasági biztonságot mindenek elé helyezed, ezért élvez a munkád elsőbbséget a kapcsolatoddal szemben. Mindegyik partnered szíve összetörik majd, amint rájönnek, hogy ők csak másodikak lehetnek az életedben.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-06-18)

Igaz, kedves Nyilas, hogy fontos, hogy az ember mindig az igazságot mondja, ugyanakkor arra azért érdemes ügyelni, hogy mindezt lehetõleg a megfelelõ idõben tegye, s fõleg annak, akit esetleg érint, különben, a legjobb szándéknak is nagy sértõdés lehet a vége.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak (December 22. – Január 20.)

Te azzal töröd össze mások szívét, hogy egyszerűen képtelen vagy alkalmazkodni az olyan körülményekhez, amelyek nem terv szerint történnek. Szeretsz mindent előre megtervezni, és általában ragaszkodsz is ahhoz a szigorú időbeosztáshoz, amit megszabtál magadnak. Egy percig sem hezitálnál kidobni valakit az életedből, ha az képtelen lépést tartani veled. Könnyedén összetöröd a szívét annak, aki nem képes betartani a határidőket.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-06-18)

Ma könnyen a hatalmába kerítheti a pesszimizmus, kedves Bak, vagy legalábbis, minden poharat félig üresnek lát, nem pedig félig telinek. Az is elõfordulhat, hogy úgy érzi, mintha folyton csak körbe-körbe menne. Bármelyikrõl is legyen szó, higgye el, nem olyan vészes a helyzet, mint amilyennek tûnik, csupán csak arról van szó, hogy kissé túlterhelt mostanában. Pihenjen egy kicsit, s meglátja, holnap máris derûsebben ébred majd!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A horoszkóp megmutatja ki a legjobb férj? —  Sosem találnád ki, inkább olvasd!

Vízöntő (Január 21. – Február 18.)

Nagyon okos vagy, és ezt mindenki tudja rólad. Mindig valamiféle intellektuális stimulációt vársz az emberektől. Képtelen vagy olyan buta emberek közelében lenni, akik csak a semmiről tudnak fecsegni. Úgy töröd össze a partnereid szívét, hogy a magas intellektusod miatt alacsonyabb rendűnek érzik magukat, és tudják, hogy sosem lesznek képesek lépést tartani veled.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-06-18)

Ma rendkívül nagy lehet a koncentrációs képessége, kedves Vízöntõ, így érdemes ezt a napot arra használnia, hogy megfejtsen néhány olyasfajta, bonyolult dolgot, amit esetleg mostanában nem, vagy csak részlegesen sikerült megértenie. Használja ki amúgy is éles elméje kiemelt aktivitását!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak (Február 19. – Március 20.)

Azoknak töröd össze a szívét, akikről úgy érzed, hogy nem értik vagy nem értékelik a művészi és intellektuális képességeid nagyszerűségét. Sok szempontból nagyon különleges ember vagy. Tehetséges és jól képzett művész vagy, akinek rengeteg jó ötlete van. Ha egy olyan emberrel találod kapcsolatban magad, aki nem értékeli ezeket az ötleteket, akkor annak hamar képes vagy összetörni a szívét.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-06-18)

Ma kétségei támadhatnak, hogy a megfelelõ személynek, a megfelelõ idõpontban, a megfelelõ dolgokat mondta-e, s ez teljesen elbizonytalaníthatja. Ne legyen lelkiismeret-furdalása, ha ma esetleg egy kicsit locsi-fecsi módon viselkedik, kedves Halak, hiszen ezt nem rossz-szándékból teszi, egyszerûen csak szeret mindenrõl nyíltan beszélni.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: