Nyilas (November 23. – December 21.)

Te úgy töröd össze mások szívét, hogy mindig a karrieredet és a munkádat választod a kapcsolatod helyett. Karrierista vagy, amit partnered valószínűleg már a kapcsolat elején is tudott. Az anyagi és gazdasági biztonságot mindenek elé helyezed, ezért élvez a munkád elsőbbséget a kapcsolatoddal szemben. Mindegyik partnered szíve összetörik majd, amint rájönnek, hogy ők csak másodikak lehetnek az életedben.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Kedves Nyilas, ön mindig is nagyon élvezte, ha a középpontban lehet, ez ma sincs másképp, sõt, fürdõzhet az önt körülvevõk figyelmében. Bár családja társaságát kedveli leginkább, ma valószínûleg nem velük fog sok idõt eltölteni, de mégis, a nap végén úgy fogja érezni, hogy ez egy remek nap volt és a társaságból mindenki nagyon megkedvelte.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak (December 22. – Január 20.)

Te azzal töröd össze mások szívét, hogy egyszerűen képtelen vagy alkalmazkodni az olyan körülményekhez, amelyek nem terv szerint történnek. Szeretsz mindent előre megtervezni, és általában ragaszkodsz is ahhoz a szigorú időbeosztáshoz, amit megszabtál magadnak. Egy percig sem hezitálnál kidobni valakit az életedből, ha az képtelen lépést tartani veled. Könnyedén összetöröd a szívét annak, aki nem képes betartani a határidőket.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Hosszú ideje küzdhet egy magasabb beosztás, jobb fizetés, nagyobb üzleti elismerés reményében, kedves Bak, ma pedig úgy tûnik fáradozásait siker koronázza. Rengeteg munkája és energiája nem marad észrevétlen, sikerült lenyûgöznie fõnökeit, partnereit, üzletfeleit. Csak így tovább!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétfői Horoszkóp 2020-08-31

Vízöntő (Január 21. – Február 18.)

Nagyon okos vagy, és ezt mindenki tudja rólad. Mindig valamiféle intellektuális stimulációt vársz az emberektől. Képtelen vagy olyan buta emberek közelében lenni, akik csak a semmiről tudnak fecsegni. Úgy töröd össze a partnereid szívét, hogy a magas intellektusod miatt alacsonyabb rendűnek érzik magukat, és tudják, hogy sosem lesznek képesek lépést tartani veled.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Ma jogi ügyeiben kerülhet pont a mondat végére, kedves Vízöntõ. Végre stabilizálódhat munkahelyi pozíciója, vagy pénzügyi helyzete, mely a jövõben igen pozitív változások elé nézhet. Hosszútávú céljai kerülnek elõtérbe, ezért most nagyon kell összpontosítania, hogy jó alapokra helyezze azokat. A legfontosabb, hogy legyen megfontolt, alapos és hatékony.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak (Február 19. – Március 20.)

Azoknak töröd össze a szívét, akikről úgy érzed, hogy nem értik vagy nem értékelik a művészi és intellektuális képességeid nagyszerűségét. Sok szempontból nagyon különleges ember vagy. Tehetséges és jól képzett művész vagy, akinek rengeteg jó ötlete van. Ha egy olyan emberrel találod kapcsolatban magad, aki nem értékeli ezeket az ötleteket, akkor annak hamar képes vagy összetörni a szívét.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Lelkesedése és intuíciói segítik tevékenységeit a mai nap folyamán, kedves Halak. Lehet, hogy koncentrációja alább hagyhat munkájában, de ezen is átsegítik a fent említett képességei, melyek segítségével hazaérve még akár párjával is eltölthet egy-két romantikus órácskát. Ne várjon el túl sokat ma önmagától inkább koncentráljon arra, hogy az elkezdett dolgokat be is fejezze.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: