Nyilas (November 23. – December 21.)

Te úgy töröd össze mások szívét, hogy mindig a karrieredet és a munkádat választod a kapcsolatod helyett. Karrierista vagy, amit partnered valószínűleg már a kapcsolat elején is tudott. Az anyagi és gazdasági biztonságot mindenek elé helyezed, ezért élvez a munkád elsőbbséget a kapcsolatoddal szemben. Mindegyik partnered szíve összetörik majd, amint rájönnek, hogy ők csak másodikak lehetnek az életedben.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-11-30)

Rengeteg lesz ma a ház körüli tennivalója, kedves Nyilas! Annyira sok, hogy reggel azt sem tudja, hol is kéne kezdeni a teendõk felszámolását. Mivel mások segítségére nem igen számíthat, ne is idegesítse magát mg ezen is, inkább álljon neki a munkának, kezdje az önhöz legközelebbivel, aztán haladjon szépen sorban, addig, amíg el nem fárad, s ne aggódjon, ha nem sikerülne mindennel végezni, hiszen holnap is lesz nap.

Bak (December 22. – Január 20.)

Te azzal töröd össze mások szívét, hogy egyszerűen képtelen vagy alkalmazkodni az olyan körülményekhez, amelyek nem terv szerint történnek. Szeretsz mindent előre megtervezni, és általában ragaszkodsz is ahhoz a szigorú időbeosztáshoz, amit megszabtál magadnak. Egy percig sem hezitálnál kidobni valakit az életedből, ha az képtelen lépést tartani veled. Könnyedén összetöröd a szívét annak, aki nem képes betartani a határidőket.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-11-30)

Netán valami furcsát látott a minap, kedves Bak? Ma ugyanis nagyobb figyelmet fordíthat a paranormális dolgok iránt. Elkezd a témában olvasgatni, s talán egy önt ért megmagyarázhatatlan esemény következtében jobban belemélyedhet a témába, talán válaszok után kutatva. Legyen nyitott, de semmiképp sem irracionális, akkor biztosan megtalálja kérdéseire a válaszokat.

2020-ban mit mond el rólad egyiptomi horoszkópod? Nekünk szóról szóra igaz… Nézd meg Te is a rád jellemzőt!

Vízöntő (Január 21. – Február 18.)

Nagyon okos vagy, és ezt mindenki tudja rólad. Mindig valamiféle intellektuális stimulációt vársz az emberektől. Képtelen vagy olyan buta emberek közelében lenni, akik csak a semmiről tudnak fecsegni. Úgy töröd össze a partnereid szívét, hogy a magas intellektusod miatt alacsonyabb rendűnek érzik magukat, és tudják, hogy sosem lesznek képesek lépést tartani veled.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-11-30)

Kedves Vízöntõ, ma lehetséges, hogy egy barátja egy olyan kéréssel fordul önhöz, melyet nem szívesen teljesítene, azonban nem szeretné megbántani sem az illetõt. Ettõl kissé bonyolult helyzetbe kerül, ami miatt fájhat majd a feje, azonban próbáljon meg egy diplomatikus megoldást keresni, amiben önnek sem kell a szívességet teljesíteni, de barátja sem érzi úgy, hogy cserbenhagyta.

Halak (Február 19. – Március 20.)

Azoknak töröd össze a szívét, akikről úgy érzed, hogy nem értik vagy nem értékelik a művészi és intellektuális képességeid nagyszerűségét. Sok szempontból nagyon különleges ember vagy. Tehetséges és jól képzett művész vagy, akinek rengeteg jó ötlete van. Ha egy olyan emberrel találod kapcsolatban magad, aki nem értékeli ezeket az ötleteket, akkor annak hamar képes vagy összetörni a szívét.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-11-30)

Intuitív természete ma összezavarhatja, kedves Halak. Bizony Ön nagyon érzékeny környezete rezdüléseire, változásaira, és akár csak egy picike zavar is rossz közérzetre adhat okot, addig, amíg nem tudja megállapítani, mi is lehet a baj forrása. Ettõl a nyugtalanító érzéstõl stresszesnek érezheti ma magát, ám ne aggódjon, ez a kétségbeejtõ állapot nem tart sokáig, s minden újra visszakerül a szokott ritmusába.

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: