Nyilas (November 23. – December 21.)

Te úgy töröd össze mások szívét, hogy mindig a karrieredet és a munkádat választod a kapcsolatod helyett. Karrierista vagy, amit partnered valószínűleg már a kapcsolat elején is tudott. Az anyagi és gazdasági biztonságot mindenek elé helyezed, ezért élvez a munkád elsőbbséget a kapcsolatoddal szemben. Mindegyik partnered szíve összetörik majd, amint rájönnek, hogy ők csak másodikak lehetnek az életedben.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-05-29)

A mai napra, bármit is tervez, kedves Nyilas, az biztosan, nagyon jól fog sikerülni, ugyanis egy igazán gondtalan, vidám napot jeleznek elõ a csillagok. Ennek megfelelõen, igyekezzen kihasználni mindinkább a jó szelet, s minél több olyan dolgot csinálni, amit szeret! Vonja be szeretteit, barátait is, még inkább fokozva a hangulatot!

Bak (December 22. – Január 20.)

Te azzal töröd össze mások szívét, hogy egyszerűen képtelen vagy alkalmazkodni az olyan körülményekhez, amelyek nem terv szerint történnek. Szeretsz mindent előre megtervezni, és általában ragaszkodsz is ahhoz a szigorú időbeosztáshoz, amit megszabtál magadnak. Egy percig sem hezitálnál kidobni valakit az életedből, ha az képtelen lépést tartani veled. Könnyedén összetöröd a szívét annak, aki nem képes betartani a határidőket.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-05-29)

A mai nap, legyen nagyon határozott, kedves Bak, s álljon ki szilárdan az elképzelései mellett, legyen bárki is vitapartnere, õ biztosan téved! Fontos ugyanakkor, hogy mindezt nagyon következetesen, szenvedélymentesen és diplomatikusan tegye, különben sosem sikerül majd meggyõzni ellenlábasát igazáról, aki, ha éppen egy szerette, vagy barátja, még a végén bajba keveri magát.

A legirigylésreméltóbb csillagjegyek: nekik minden sikerül, minden megadatik, hosszú, boldog életük lesz!

Vízöntő (Január 21. – Február 18.)

Nagyon okos vagy, és ezt mindenki tudja rólad. Mindig valamiféle intellektuális stimulációt vársz az emberektől. Képtelen vagy olyan buta emberek közelében lenni, akik csak a semmiről tudnak fecsegni. Úgy töröd össze a partnereid szívét, hogy a magas intellektusod miatt alacsonyabb rendűnek érzik magukat, és tudják, hogy sosem lesznek képesek lépést tartani veled.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-05-29)

Ma igencsak sokat gazdagodhat spirituális értelemben, kedves Vízöntõ, ugyanis, meglehetõs érzékenységet mutatnak e téren a csillagok. Kedvez ez az idõszak annak, hogy új, különös dolgokkal foglalkozó embereket ismerjen meg, vagy szakrális helyeket keressen fel, s mélyítse a misztikus területeken szerzett tudását. Használja ki rendkívüli szenzitivitását!

Halak (Február 19. – Március 20.)

Azoknak töröd össze a szívét, akikről úgy érzed, hogy nem értik vagy nem értékelik a művészi és intellektuális képességeid nagyszerűségét. Sok szempontból nagyon különleges ember vagy. Tehetséges és jól képzett művész vagy, akinek rengeteg jó ötlete van. Ha egy olyan emberrel találod kapcsolatban magad, aki nem értékeli ezeket az ötleteket, akkor annak hamar képes vagy összetörni a szívét.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-05-29)

A mai egy igencsak kellemes napnak ígérkezik az életében, kedves Halak, amikor is, semmi rossz nem történhet, csakis jó dolgokat vonzhat be! Higgyen ebben és kapni fog, ossza meg másokkal is, s megsokszorozhatja. Ne feledje, kedves Halak, hogy a szeretet az, amibõl sohasem lehet eleget adni és kapni!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: