Ha hiszed, ha nem, a maga módján mindenki szívtipró. Van, aki azért, mert felelőtlen, van, aki azért, mert képtelen arra, hogy elköteleződjön, van, aki pedig azért, mert egyszerűen nem tud megnyílni. Az, hogy te személy szerint mivel töröd össze mások szívét, máris kiderül a csillagjegyedből!

Kos (Március 21. – Április 19.)

Kosként nagyon rövid ideig tudsz egy dologra koncentrálni, így nehéz egyetlen dolog mellett hosszú időre elköteleződnöd. Ezért vagy szívtipró: képes vagy úgy elcsábítani valakit, hogy teljesen a rajongóddá válik, aztán néhány héten belül egyszerűen felszívódsz. Mások hetek alatt szerelmesek lesznek beléd, te viszont már nem várod meg a dolog végét, ugyanis már régen új kiszemelted van.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-19)

Elõfordulhat, hogy ma hajlamosabb lesz az érzelmeire hallgatni, kedves Kos, még akkor is, ha az eszével tudja, nem sok logika van abban, amit csinál. Akárhogy is, érdemes a nagyobb döntéseket inkább máskorra hagynia, különösen, ha azok anyagi természetûek, vagy éppen szakmájával kapcsolatosak, hiszen, ezeken a területeken jobb, ha nem gyakorolnak túl nagy befolyást az érzelmek.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szombati Horoszkóp 2020-08-01

Bika (Április 20. – Május 21.)

Azzal töröd össze mások szívét, hogy nem engeded meg magadnak, hogy hosszabb időre megnyílj. Egy bizonyos mértékig kitárod a szívedet, de csak annyira, hogy a másik egy pillanatra megláthassa igazi személyiségedet. Ahogy a másik egyre komfortosabban érzi magát melletted, te úgy zárkózol el tőle és ismét olyan ridegen viselkedsz, mint azelőtt.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-19)

Megeshet, hogy, bár tisztában van vele, mit kellene mondania egy adott szituációban, ám mégsem képes megalkudni, s végül a színtiszta igazság beszél majd önbõl, aminek, nem biztos, hogy most mindenki fog is örülni. Ennek ellenére, talán mégis így a legjobb, hiszen, ha bennmaradna valami, s megalkuvóvá válna, akkor az sokáig okozhatna még gyomorgörcsöt, vagy fejfájást önnek!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek (Május 22. – Június 21.)

A következetlenséged töri össze az összes potenciális partnered szívét. Olyan, mintha semmiféle látszata nem lenne a struktúrának és stabilitásnak a kapcsolataidban. Egyik nap gondoskodó vagy és nyílt, másik nap rideg és távolságtartó. Veled szerelembe esni gyakorlatilag egy érzelmi hullámvasút.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-19)

Hagyja, hogy az érzelmei, játszanak a képzeletével, legyen felszabadult és szárnyaljon! Ma nem éppen a racionalitásnak van itt az ideje, inkább az önfeledt vidámságnak, ami méltán megédesítheti a napját, így érdemes rá törekednie. Legyen bárhol, vagy csináljon bármit, érezze nagyon jól magát!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák (Június 22. – Július 22.)

Mindent elhiszel, amit a családod és a barátaid mondanak a partnereidről, és ezzel töröd össze mások szívét. Egy baráttól vagy testvértől származó negatív komment elég ahhoz, hogy gyakorlatilag azonnal felhagyj egy kapcsolattal.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-19)

A mai napon egy nagy lépést tehet a céljai felé, kedves Rák, amennyiben sikerül jól kombinálnia a vidám hangulatot a kötelezõkkel. Ha ugyanis jó a kedve, ma játszi könnyedséggel veheti az akadályokat, ami gyorsabb tempót, s végül, nagyobb eredményeket is vonhat maga után!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: