Mérleg

Idén te leszel az, akihez mindenki fordulni fog, ha utolsó pillanatban kell megoldani valamit, vagy szervezkedni, tenni-venni kell családi, baráti összejövetelekkel kapcsolatban. Szinte mindenki a te segítségedet fogja kérni. Fontos, hogy megőrizd a hidegvéredet és türelmesen fordulj másokhoz, még akkor is, ha ők képtelenek figyelembe venni a te érdekeidet. Diplomatikusan is rá lehet világítani a tapintatlanságukra.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-12)

Ma megtanulhatja újra, hogyan kell álmodni, kedves Mérleg! Az elmúlt pár hónap hajtása nem kedvezett az ilyesminek, a korlátozott lehetõségei miatt, most azonban semmi sem szegheti szárnyát gondolatainak, fantáziájának! Próbálja meg összehangolni kitûzött vágyait a valósággal, s, ha így tesz, meglátja, hamarabb teljesülnek, mint hinné!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Skorpió

Nem lesz valami egyszerű számodra az ünnepi időszak, de ne aggódj semmi komolyról nincs szó. Igazából az lesz, hogy minden apróságon fenn fogsz akadni, mint a dekoráció, az ajándékok vagy az, hogy valaki ígéretétől eltérően mégsem jelenik meg az összejövetelen. Próbálj meg ellazulni és kikapcsolódni, nem aggodalmaskodni olyan dolgokon, amiket nem lehet megváltoztatni.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-12)

Ma egy váratlan, de annál kellemes meglepetésben lehet része, kollégái, barátai irányából, aminek következtében könnyen a reflektorfénybe kerülhet, kedves Skorpió! Hajoljon meg és fogadja a tapsot, amit az elmúlt idõszak eredményeivel méltán kiérdemelt! Az este folyamán érdemes lenne megfejelni egy kisebb ünnepléssel is a babérokat, végül is miért ne lehetne halmozni az élvezeteket!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Ez a legvonzóbb tulajdonságod - A csillagjegyed elárulja, mivel hódítod meg Őt

Ez a legvonzóbb tulajdonságod - A csillagjegyed elárulja, mivel hódítod meg Őt

Jól tudjuk, hogy a különböző csillagjegyű emberek eltérő tulajdonságokkal rendelkeznek, de vajon mely vonásokkal tudod meghódítani a másik nemet? Mi az, amire akár már az első randin felfigyelhet a kiszemelted? Vajon a kedvességeddel veszed le a lábáról v

Cikkajánló Tovább olvasom

Nyilas

Tökéletes karácsony nem létezik, de te valami ahhoz nagyon hasonlót fogsz megtapasztalni. Mindvégig boldog leszel és elégedett. Minden pontosan úgy fog alakulni, ahogyan eltervezted. Minden hétvégén részed lesz egy remek buliban, ráadásul, ha egyedülálló vagy, akkor egy különleges személlyel is megismerkedhetsz ebben a felfokozott időszakban.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-12)

Ma kifejezetten szerencsés napnak néz elébe, különösen a kapcsolatok terén, így ideálisak a kozmikus körülmények arra, hogy ismerkedjen, vagy éppen ápolja már meglévõ kapcsolatait. Mivel most nem kevés érzelmi töltetet is jeleznek önnél a csillagok, a ma este különösen kedvezni fog a szerelemnek, így most minden titkos, vagy nyílt vágya beteljesedhet eme varázslatos nap éjszakáján! Higgyen a csodában, s valóra válik!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: