OROSZLÁN

Oroszlán jegyűként ugye érzed, a sok munka, a folyamatos terhelés ellenére szellemileg fantasztikusan éles vagy? A Merkúrnak köszönhetően legalább két dolgot tartasz egyidejűleg a kezedben. A Jupiternek hála, nem veszítesz a lelkesedésedből, és alapvetően szerencsésnek tartod magad, míg a Szaturnusz fegyelmezettséget és hatékonyságot hoz a munkádba. A Vénusz a nehézségek ellenére szerencsét jósol a karrieredben, egyedül a Neptunusz jelez zavart: adódhatnak olyan költségeid, amiket nem terveztél be előre…

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Lehet, hogy nemrég valaki elhagyta, akire nagyon számított kedves Oroszlán. Ez a nagy csalódás lehet, hogy eltört valamit önben, s ettõl egy kicsit úgy érezheti, hogy nem bízhat meg többé senkiben. Próbálja meg felidézni azokat az embereket az életében, akikben pozitívan csalódott és merítsen erõt ezekbõl a gondolatokból. Meglátja, hamarosan megint közel tudja engedni magához az arra érdemeseket.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

SZŰZ

Szűz jegyűként minden okod megvan az idegeskedésre, mégis jobb, ha minél többet mantrázod: „Rend a lelke mindennek.” Az öt bolygó ürügyül szolgál mindkét érzésre: a Vénusz és a Szaturnusz magabiztosságot, határozottságot, összeszedettséget biztosít neked; a Merkúr és a Jupiter frusztrál. Utóbbiak kettős jegyben (Ikrek és Halak) járva, azt az érzetet keltik, hogy képtelen vagy egyszerre két helyen helytállni. Ráadásul mindkét hely (család és hivatás) párhuzamosan két ügy aktualitását hozza. A Neptunusz a hab a tortán: kódfejtőnek kell lenned, hogy értsd a párodat…

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma egy hatalmas felfedezést tehet, kedves Halak, mely gyökerestõl változtathatja meg gondolkodásmódját. Miközben néhány, a múltban történt eseményen morfondírozik, váratlanul kikristályosodhat ön elõtt valami, ami magyarázat lehet arra, hogy azok az események hogyan befolyásolják jelenlegi döntéseit rossz irányba.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

MÉRLEG

Mérleg jegyűként tágra nyílt szemmel, csodálkozva nézheted, hogy a többiek milyen dolgokból csinálnak óriási ügyet. Meglehet a véleményed, de ne ítélkezz! Örülj inkább, hogy téged az öt bolygó (Vénusz, Merkúr, Jupiter, Szaturnusz, Neptunusz) nem provokál. A Merkúr kifejezetten inspirál, a Jupiter felélénkíti a társasági életedet, a Szaturnusz az ingatlan és családi ügyekben hoz stabilitást. Csak a Vénuszra és a Neptunuszra kell ügyelned, előbbi költekezésre hajlamosít, utóbbi az egészséged megőrzésében mutat kisebb káoszt.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Mindig is nagyon jól végezte munkáját, sõt néha már-már õrült módon. Megfordult már a fejében az, hogy ez az egészsége rovására is mehet? Talán meg kéne fontolnia, hogy nem mostani munkája az ideális az ön számára, kedves Mérleg, és el kellene gondolkoznia a változtatáson.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

SKORPIÓ

Skorpió jegyűként úgy tűnik, téged most egészen egyszerű dolgok hoznak lázba: a szerelem és a pénz. Ebben a sorrendben. Vénusz, a szerelem bolygója már napok óta egyre intenzívebb vágyat jelez, szeretnél szerelmes lenni. Ha már van párod, vele megélheted az érzéseket. Ha még nincs, hamarosan rád találhat a szerelem. Jupiter, a bőség bolygója a bevétel oldaladat erősíti. Vénusz a kis, Jupiter a nagy szerencse bolygója, szóval most kivételesen egyszerre lehetsz szerencsés a szerelemben és pénzügyekben is. Mert megérdemled…

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ön mindig céltudatos, következetes és akaratos, kedves Skorpió, így elhatározásaiban is igencsak hajthatatlan. Azonban ma eljött az ideje, hogy megengedjen magának egy kis élvezetet. Akár az elmúlt idõszak jutalmaként, akár azért, hogy tovább tudja csinálni elhatározásait, kényeztesse magát egy nagy adag édességgel, néhány óra relaxálással, vagy valamivel, amirõl már régóta lemondott. Ne vegye mindig olyan komolyan az életet, néha engedje el magát.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: