OROSZLÁN

Oroszlán jegyűként ugye érzed, a sok munka, a folyamatos terhelés ellenére szellemileg fantasztikusan éles vagy? A Merkúrnak köszönhetően legalább két dolgot tartasz egyidejűleg a kezedben. A Jupiternek hála, nem veszítesz a lelkesedésedből, és alapvetően szerencsésnek tartod magad, míg a Szaturnusz fegyelmezettséget és hatékonyságot hoz a munkádba. A Vénusz a nehézségek ellenére szerencsét jósol a karrieredben, egyedül a Neptunusz jelez zavart: adódhatnak olyan költségeid, amiket nem terveztél be előre…

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-13)

A függetlenség és az egyediség nagyon fontos az ön számára, kedves Oroszlán. Eddig sem tántorította el semmi attól, hogy a saját útját járja, ezután se hagyja, hogy bárki más megszabja, milyen irányt vegyen az élete. Mind azt, amit eddig elért, saját magának, buzgóságának, kitátásának és sokszor ember feletti erejének köszönheti. Ha esetleg párkapcsolatban él és úgy érezné, hogy a dolgok kettejük között már nem megfelelõen mûködnének, ne féljen lépni.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

SZŰZ

Szűz jegyűként minden okod megvan az idegeskedésre, mégis jobb, ha minél többet mantrázod: „Rend a lelke mindennek.” Az öt bolygó ürügyül szolgál mindkét érzésre: a Vénusz és a Szaturnusz magabiztosságot, határozottságot, összeszedettséget biztosít neked; a Merkúr és a Jupiter frusztrál. Utóbbiak kettős jegyben (Ikrek és Halak) járva, azt az érzetet keltik, hogy képtelen vagy egyszerre két helyen helytállni. Ráadásul mindkét hely (család és hivatás) párhuzamosan két ügy aktualitását hozza. A Neptunusz a hab a tortán: kódfejtőnek kell lenned, hogy értsd a párodat…

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-13)

Elõfordulhat, hogy az élete egy olyan ponthoz ért, ahol egy fontost döntést kell hoznia párkapcsolat terén. Próbáljon meg az ösztöneire, a belsõ hangjára hallgatni és döntsön tiszta fejjel. Ön egy nagyon érzõ, odaadó, szeretõ partner és sokszor nem veszi figyelembe a saját érzéseit, inkább a párjáét helyezi elõtérbe. Ez hosszútávon viszont nem mûködhet, hisz kapcsolatukban ön is épp oly fontos szerepet tölt be, mint kedvese. Ha úgy érzi, van mit megbeszélniük, akkor tegyék azt. Minden fontos dologért érdemes küzdeni, de néha tudni kell elengedni is.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-09-11 - A mai nap bõvelkedhet a meghitt, örömteli pillanatokban...

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-09-11 - A mai nap bõvelkedhet a meghitt, örömteli pillanatokban...

Kövesd szerelmi horoszkópodat és tudd meg mikor van a legnagyobb esélyed egy romantikus élményre!

Cikkajánló Tovább olvasom

MÉRLEG

Mérleg jegyűként tágra nyílt szemmel, csodálkozva nézheted, hogy a többiek milyen dolgokból csinálnak óriási ügyet. Meglehet a véleményed, de ne ítélkezz! Örülj inkább, hogy téged az öt bolygó (Vénusz, Merkúr, Jupiter, Szaturnusz, Neptunusz) nem provokál. A Merkúr kifejezetten inspirál, a Jupiter felélénkíti a társasági életedet, a Szaturnusz az ingatlan és családi ügyekben hoz stabilitást. Csak a Vénuszra és a Neptunuszra kell ügyelned, előbbi költekezésre hajlamosít, utóbbi az egészséged megőrzésében mutat kisebb káoszt.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-13)

A mai nap remek alkalomnak ígérkezik az ügyintézésre, ugyanis ma rendkívül kifejezõvé válhat mind szervezõ, mind pedig kiváló kommunikációs készsége, ami által képes ma két szóból is bárkit levenni a lábáról, s ezáltal befolyást gyakorolni rá, hogy az önnek kedvezõ módon járjon el. Ha esetleg saját vállalkozása, üzlete van, vagy vezetõ szerepet tölt be egy cégnél, akkor érdemes ezt a napot arra is felhasználnia, hogy megejtsen néhány olyan fontos megbeszélést, vagy telefont, ami kulcsfontosságú hatással lehet a jövõre nézve.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

SKORPIÓ

Skorpió jegyűként úgy tűnik, téged most egészen egyszerű dolgok hoznak lázba: a szerelem és a pénz. Ebben a sorrendben. Vénusz, a szerelem bolygója már napok óta egyre intenzívebb vágyat jelez, szeretnél szerelmes lenni. Ha már van párod, vele megélheted az érzéseket. Ha még nincs, hamarosan rád találhat a szerelem. Jupiter, a bőség bolygója a bevétel oldaladat erősíti. Vénusz a kis, Jupiter a nagy szerencse bolygója, szóval most kivételesen egyszerre lehetsz szerencsés a szerelemben és pénzügyekben is. Mert megérdemled…

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-13)

Ma nagy jelentõsége lehet annak, amivel foglalatoskodik, így kulcskérdéssé válhat az ügyben a másokkal, esetleg partnerekkel való kommunikáció, melynek stílusára és intenzitására sikerül is ösztönösen jól ráéreznie. Az este folyamán is egy szeretetteljes, meghitt beszélgetésre kerülhet sor egy, az ön számára fontos valakivel, egy jó barátjával, vagy szerelmével. Ha minden jól megy, a nap végére egy szellemileg minden eddiginél kielégítõbb és termékenyebb napot zárhat, melynek rövidesen meglesznek a kívánt eredményei is!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: