NYILAS

Nyilas jegyűként egy ideje nagyító alatt látsz mindent, önmagadat is. Kérdés, hogyan érint, ha a hibáidat is felnagyítva látod. Neked nem stílusod az önmarcangolás, inkább joviális vagy. Most csipetnyi öniróniával megfűszerezheted az önismeret címkéjű kesernyés italt, amit fenékig kéne ürítened. Szerencsére, bolygód a Jupiter asszisztál neked ebben (is). Amennyiben megőrzöd a humorérzékedet, a Merkúr által jelzett kritika építően hat rád, csak a Neptunusz jelezte kaotikus helyzetet kell orvosolnod az otthonodban…

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-23)

A mai nap szélsõséges érzelmek keríthetik önt hatalmukba. Munkahelyén többször is belefuthat majd különbözõ konfliktusba. Ezek a viták, nem abból adódnak, hogy nem megfelelõen végzi a munkáját, hanem abból, hogy kollégáival más nézeteket vallanak. Ez a nap is épp úgy véget fog érni mint a többi és abban biztos lehet, hogy otthon szeretettel fogják várni, ahol elfelejthet minden bosszúságot és mindig megértésre, megnyugvásra találhat, kedves Nyilas.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

BAK

Bak jegyűként mintha kívülálló lennél, a többiek lelkesednek, dicsekszenek, panaszkodnak, pletykálnak, szaporodnak, amit te ugyanakkor biztonságos távolból szemlélsz. Közben olyan érzésed is van, mintha az idő megállna, vagy lehetetlen módon lelassulna. Kérdés, mindez milyen hatást gyakorol rád. Választhatsz: megnyugtat, nyerőnek érzed magad tőle, vagy pánikba esel, nehogy lemaradj valami fontosról. Tudd, tudatosítsd, van választásod! Erre akkor kellene a leginkább emlékeztetni magadat, amikor elkezdenél kapkodni.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-23)

Kedves Bak, önnek van egy inspiráló személy az életében, akitõl mindig új erõre kap. Nyugtassa meg hát az a tudat, hogy egy biztos háttérrel rendelkezik és mind azt az energiát, amit kap, fektesse munkájába, terveibe, ötleteibe. Elérkezett az idõ, hogy erõfeszítéseit, megkoronázzák, és sikert sikerre halmozzon. Az estét töltse kedvesével és mutassa meg, hogy e csillagjegy szülöttei milyen hálásak is tudnak lenni, ha valaki igazán törõdik velük.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Karmád a csillagok tükrében - Mit hoztál előző életedből magaddal és mi a jelenlegi életfeladatod?

Karmád a csillagok tükrében - Mit hoztál előző életedből magaddal és mi a jelenlegi életfeladatod?

A karma szó jelentése, cselekvés. A világban minden mindennel összefügg, ami kölcsönhatásban van egymással, és ami a közös cél felé igyekszik. Mindaz, amivé jelenleg váltál, a múltban véghezvitt cselekedeteidnek a következménye. Amit az elmúlt életekben e

Cikkajánló Tovább olvasom

VÍZÖNTŐ

Olyan jó lenne, ha minden így maradna, ahogy most van, hiszen rend van az égen, és itt, a Föld nevű bolygón is. Vízöntő jegyűkéntvedd észre, mindez nem jelent eseménytelenséget, vagy tétlenséget. Térben és idődben is helyére kerül minden. Tér a Jupiter, idő a Szaturnusz, most mindkettő a „helyzet magaslatán” áll, miközben a Merkúr olyan ötleteket hoz, amelyek nemcsak kiutat mutatnak, de lelkesítenek is téged. Vénusz a magánéletedet szépíti meg szó szerint és átvitt értelemben is, csupán Neptunusz okozhat kisebb zavart a pénztárcádban…

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-23)

Ez a nap nem éppen a legvidámabb egyike lesz az ön számára, kedves Vízöntõ. Egy percig se csüggedjen, minden emberben lakozik valami, ami bármilyen pillanatban motiválni tudja, illetve jobb kedve tudja deríteni majd õt. Vegyen egy nagy lélegzetet, hunyja be a szemét és próbálja meg megtalálni magában azt, ami beindítja önben a motort, amitõl lángra lobban és új erõre kap majd. Az estét töltse szeretteivel és próbáljon beszélni az érzéseirõl, a lelki megnyugvás érdekében.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

HALAK

Halak jegyűként egyre fontosabb, hogy hallgass a belső hangodra. Évek óta több olyan eset fordult elő, amikor egészen konkrét megérzésed volt. Nincs szükséged több megerősítésre, hogy működik, sőt nagyon jól működik a hatodik érzéked. Az intuíciód most is segíthet, mert Merkúr otthoni, Jupiter munkahelyi döntést mutat. Persze nem tilos tanácsot kérned. Szaturnusz idősebb barát, szövetséges józan véleményét jelzi, de most megteheted, hogy húzod az időt. Kivételesen nem sürget semmi és senki, amit valószínűleg érzel is. Kérdés, elhiszed-e…

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-23)

A mai nap remek alaklomnak ígérkezik arra, hogy az estét ismerõseivel töltse. A konyhában ön csodákra képes. Hívja át nyugodtan barátait vacsorára és kápráztass el ízlelõbimbójukat a fõztjével. Higgye el, a finom ételek után, egy közös ejtõzés, beszélgetés, nagyon jót fog tenni. Nézzenek meg együtt egy jó filmet, hallgassanak zenét, vagy akár a szoba egyik sarkából egy társasjáték is elõbukkanhat majd, a hangulat fokozása érdekében.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat:

Gratulálunk! Szereztél egy pontot!

+ 1 pont

Mire jók a pontok?
A pontok gyűjtése teljesen INGYENES! A pontok segítségével értékes ajándékokat nyerhetsz minden héten, privát tartalmakhoz, személyre szabott horoszkóphoz is INGYEN hozzáférhetsz! Minél több pontot gyűjtesz annál nagyobb esélyed van a nyereményre!