NYILAS

Nyilas jegyűként egy ideje nagyító alatt látsz mindent, önmagadat is. Kérdés, hogyan érint, ha a hibáidat is felnagyítva látod. Neked nem stílusod az önmarcangolás, inkább joviális vagy. Most csipetnyi öniróniával megfűszerezheted az önismeret címkéjű kesernyés italt, amit fenékig kéne ürítened. Szerencsére, bolygód a Jupiter asszisztál neked ebben (is). Amennyiben megőrzöd a humorérzékedet, a Merkúr által jelzett kritika építően hat rád, csak a Neptunusz jelezte kaotikus helyzetet kell orvosolnod az otthonodban…

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-21)

Lehet, hogy lenne egy kis pénze, amit szívesen befektetne, de nem tudja, hogyan? A mai egy kiváló nap arra, hogy informálódjon ezen a téren. Járja körbe alaposan a témát és jegyezze fel, hogy milyen lehetõségei vannak. Ne feledje, hogy manapság egy kis leleményességgel hozhatja ki a legtöbbet anyagi tartalékaiból.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

BAK

Bak jegyűként mintha kívülálló lennél, a többiek lelkesednek, dicsekszenek, panaszkodnak, pletykálnak, szaporodnak, amit te ugyanakkor biztonságos távolból szemlélsz. Közben olyan érzésed is van, mintha az idő megállna, vagy lehetetlen módon lelassulna. Kérdés, mindez milyen hatást gyakorol rád. Választhatsz: megnyugtat, nyerőnek érzed magad tőle, vagy pánikba esel, nehogy lemaradj valami fontosról. Tudd, tudatosítsd, van választásod! Erre akkor kellene a leginkább emlékeztetni magadat, amikor elkezdenél kapkodni.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-21)

Ma pénzügyi dolgai jól alakulhatnak, kedves Bak. Lehet, hogy egy jó befektetés, vagy egy kis elõre gondolkodás hozza meg ma gyümölcsét, mely a vártnál is jobban alakul. Az így megszerzett plusszal érdemes lehet egy kicsit tovább gondolkoznia, és körbeérdeklõdni további hasznos konstrukciók irányába. Úgy látszik mostanában ez nagyon megy önnek.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-07-07 - Ma olyannyira izgalmassá válhat szerelmi élete, hogy...

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-07-07 - Ma olyannyira izgalmassá válhat szerelmi élete, hogy...

Kövesd szerelmi horoszkópodat és tudd meg mikor van a legnagyobb esélyed egy romantikus élményre!

Cikkajánló Tovább olvasom

VÍZÖNTŐ

Olyan jó lenne, ha minden így maradna, ahogy most van, hiszen rend van az égen, és itt, a Föld nevű bolygón is. Vízöntő jegyűkéntvedd észre, mindez nem jelent eseménytelenséget, vagy tétlenséget. Térben és idődben is helyére kerül minden. Tér a Jupiter, idő a Szaturnusz, most mindkettő a „helyzet magaslatán” áll, miközben a Merkúr olyan ötleteket hoz, amelyek nemcsak kiutat mutatnak, de lelkesítenek is téged. Vénusz a magánéletedet szépíti meg szó szerint és átvitt értelemben is, csupán Neptunusz okozhat kisebb zavart a pénztárcádban…

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-21)

A mai napon, remek ötleteket meríthet az online, vagy írott sajtóból, esetleg más, digitális csatornákból a pénzügyi helyzetét illetõen. Lehet ez egy új fõ, vagy mellékállás, esetleg kedvezõ hitel, vagy befektetési lehetõség. Mindenképpen szimatoljon azért jól körbe ezek bármelyikével kapcsolatban, viszont semmiképp se hagyja szó nélkül elmenni maga mellett most az ilyesmit!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

HALAK

Halak jegyűként egyre fontosabb, hogy hallgass a belső hangodra. Évek óta több olyan eset fordult elő, amikor egészen konkrét megérzésed volt. Nincs szükséged több megerősítésre, hogy működik, sőt nagyon jól működik a hatodik érzéked. Az intuíciód most is segíthet, mert Merkúr otthoni, Jupiter munkahelyi döntést mutat. Persze nem tilos tanácsot kérned. Szaturnusz idősebb barát, szövetséges józan véleményét jelzi, de most megteheted, hogy húzod az időt. Kivételesen nem sürget semmi és senki, amit valószínűleg érzel is. Kérdés, elhiszed-e…

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-21)

Mindig elõszeretettel lapozgatja az újságokat, olvasgatja az újdonságokat és bizony sokszor megfordul fejében, hogy beiratkozzon egy tanfolyamra, esetleg tovább képezze magát. Ma egy magazinban, vagy internetet látott cikk hatására lehet, hogy meg is találja az önnek való képzést, amibe nagy eséllyel bele is vág. Az este folyamán egy meglepõ telefont, vagy e-mailt kaphat egy olyan személytõl, akirõl már rég nem hallott.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat:

Gratulálunk! Szereztél egy pontot!

+ 1 pont

Mire jók a pontok?
A pontok gyűjtése teljesen INGYENES! A pontok segítségével értékes ajándékokat nyerhetsz minden héten, privát tartalmakhoz, személyre szabott horoszkóphoz is INGYEN hozzáférhetsz! Minél több pontot gyűjtesz annál nagyobb esélyed van a nyereményre!