Rák

Ha Rák vagy, empátiádra, érzékenységedre és emberszeretetedre alapozhatsz. Nagyon szereted kényeztetni az embereket, például a gyomrukon át hódítod meg őket. Érdemes ezért kipróbálnod magadat szakácsként vagy cukrászként. Első osztályú ételeiddel első falatra sikert aratsz majd. Nagyon jó tanácsadó és segítő vagy, szociális, esetleg egészségügyi területen is szép eredményeket érhetsz el.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-23)

Egy kellemetlen pletyka keringhet ma önrõl, kedves Rák. A jelek arra utalnak, hogy egy közeli barátja ferdítette el a tényeket, s kikotyogott valamit, ráadásul rosszul, ám ez nem feltétlenül igaz. Vizsgálja meg a helyzetet, s informálódjon, mielõtt elhamarkodottan egy ártatlan, kedves ismerõsét gyanúsítja meg. Ettõl eltekintve egészen szép nap vár önre, s képzelete igencsak aktívnak mutatkozik, ami kiváló arra, hogy némi kreativitásban vezesse le a nap fáradalmait.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Oroszlán

Ha Oroszlán vagy, bármely területen képes vagy kamatoztatni egyedülálló kreativitásodat. Ha kedved támad, lakást festesz, ruhát varrsz, kollázst készítesz a nyaraláson készült fotókból, vagy "összeütsz" egy háromfogásos ebédet. Tervezel és cselekszel, egyik sem esik nehezedre. Határozott, sőt, megingathatatlan vagy. Nem félsz attól, hogy ismeretlen emberek tömege előtt előadást vagy beszámolót tarts, téged sosem gyötör lámpaláz. Ne bízd el magadat, született sztár vagy, de vezető beosztásban is prímán megállod a helyedet.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-23)

Bizonytalanul alakulnak pénzügyei, kedves Oroszlán. Egy elõre betervezett nagyobb kiadás maradhat el, mert nem sikerült összeszedni rá a megfelelõ mennyiségû tõkét, de az is lehet, hogy nem is biztos, hogy annyira szeretné ezt a vásárlást, s ezért nem is törte magát annyira, hogy meglegyen a rávaló. Ne ragaszkodjon megszállottan terveihez, s ne siettesse dolgait, inkább legyen türelmes és várja ki, amíg kialakul önben a megfelelõ döntés.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Ezek a csillagjegyek rémálomként élik meg az augusztust - A tiéd köztük van?

Ezek a csillagjegyek rémálomként élik meg az augusztust - A tiéd köztük van?

Ezek a csillagjegyek nem sok jóra számíthatnak a nyár utolsó hónapjában. Számukra az augusztus igencsak kemény feladatokat tartogat. A Mars, a Merkúr és az Uránusz bolygók retrográd avagy hátráló mozgása nagyon kedvezőtlenül hat ezeknek a csillagjegyeknek

Cikkajánló Tovább olvasom

Szűz

Ha Szűz vagy, akkor rend- és rendszerszereteted tehet neked nagy szolgálatot álmaid állásának megtalálásában - nemcsak az otthonod tisztán tartásában és az ügyeid intézésében nagy segítség. Alapos vagy, nem veszel el a részletekben, szinte alig vétesz hibát - az egészségügy, a pénzügy remek szakterület neked, de vállalkozóként is sikeres lehetsz. Menedzserként sem vallhatsz szégyent, hiszen nincs olyan probléma, amire ne találnál megoldást. Kitartóan, újra és újra átrágsz mindent, amíg ki nem pattan az isteni szikra a fejedből. A spontaneitást vagy fantáziát igénylő szakmák azonban teljesen távol állnak tőled, két lábbal állsz a földön.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-23)

Valami probléma adódhat ma a családjában, kedves Szûz. Valaki, aki közel áll önhöz, nem volt õszinte és ebbõl adódóan most eléggé lelombozva érezheti magát. Intézze el szükséges teendõit, de a nagyobb, fontosabb döntéseket semmiképp ne ma hozza meg, várjon, amíg lelkiállapota újra pozitív és optimista lesz, nehogy rosszkedve döntéseit is negatív irányba terelje.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: