Mérleg

Ha Mérleg vagy, olyan diplomáciai érzékkel dicsekedhetsz, mint senki más. És néha dicsekszel is. Mindig el tudod simítani a nézeteltéréseket, résztvevőként és kívülállóként is. Gondolkodtál már a szociális vagy jogi pályán? De remek tanácsadó vagy terapeuta is lehetsz. A diplomácián kívül az esztétika és a művészetek iránt vagy különösen fogékony, alkotóként és kritikusként is megállod a helyedet. Szépérzékedet a divatszakmában is kamatoztathatod. A trendszakmákban, például stylistként, divattervezőként, sminkesként vagy fodrászként lehetsz sikeres, de a lakberendezés sem áll távol tőled.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-23)

A mai nap folyamán, annak ellenére, hogy reggel még kifejezetten energikusnak érzi magát, kissé fáradékonnyá válhat. Ilyen állapotban, nyilvánvaló, hogy nem lenne kellemes még plusz feladatokat is a nyakába vennie, így hát, ha valaki ilyesmivel próbálkozna ma önnél, kedvesen, udvariasan hárítsa a dolgot, hacsak nem létfontosságú az ügy. A saját dolgait amúgy is hajlamos néha a másoké elé helyezni, így, nem is vehetõ zokon, ha most egy kicsit épp ellenkezõleg cselekszik.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Skorpió

Ha Skorpió vagy, sokat köszönhetsz a határozott fellépésednek. De a legszimpatikusabb tulajdonságod, a lelkesedésed is jó szolgálatot tehet: ha valami érdekel, akkor csupa tűz és izzás leszel, majd cselekszel is, hogy elérd a célodat. Mindent megteszel, hogy megvalósítsd a terveidet, akár erődön felül is. Tökéletességre törekszel és maximalista vagy, szeretsz tabukat döntögetni. Ráadásul nagyon flexibilis is vagy, nálad könnyebben és gyorsabban senki sem alkalmazkodik a változásokhoz. Nem vagy született vezéregyéniség, de alkalmazottként vagy középvezetőként kiemelkedhetsz. Szuper tulajdonságaiddal és képességeiddel bármilyen szakmában sikeres lehetsz.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-23)

Ma könnyen úgy érezheti, mintha az ön számára fontos projektek nem élveznének kellõ támogatást, vagy éppen lassan haladnának, s ebbõl levonható a következtetés: talán sikertelenségre, kudarcra vannak kárhoztatva. Nos, kedves Skorpió, az átmeneti pénzügyi és egyéb nehézségek ellenére, az univerzum most ennek éppen az ellenkezõjérõl árulkodik, azt sugallva, hogy mindenképpen sikerre van ítélve mindaz, amin dolgozik, s a jelenlegi állapotok csak átmenetiek? Ez pedig igazán bíztató! Tartson ki és merítsen ebbõl erõt, meglátja, nem fog csalatkozni!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

5 csillagjegy, aki úgy távozik az életünkből, hogy vissza sem néz

5 csillagjegy, aki úgy távozik az életünkből, hogy vissza sem néz

5 csillagjegy, aki úgy távozik az életünkből, hogy vissza sem néz

Cikkajánló Tovább olvasom

Nyilas

Ha Nyilas vagy, hihetetlen optimizmusod segít megtalálni az utat a karrierhegy csúcsára. Mindenben meglátod a jót, ha egy fél pohár víz van az asztalodon, az neked nem félig üres, hanem félig tele van.  Akkor sem aggódsz, ha nem mennek jól a dolgaid, hanem a megoldást keresed, hogy kikeveredj a slamasztikából. A munkahelyeden te vagy a főnökeid és a kollégáid kedvence. Te pedig ezt azzal hálálod meg, hogy motiválod a munkatársaidat, mindig tudod, hogy mit kell mondanod vagy csinálnod ahhoz, hogy a legjobbat hozd ki a többiekből. Toleráns vagy, igazságérzeted pedig kivételesen fejlett, született vezető vagy, bármely területen, ahol a te képességeidre van szükség.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-23)

Ma sok idejét és energiáját köthetik le, kedves Nyilas, az ön körül, szerettei, barátai körében dúló hatalmi harcok, melyekbe mindkét irányból igyekeznek önt behúzni, maguk mellé állítani. Minden próbálkozásuk ellenére, ezúttal ne foglaljon állást egyik oldalon sem, egyrészt azért, mert önnek mindkét, viaskodó fél egyformán fontos, másrészt pedig azért, mert ezt most nekik kell megoldaniuk egymás között, az ön közvetlen beavatkozása nélkül. Legyen türelmes, de határozott és tudatosítsa eme álláspontját bennük!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: