Az ellentéted vonz, vagy a hasonlóságot keresed a párodban? És vajon mit árul el a pasiról a csillagjegye? Lássuk, mit mond a horoszkóp.

Kos

Ha a Kos jegyében születtél, a szerelem úttörője vagy. Nagy elánnal veted bele magad az új kapcsolatokba, majd ha a szerelem már nem az igazi, újabb lehetőséget keresel a hódításra. 

Kötöttség, hűség, házasság? Kösz, inkább nem! Egy Kos mindig a tüzes, lángoló szenvedélyt részesíti előnyben, imádja a kalandokat, nem veti meg a veszélyt és a kockázatot, számára az érzelmi biztonság csak másodlagos.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Kos. Sokszor az ember hajlamos elveszni a részletekben, ahelyett, hogy megpróbálná látni a dolgokat egészben. Lehet, hogy most ön is fél szembenézni valamivel, ami nyomasztja. Esetleg munkájában nem találja a helyét és fél változtatni? Ne húzza túl sokáig a dolgot, mert ha elmérgesedik a helyzet, nehezebb lesz szabadulni belõle.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Csütörtöki Horoszkóp 2021-11-18

Bika

Ha a Bika jegyében születtél, számodra a kényelem és a biztonság a legfontosabb. Kellemes otthont teremtesz a kedvesednek és a családodnak, de cserébe te is a nyugalmat és a kiszámíthatóságot várod el a párodtól. Ha mindez megvan, más már nem is számít. 

Egy Bika sosem a szenvedélyes szerelemért, hanem a megbízható érzelmekért lelkesedik. Számára a szex is inkább érzelmi, mint érzéki szükséglet. 

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma túlteng önben a szeretet, kedves Bika. Használja ki ezt a rengeteg pozitív energiát és szervezzen párjával valami vidám programot, aminek mindketten örülnek. Amennyiben még szingli, úgy itt az ideje, hogy kiszemeltjét, ha van ilyen, megkérdezze, nem lenne-e kedve önnel tölteni egy kellemes estét.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Ha az Ikrek jegyében születtél, mindenre nyitott vagy. A házasságra, a szingliségre vagy a nyitott kapcsolatra is, a lényeg, hogy az ne legyen unalmas és szürke. Szereted az embereket, imádsz beszélgetni, kapcsolatokat építeni, de ha be akarnak zárni, továbbállsz, mintha ott sem lettél volna. 

Jó, ha tudod, hogy egy Ikrek férfi a szabadság és a kötetlenség híve. Ez nem azt jelenti, hogy ha lazán tartod a gyeplőt, akkor a másik azonnal félrelép! Készülj fel, hogy egy Ikrek akármennyire imád, szeret flörtölni, kacérkodni az ellenkező nemmel, a határt azonban nem lépi át, hacsak nem akarod hét lakat alatt tartani.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Mindig szívesen segít másoknak, végighallgatja ismerõsei, barátai panaszait és ez bizony igencsak lecsökkenti energiáit. Itt az ideje, hogy feltöltõdjön, kedves Ikrek. Ma fordítson önmagára is egy kis idõt, mert ha nem teszi, hamarosan igencsak ki fog égni, s akkor nem hogy másoknak, de magának sem tud majd hathatós támasza lenni.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: