Mérleg

Ha a Mérleg jegyében születtél, számodra nagyon fontosak a külsőségek. "Milyen szép pár" - gondolja mindenki, ha a kedveseddel kéz a kézben sétálsz, és ezzel el is éred a célodat. Számodra a párkapcsolat nem egyszerűen két ember érzelmi és érzéki viszonya, csak akkor lehetsz boldog, ha a hozzád kívül-belül illő emberrel vagy együtt. 

Egy Mérleg férfi számára az esztétikum mindennél fontosabb. Biztosan nem fog neki bejönni a nő kinyúlt melegítője és a nagymama giccses porcelánja. Számára nagyon fontos, hogy a nő legyen kifinomult és elegáns. 

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-09)

Ma ügyeljen, hogy erõfeszítései, s az önt körülvevõknek való segítsége teljesen elnyeljék energiáit. Ennek megfelelõen, ma próbálja mindinkább kizárni a külvilágot anélkül, hogy az észrevenné, s, így nyugodt és egyszersmind ideális körülményeket biztosítva ahhoz, hogy nagy elõrelépést tegyen egy, az ön számára kiemelten fontos projekt esetében.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Skorpió

Ha a Skorpió jegyében születtél, a pasid felkötheti a nadrágját. Nem vagy igazából nehéz eset, jobbára a hagyományos párkapcsolati rendszert részesíted előnyben, de néha szeretnéd felrúgni a hagyományokat. Épp ezért a kedvesednek egészen extrém élményekre is kell felkészülnie, részt kell vennie a vad ötleteid megvalósításában, sőt még élveznie is kell azokat...

Egy Skorpió számára nagyon fontos az erotika, az érzékiség. Ha megtalálja benned a vágyott szexistennőt, élete végéig a kegyeidet keresi majd. Fel kell készülnöd a hangulatingadozásaira és kitöréseire is. Szerencsére egy Skorpió pasi férfihisztijét remekül le lehet csillapítani - természetesen egy vad szeretkezéssel.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-09)

Kedves Skorpió, egy kicsit kikezdte a sok teendõ, s lehet egészsége is megsínylette a túlhajtottságot. Ma azonban vége a fáradtságnak. Felbuzdulván kemény munkájának sikerein újult erõvel vág bele minden ön elé gördülõ lehetõségbe, melyek sikere már most biztosított. Azonban, hogy ne kerüljön megint az elmúlt napok legyengült állapotába, próbálja meg helyesebben beosztani napirendjét, s szakítson egy kis idõt a pihenésre, regenerálódásra is.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Ha kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben az év második felében, most megtudhatod!

Ha kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben az év második felében, most megtudhatod!

A szerelem egy olyan rózsaszín boldog állapot, amelyet legszívesebben egész életünkben birtokolnánk. Ilyenkor szárnyalunk, a lehetetlen is lehetségessé válik, és a világ gyönyörűvé változik. Ki ne szeretne szerelmes lenni?

Cikkajánló Tovább olvasom

Nyilas

Ha a Nyilas jegyében születtél, az újdonságok varázsában élsz. Szereted a kalandokat, de az érzelmek sokkal fontosabbak, mint a fellángolások. Szereted a családodat, néha mégis szabadságra van szükséged. Ha megkapod a párodtól a vágyott függetlenséget, két dologban lehet biztos: hogy nem mész messzire, és mindig visszatérsz.

Egy Nyilas számára fontos a kaland. Legyen szó egy havas hegycsúcs megmászásáról, egy futóverseny teljesítéséről vagy egy különleges fogás elkészítéséről. Mindig jókedvű, képes elérni a célját, mellette nem lehet unatkozni. Ha azonban benned nem buzog ennyire a kalandvágy, a falra mászol majd tőle. 

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-09)

Határozatlanságra ébredt, kedves Bak? Egy fontos kérdésben nehezen tud döntésre jutni? Ma úgy tûnik, bármilyen szemszögbõl is próbálja megközelíteni a szívét nyomó dolgokat, valahogy sehogy nem akar velük dûlõre jutni. Próbálja meg figyelmét elterelni egy kicsit a fejében zakatoló kérdések elõl, s meglátja, ha nem koncentrál olyan erõsen, egyszerre hipp-hopp meglesz a válasz kételyeire.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: