Mérleg

Ha a Mérleg jegyében születtél, számodra nagyon fontosak a külsőségek. "Milyen szép pár" - gondolja mindenki, ha a kedveseddel kéz a kézben sétálsz, és ezzel el is éred a célodat. Számodra a párkapcsolat nem egyszerűen két ember érzelmi és érzéki viszonya, csak akkor lehetsz boldog, ha a hozzád kívül-belül illő emberrel vagy együtt. 

Egy Mérleg férfi számára az esztétikum mindennél fontosabb. Biztosan nem fog neki bejönni a nő kinyúlt melegítője és a nagymama giccses porcelánja. Számára nagyon fontos, hogy a nő legyen kifinomult és elegáns. 

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-23)

A mai nap folyamán, annak ellenére, hogy reggel még kifejezetten energikusnak érzi magát, kissé fáradékonnyá válhat. Ilyen állapotban, nyilvánvaló, hogy nem lenne kellemes még plusz feladatokat is a nyakába vennie, így hát, ha valaki ilyesmivel próbálkozna ma önnél, kedvesen, udvariasan hárítsa a dolgot, hacsak nem létfontosságú az ügy. A saját dolgait amúgy is hajlamos néha a másoké elé helyezni, így, nem is vehetõ zokon, ha most egy kicsit épp ellenkezõleg cselekszik.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Skorpió

Ha a Skorpió jegyében születtél, a pasid felkötheti a nadrágját. Nem vagy igazából nehéz eset, jobbára a hagyományos párkapcsolati rendszert részesíted előnyben, de néha szeretnéd felrúgni a hagyományokat. Épp ezért a kedvesednek egészen extrém élményekre is kell felkészülnie, részt kell vennie a vad ötleteid megvalósításában, sőt még élveznie is kell azokat...

Egy Skorpió számára nagyon fontos az erotika, az érzékiség. Ha megtalálja benned a vágyott szexistennőt, élete végéig a kegyeidet keresi majd. Fel kell készülnöd a hangulatingadozásaira és kitöréseire is. Szerencsére egy Skorpió pasi férfihisztijét remekül le lehet csillapítani - természetesen egy vad szeretkezéssel.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-23)

Ma könnyen úgy érezheti, mintha az ön számára fontos projektek nem élveznének kellõ támogatást, vagy éppen lassan haladnának, s ebbõl levonható a következtetés: talán sikertelenségre, kudarcra vannak kárhoztatva. Nos, kedves Skorpió, az átmeneti pénzügyi és egyéb nehézségek ellenére, az univerzum most ennek éppen az ellenkezõjérõl árulkodik, azt sugallva, hogy mindenképpen sikerre van ítélve mindaz, amin dolgozik, s a jelenlegi állapotok csak átmenetiek? Ez pedig igazán bíztató! Tartson ki és merítsen ebbõl erõt, meglátja, nem fog csalatkozni!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-07-19 - Ma szerelmi téren egy nagy elõrelépést tehet...

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-07-19 - Ma szerelmi téren egy nagy elõrelépést tehet...

Kövesd szerelmi horoszkópodat és tudd meg mikor van a legnagyobb esélyed egy romantikus élményre!

Cikkajánló Tovább olvasom

Nyilas

Ha a Nyilas jegyében születtél, az újdonságok varázsában élsz. Szereted a kalandokat, de az érzelmek sokkal fontosabbak, mint a fellángolások. Szereted a családodat, néha mégis szabadságra van szükséged. Ha megkapod a párodtól a vágyott függetlenséget, két dologban lehet biztos: hogy nem mész messzire, és mindig visszatérsz.

Egy Nyilas számára fontos a kaland. Legyen szó egy havas hegycsúcs megmászásáról, egy futóverseny teljesítéséről vagy egy különleges fogás elkészítéséről. Mindig jókedvű, képes elérni a célját, mellette nem lehet unatkozni. Ha azonban benned nem buzog ennyire a kalandvágy, a falra mászol majd tőle. 

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-23)

A mai nap során akkor érezheti magát igazán kiegyensúlyozottnak és boldognak, ha egy kicsit sikerül a hétköznapok elõl a szabadba menekülnie, s ott, egyszerûen gyönyörködnie a mesés tájképben, s a természet milliónyi csodájában. Nem is csoda, ha vágyakozik ilyesmi után, ugyanis a világon az egyik legjobb stressz oldó és egyben egészséges dolog, a természetjárás, hiszen, míg a testet élénkíti, addig a lelket mindennél jobban megnyugtatja. Kerítsen is rá sort ma, ha teheti, kedves Bak! Ha nem, már akár egy gondolat kirándulás is több lehet a semminél...

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: