Mérleg

Ha a Mérleg jegyében születtél, számodra nagyon fontosak a külsőségek. "Milyen szép pár" - gondolja mindenki, ha a kedveseddel kéz a kézben sétálsz, és ezzel el is éred a célodat. Számodra a párkapcsolat nem egyszerűen két ember érzelmi és érzéki viszonya, csak akkor lehetsz boldog, ha a hozzád kívül-belül illő emberrel vagy együtt. 

Egy Mérleg férfi számára az esztétikum mindennél fontosabb. Biztosan nem fog neki bejönni a nő kinyúlt melegítője és a nagymama giccses porcelánja. Számára nagyon fontos, hogy a nő legyen kifinomult és elegáns. 

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma kedvezõ változásokról értesülhet a munka terén, ami még inkább motiválhatja, hogy száz százalékos teljesítményt nyújtson. A kemény munka valóban meghozza hosszútávon a gyümölcsét, azonban, mint mindennek, ennek is van egy nagy hátulütõje, hogy közben másra nem igen jut az embernek ideje, energiája. Találja meg az egészséges egyensúlyt, újra és újra, kedves Mérleg!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Ha a Skorpió jegyében születtél, a pasid felkötheti a nadrágját. Nem vagy igazából nehéz eset, jobbára a hagyományos párkapcsolati rendszert részesíted előnyben, de néha szeretnéd felrúgni a hagyományokat. Épp ezért a kedvesednek egészen extrém élményekre is kell felkészülnie, részt kell vennie a vad ötleteid megvalósításában, sőt még élveznie is kell azokat...

Egy Skorpió számára nagyon fontos az erotika, az érzékiség. Ha megtalálja benned a vágyott szexistennőt, élete végéig a kegyeidet keresi majd. Fel kell készülnöd a hangulatingadozásaira és kitöréseire is. Szerencsére egy Skorpió pasi férfihisztijét remekül le lehet csillapítani - természetesen egy vad szeretkezéssel.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma nem csak sokat dolgozhat, hanem, mindeközben, sokat tapasztalhat, és ez által tanulhat is szakmai téren, ami érdemben hozzátehet az elkövetkezendõ napok sikereihez! Legyen nyitott és kíváncsi, ahogy mindig, és ne ódzkodjon kérdezni!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nyilas

Ha a Nyilas jegyében születtél, az újdonságok varázsában élsz. Szereted a kalandokat, de az érzelmek sokkal fontosabbak, mint a fellángolások. Szereted a családodat, néha mégis szabadságra van szükséged. Ha megkapod a párodtól a vágyott függetlenséget, két dologban lehet biztos: hogy nem mész messzire, és mindig visszatérsz.

Egy Nyilas számára fontos a kaland. Legyen szó egy havas hegycsúcs megmászásáról, egy futóverseny teljesítéséről vagy egy különleges fogás elkészítéséről. Mindig jókedvű, képes elérni a célját, mellette nem lehet unatkozni. Ha azonban benned nem buzog ennyire a kalandvágy, a falra mászol majd tőle. 

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma esetleg érdemes lenne konzultálnia barátaival, kollégáival, hogy visszajelzéseket kapjon egy projektjével kapcsolatban, mely most kezd körvonalazódni. Hallgassa meg az elhangzott véleményeket, vonjon átlagot és igyekezzen hasznosítania a leszûrt konzekvenciákat a jövõre nézve!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: