Mérleg

Ha a Mérleg jegyében születtél, számodra nagyon fontosak a külsőségek. "Milyen szép pár" - gondolja mindenki, ha a kedveseddel kéz a kézben sétálsz, és ezzel el is éred a célodat. Számodra a párkapcsolat nem egyszerűen két ember érzelmi és érzéki viszonya, csak akkor lehetsz boldog, ha a hozzád kívül-belül illő emberrel vagy együtt. 

Egy Mérleg férfi számára az esztétikum mindennél fontosabb. Biztosan nem fog neki bejönni a nő kinyúlt melegítője és a nagymama giccses porcelánja. Számára nagyon fontos, hogy a nő legyen kifinomult és elegáns. 

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-19)

Ma egy álmának nagy jelentõsége lehet egy közelgõ eseményre nézve, így lényeges elemeznie minden apró részletét, amire csak emlékszik belõle. Ha nem emlékezne még arra sem, hogy egyáltalán álmodott, hallgasson az ösztöneire, mert most csakis azok segítségével viheti sikerre, amin dolgozik!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Skorpió

Ha a Skorpió jegyében születtél, a pasid felkötheti a nadrágját. Nem vagy igazából nehéz eset, jobbára a hagyományos párkapcsolati rendszert részesíted előnyben, de néha szeretnéd felrúgni a hagyományokat. Épp ezért a kedvesednek egészen extrém élményekre is kell felkészülnie, részt kell vennie a vad ötleteid megvalósításában, sőt még élveznie is kell azokat...

Egy Skorpió számára nagyon fontos az erotika, az érzékiség. Ha megtalálja benned a vágyott szexistennőt, élete végéig a kegyeidet keresi majd. Fel kell készülnöd a hangulatingadozásaira és kitöréseire is. Szerencsére egy Skorpió pasi férfihisztijét remekül le lehet csillapítani - természetesen egy vad szeretkezéssel.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-19)

A mai napon részt vehet egy eseményen, vagy összejövetelen, melyen nagy eséllyel ismerhet meg olyan embereket, akiknek nagyon élvezheti a társaságát az által, hogy rengeteg új és érdekes információt lesznek képesek átadni önnek, s ez bizony ritka dolog. Ne csak hallgassa õket, kedves Skorpió, hanem mindenképpen ossza meg velük a saját véleményét, tapasztalatait is, mert õk most ugyanúgy éhezhetik az ön tudását!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Minden kívánsága teljesül a Halaknak

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Minden kívánsága teljesül a Halaknak

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Minden kívánsága teljesül a Halaknak

Cikkajánló Tovább olvasom

Nyilas

Ha a Nyilas jegyében születtél, az újdonságok varázsában élsz. Szereted a kalandokat, de az érzelmek sokkal fontosabbak, mint a fellángolások. Szereted a családodat, néha mégis szabadságra van szükséged. Ha megkapod a párodtól a vágyott függetlenséget, két dologban lehet biztos: hogy nem mész messzire, és mindig visszatérsz.

Egy Nyilas számára fontos a kaland. Legyen szó egy havas hegycsúcs megmászásáról, egy futóverseny teljesítéséről vagy egy különleges fogás elkészítéséről. Mindig jókedvű, képes elérni a célját, mellette nem lehet unatkozni. Ha azonban benned nem buzog ennyire a kalandvágy, a falra mászol majd tőle. 

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-19)

Ma rendkívül sok behatás érheti, kedves Bak, melyek kapcsán, bizonyos elõérzetei támadhatnak, amik fontos planetáris üzeneteket hordozhatnak. Elemezze benyomásait, mert azok most nagy segítségére lehetnek egy vállalkozás sikeresebbé tételében!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: