Bak

Ha a Bak jegyében születtél, nincsenek nagy igényeid a párválasztás terén. A kedvesedtől nem vársz el sokat, igaz, te sem adsz túl sokat. A romantika és az érzelgősség nem a te műfajod, persze te sem várod el el bókokat, sem a hosszas udvarlást. Beéred némi kedvességgel és megbízhatósággal.
Egy Baknak nincsenek nagy igényei. Legyen fedél a feje felett, ágy, ahol alhat, étel az asztalán, és máris teljesült a három kívánsága. Udvarlást, kényeztetést, rajongást ne várj tőle, persze szeret ő téged, hiszen veled él, de nem fogja kimutatni az érzelmeit.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-23)

A mai nap során akkor érezheti magát igazán kiegyensúlyozottnak és boldognak, ha egy kicsit sikerül a hétköznapok elõl a szabadba menekülnie, s ott, egyszerûen gyönyörködnie a mesés tájképben, s a természet milliónyi csodájában. Nem is csoda, ha vágyakozik ilyesmi után, ugyanis a világon az egyik legjobb stressz oldó és egyben egészséges dolog, a természetjárás, hiszen, míg a testet élénkíti, addig a lelket mindennél jobban megnyugtatja. Kerítsen is rá sort ma, ha teheti, kedves Bak! Ha nem, már akár egy gondolat kirándulás is több lehet a semminél...

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Vízöntő

Ha a Vízöntő jegyében születtél, imádsz újítani, ahogy a konyhában, úgy az ágyban is, nem beszélve a párkapcsolatokról. Ennek ellenére nem vagy hűtlen típus, egyszerűen, ha kiszeretsz a pasidból, gondolkodás nélkül továbbállsz, és másik meghódítandó férfi után nézel.

Egy Vízöntő számára nem jelent gondot, ha rugalmasnak kell lennie. Jöhet bármi, jó vagy rossz, pozitívan áll hozzá, nem fél semmitől, nem idegeskedik semmi miatt, egyszerűen megkeresi a megoldást és teszi a dolgát. Ráadásul roppant szórakoztató és színes egyéniség is, valódi álompasi!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-23)

A nap során egyes személyek a segítségét, támogatását kérhetik bizonyos ügyekkel kapcsolatban, mellyel nagyban megterhelhetik erõforrásait. Ennek ellenére, ne zárkózzon el egybõl és kategorikusan a lehetséges hitelezés elõl, s hallgassa meg õket. A dologba azonban csak akkor menjen bele, ha teljes körûen kielégítõ bizonyítékokkal tudnak szolgálni önnek atekintetben, hogy megéri segítenie nekik, ugyanis, hacsak üres ígéretekkel tudnak szolgálni, szinte biztos, hogy feleslegesen feccel energiát a dologba, sõt, akár utólag még rá is fizethet az üzletre.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Horoszkópod meghatározza, miben nyújtasz kiemelkedő teljesítményt: Ebben vagy a legjobb horoszkópod szerint

Halak

Ha a Halak jegyében születtél, a szeretet az egyik legfontosabb dolog a számodra. Kimutatod az érzelmeidet, és cserébe te is elvárod ezt. Ha megkapod a napi szeretetadagodat, egyszerűen szárnyakat kapsz. Ha azonban nem ölelget annyit a pasid, amennyit szeretnél, előbb az álomvilágodba menekülsz, majd annak a karjába, aki eleget udvarol neked.

Egy Halak számára nagyon fontos a szerelem és a szeretet. A Halak pasik érzelmesek és érzékenyek, de nem érzelgősek. Ha te egy kemény pasira vágysz, ne vele lubickolj. Ha azonban kedvességgel és bókokkal lehet levenni téged a lábadról, ugorj fejest a kalandba, ilyen megbízható és gondoskodó kedvest nem kapni minden halpiacon.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-23)

A mai napon meglehetõsen a hatalmába kerítheti egy bizonyos fokú melankólia, kedves Halak, melynek folytán rendkívül lassan, mondhatni, szinte vánszorogva haladhat dolgaival, ráadásul, most, mintha mások is szisztematikusan azért kerülnék társaságát, hogy csak ne kelljen segíteniük önnek. Akár jogos a feltételezés, akár alaptalan, a lényeg végül is az, hogy ma szinte senkire se számíthat, hogy megkönnyítené útját, így, csak egyet tehet, türelemmel és kitartással, megteszi ezt saját maga. Ez most sajnos egy ilyen nap...

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

 

Forrás: life.hu

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat:

Gratulálunk! Szereztél egy pontot!

+ 1 pont

Mire jók a pontok?
A pontok gyűjtése teljesen INGYENES! A pontok segítségével értékes ajándékokat nyerhetsz minden héten, privát tartalmakhoz, személyre szabott horoszkóphoz is INGYEN hozzáférhetsz! Minél több pontot gyűjtesz annál nagyobb esélyed van a nyereményre!