Bak

Ha a Bak jegyében születtél, nincsenek nagy igényeid a párválasztás terén. A kedvesedtől nem vársz el sokat, igaz, te sem adsz túl sokat. A romantika és az érzelgősség nem a te műfajod, persze te sem várod el el bókokat, sem a hosszas udvarlást. Beéred némi kedvességgel és megbízhatósággal.
Egy Baknak nincsenek nagy igényei. Legyen fedél a feje felett, ágy, ahol alhat, étel az asztalán, és máris teljesült a három kívánsága. Udvarlást, kényeztetést, rajongást ne várj tőle, persze szeret ő téged, hiszen veled él, de nem fogja kimutatni az érzelmeit.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Hosszú ideje küzdhet egy magasabb beosztás, jobb fizetés, nagyobb üzleti elismerés reményében, kedves Bak, ma pedig úgy tûnik fáradozásait siker koronázza. Rengeteg munkája és energiája nem marad észrevétlen, sikerült lenyûgöznie fõnökeit, partnereit, üzletfeleit. Csak így tovább!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

Ha a Vízöntő jegyében születtél, imádsz újítani, ahogy a konyhában, úgy az ágyban is, nem beszélve a párkapcsolatokról. Ennek ellenére nem vagy hűtlen típus, egyszerűen, ha kiszeretsz a pasidból, gondolkodás nélkül továbbállsz, és másik meghódítandó férfi után nézel.

Egy Vízöntő számára nem jelent gondot, ha rugalmasnak kell lennie. Jöhet bármi, jó vagy rossz, pozitívan áll hozzá, nem fél semmitől, nem idegeskedik semmi miatt, egyszerűen megkeresi a megoldást és teszi a dolgát. Ráadásul roppant szórakoztató és színes egyéniség is, valódi álompasi!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Ma jogi ügyeiben kerülhet pont a mondat végére, kedves Vízöntõ. Végre stabilizálódhat munkahelyi pozíciója, vagy pénzügyi helyzete, mely a jövõben igen pozitív változások elé nézhet. Hosszútávú céljai kerülnek elõtérbe, ezért most nagyon kell összpontosítania, hogy jó alapokra helyezze azokat. A legfontosabb, hogy legyen megfontolt, alapos és hatékony.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Pénteki Horoszkóp 2021-05-21

Halak

Ha a Halak jegyében születtél, a szeretet az egyik legfontosabb dolog a számodra. Kimutatod az érzelmeidet, és cserébe te is elvárod ezt. Ha megkapod a napi szeretetadagodat, egyszerűen szárnyakat kapsz. Ha azonban nem ölelget annyit a pasid, amennyit szeretnél, előbb az álomvilágodba menekülsz, majd annak a karjába, aki eleget udvarol neked.

Egy Halak számára nagyon fontos a szerelem és a szeretet. A Halak pasik érzelmesek és érzékenyek, de nem érzelgősek. Ha te egy kemény pasira vágysz, ne vele lubickolj. Ha azonban kedvességgel és bókokkal lehet levenni téged a lábadról, ugorj fejest a kalandba, ilyen megbízható és gondoskodó kedvest nem kapni minden halpiacon.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Lelkesedése és intuíciói segítik tevékenységeit a mai nap folyamán, kedves Halak. Lehet, hogy koncentrációja alább hagyhat munkájában, de ezen is átsegítik a fent említett képességei, melyek segítségével hazaérve még akár párjával is eltölthet egy-két romantikus órácskát. Ne várjon el túl sokat ma önmagától inkább koncentráljon arra, hogy az elkezdett dolgokat be is fejezze.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: