Bak

Ha a Bak jegyében születtél, nincsenek nagy igényeid a párválasztás terén. A kedvesedtől nem vársz el sokat, igaz, te sem adsz túl sokat. A romantika és az érzelgősség nem a te műfajod, persze te sem várod el el bókokat, sem a hosszas udvarlást. Beéred némi kedvességgel és megbízhatósággal.
Egy Baknak nincsenek nagy igényei. Legyen fedél a feje felett, ágy, ahol alhat, étel az asztalán, és máris teljesült a három kívánsága. Udvarlást, kényeztetést, rajongást ne várj tőle, persze szeret ő téged, hiszen veled él, de nem fogja kimutatni az érzelmeit.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-19)

Ma rendkívül sok behatás érheti, kedves Bak, melyek kapcsán, bizonyos elõérzetei támadhatnak, amik fontos planetáris üzeneteket hordozhatnak. Elemezze benyomásait, mert azok most nagy segítségére lehetnek egy vállalkozás sikeresebbé tételében!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Vízöntő

Ha a Vízöntő jegyében születtél, imádsz újítani, ahogy a konyhában, úgy az ágyban is, nem beszélve a párkapcsolatokról. Ennek ellenére nem vagy hűtlen típus, egyszerűen, ha kiszeretsz a pasidból, gondolkodás nélkül továbbállsz, és másik meghódítandó férfi után nézel.

Egy Vízöntő számára nem jelent gondot, ha rugalmasnak kell lennie. Jöhet bármi, jó vagy rossz, pozitívan áll hozzá, nem fél semmitől, nem idegeskedik semmi miatt, egyszerűen megkeresi a megoldást és teszi a dolgát. Ráadásul roppant szórakoztató és színes egyéniség is, valódi álompasi!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-19)

A mai napon, különösen éles lehet elméje, melynek köszönhetõen, nagy eséllyel sikerülhet befejeznie egy munkát, amellyel már régóta foglalatoskodott. A sok fáradozás általi siker megérne egy ünneplést, így, ha teheti, a ma estét szentelje a pihenésnek, kikapcsolódásnak! Megérdemli!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A csillagjegyed napos oldala – 3 tulajdonságod, amit imádnak a többiek

A csillagjegyed napos oldala – 3 tulajdonságod, amit imádnak a többiek

Minden csillagjegynek megvannak az egyedi tulajdonságai, amelyek nagy mértékben meghatározzák a személyiséget – mivel senki sem tökéletes, ezért ezek között rossz és jó ismertetőjegyek is vannak. Az alábbiakban most a jó tulajdonságokra fókuszálunk, és fo

Cikkajánló Tovább olvasom

Halak

Ha a Halak jegyében születtél, a szeretet az egyik legfontosabb dolog a számodra. Kimutatod az érzelmeidet, és cserébe te is elvárod ezt. Ha megkapod a napi szeretetadagodat, egyszerűen szárnyakat kapsz. Ha azonban nem ölelget annyit a pasid, amennyit szeretnél, előbb az álomvilágodba menekülsz, majd annak a karjába, aki eleget udvarol neked.

Egy Halak számára nagyon fontos a szerelem és a szeretet. A Halak pasik érzelmesek és érzékenyek, de nem érzelgősek. Ha te egy kemény pasira vágysz, ne vele lubickolj. Ha azonban kedvességgel és bókokkal lehet levenni téged a lábadról, ugorj fejest a kalandba, ilyen megbízható és gondoskodó kedvest nem kapni minden halpiacon.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-19)

Központi szerepet kaphatnak ma életében, a barátaival, esetleg munkatársaival folytatott eszmecserék, melyek nagyon fontos dolgokra világíthatnak rá. Hallgassa figyelmesen, amit mások mondanak, s okuljon szavaikból, akkor most messzire juthat!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

 

Forrás: life.hu

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat:

Gratulálunk! Szereztél egy pontot!

+ 1 pont

Mire jók a pontok?
A pontok gyűjtése teljesen INGYENES! A pontok segítségével értékes ajándékokat nyerhetsz minden héten, privát tartalmakhoz, személyre szabott horoszkóphoz is INGYEN hozzáférhetsz! Minél több pontot gyűjtesz annál nagyobb esélyed van a nyereményre!