Bak

XII.22. – I.20.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Egy nagyon izgalmas valakivel hozhatja ma össze az élet, kedves Bak, akinek sikerül hamar feledtetni önnel a napi gondokat. Amennyiben mégis úgy gondolná, mindez túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, ne tegye, mert ez bizony szép és igaz is egyszerre!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Annak ellenére, hogy munkádban talán bizonytalan vagy, kétségek gyötörnek, nem mindent látsz tisztán, mégis érzed, hogy minden rendben van, ami a pénzügyeidet érinti. Hát persze, hisz jön bőségesen, ami neked köszönhető! Olyan nagy változásokon mész az utóbbi időben keresztül, melyek egész személyiségedet megváltoztatják – vastag, védelmet nyújtó falad magad mögött van, tele vagy izgalmak utáni vággyal. Nyitottá válásod hozza a sok jót – a pénzt is – ugyanakkor megbízhatóságod, kitartásod is itt van.

Szerdai Horoszkóp 2023-08-30

Vízöntő

I.21. – II.20.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma, akármennyire is szétszórt legyen, talán még sohasem érezte magát ennyire összeszedettnek és magabiztosnak valamiben! Ha ennyire nyilvánvaló, kedves Vízöntõ, mi lenne a legjobb lépés, kár pazarolni, holmi, nem túl ideálisnak tetszõ körülmények miatt, az idejét. Lépjen, amíg nagy a lelkesedés és megvan a hajlandóság is önben, hogy meglépje, amit meg kell lépnie!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nagyon jól vagy! Szép, kedves, nagyon divatos, hirdeted a szerelmet, majd kicsattansz az erőtől, nincs olyan, amit ne tudnál elintézni – mégis meglehet, hogy pénzügyekben ez nem a te hónapod. Mindez csak azért van, mert ha nem figyelsz, nagyobb a bizalmad, mint a valóság – becsapható vagy! Hozzá még ezer meg ezer dolog el is tereli a figyelmedet – s így nem lehet jól gazdálkodni! Pénztárcádat se tedd a táskád tetejére, hisz akkor könnyen új gazdára találhat!

Halak

II.21. – III.20.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Valami most nagyon lekötheti a figyelmét, érdeklõdését, amitõl szinte alig lehet majd elrángatni önt, mégis egyesek eredményes kísérleteket tehetnek erre. Ha alkalmilag enged is, mihelyt lehet, térjen vissza a hazai pályára, mert addig úgysem lel nyugalmat, amíg a végére nem jár annak, aminek szeretne!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nem kell a pénz miatt aggódnod, bőségesen érkezik – akár különlegesen, sok is, akár csak megbízhatóan, annyi, amennyire szükséged van. Költhetsz vagyonokat vágyaidra, ruhákra, divatra, ékszerekre, befektethetsz munkádba, céljaidba, átalakíthatod egész kommunikációs, közlekedési repertoárodat, új telefonnal, új autóval, de még vitorlással, motorcsónakkal is. Lottóznod nem érdemes, hisz kicsi az esély, hogy ez a bőség szerencsejátékból érkezik, inkább főnököd ismeri el munkádat, érik be a gyümölcs.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-06-21

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: