Mindenki tudni szeretné, mit hoznak a forró hónapok. Egy kicsit mindenki lazább ilyenkor, legalábbis kíváncsibb, kezdeményezőbb, mint a dermesztő hónapok alatt.

Kos

Ne hallgassunk azokra, akik szerint a párkapcsolatok, legalábbis a hosszú, tartós párkapcsolatok nem a Kosoknak valók. A jelek arra mutatnak, hogy ugyan a Kosok képesek vadulni, kikacsingatni abból, ami unalmas, de ha megtalálják szívük választottját, ahhoz egy életen át ragaszkodnak. Sőt féltékenyen őrzik kincsüket. Pont a féltékenység lesz az, ami fejtörést okoz majd a nyáron a Kosoknak. De kár féltékenykedni, a végén kiderül, hogy vaklárma az egész.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma számos új emberrel ismerkedhet meg, ami legfõképpen mai, szakmai tevékenységének köszönhetõ, néhányan közülük ráadásul, meglehetõsen jó partnernek bizonyulnak a jövõbeni terveihez. Bármennyire is bizalomgerjesztõnek tûnnek, csak lassan, tapogatózva ossza meg velük elképzeléseit, hogy még idõben megállhasson, ha szükséges!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-07-11

Bika

A féltékenység a fő motívum a Bikáknál is, nem véletlenül, a Bikák kevésbé nagyvonalúak. De fordulhat a kocka is, jöhet egy olyan szerelem a Bikák életébe, ahol nekik kell bizonygatniuk hűségüket. Ha hosszú ideje tartó kapcsolatról van szó, egy pillanatra akár meg is inoghat a bizalom, de semmi vész, ami (aki) menni akar, menjen, de aki marad, az egy életre fog maradni.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Már hosszú ideje nem érezhette magát ennyire energikusnak és motiváltnak, mint ma, kedves Bika, ennek hatására, valósággal megtáltosodhat, és sikert, sikerre halmozhat! Bátran emelje a tétet, mert ma nincs az a feladat, amit ne lenne képes megoldani!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Valaki már közeledik az Ikrek felé. Valaki olyan, aki képes felborítani azt, amit stabilnak hittek, de nem rombolni jön az illető. Csak és kizárólag azért, hogy rámutasson visszás dolgokra, hogy ne legyen több hamisság és maszatolás. Ahogy jött, áll tovább, és csak a feleken múlik, hogy akarják-e tovább egymást, vagy sem. A csillagok szerint igen, de így is lehet túl kínos a szembenézés egymással.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma rendkívül mozgalmas lehet a napja, ráadásul, a technika vívmányaival is meggyûlhet a baja, így nem éppen stresszmentes napnak nézhet elébe. Végzõdjenek bárhogy is a dolgok, a legfontosabb, hogy ne veszítse el a fejét, legyen kitartó és áldozatkész. Este mindenképpen oldja a stresszt, egy forró fürdõ, vagy egy masszázs most ebben sokat segíthet!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Soha ilyen finom, kiegyensúlyozott, derűs hetek nem vártak még a Rákokra, mint most. Csupa szerelem az élet, és ezt nagyon meg is érdemlik. Kivárták ezt a harmóniát, volt ehhez türelmük, mi több, hűségüket is ezer módon bizonyították.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ön rendkívül nagy erõfeszítéseket képes tenni nap, mint nap azért, hogy sikereket érjen el, ám teljesítményét sokszor nem értékelik az önt körülvevõk eléggé, ami annak is betudható, hogy általában nem veri nagydobra elért eredményeit. Meglehet, hogy érdemes és jövedelmezõ lenne változtatni ezen a gyakorlatán, kedves Rák!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: