Oroszlán

Az Oroszlánok esélyt kapnak egy új életre, persze lehet, ők nem kérnek belőle, de ez most nem rajtuk múlik. Illetve rajtuk is. Ha képesek változtatni viselkedésükön, ha képesek nagyobb toleranciát mutatni, elfogadni, néha engedni a párjuknak, akkor a világ legszebb szerelme lehet az övék. Ha nem, akkor a csillagok tanítása lehet, hogy kicsit érzékenyen érinti majd őket.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma rendkívül lelkes és tettre kész lehet, amit az is tovább szíthat, hogy felemelt fõvel tekint a jövõre. Ha ilyen biztos a sikerben, akkor ma nem veszíthet, csak a végén aztán el ne felejtse megünnepelni a gyõzelmet szeretteivel, hisz csak úgy az igazi az öröm, ha van kivel megosztani. Ha nincs? Hát keressen valakit, hiszen a magány nem egy betegség, csak egy állapot, melyen talán a legkönnyebb változtatni!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Aki kapja, marja. Barátság, szerelem most kicsit összemosódhat. Néhány Szűz életében pedig fura dolgok vannak kialakulóban: ugyanabba a férfiba habarodhatnak bele azonos csillagjegyű barátnők egyszerre. Aki kapja, marja majd. Illetve az okos nem marakodik, hanem háttérbe vonul, kivár. Mert akiért marakodni kell, az nem is olyan vonzó.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma kifejezetten romantikus, bensõséges hangulatra vágyhat, így különösen nehezen viselheti az olyan külsõ behatásokat, melyek megzavarhatják, vagy egyenesen ellehetetlenítik, hogy otthon, nyugodt körülmények között, kedvesével, vagy akár csak egyedül lehessen. Sebaj, kedves Szûz, talán majd egy másik alkalommal, addig is kitartás és fel a fejjel!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-09-06

Mérleg

Éppen a Mérleg jegyűek nem mérlegelnek ezen a nyáron semmit. Minek, éljen a nyár, éljen a kaland, éljen a fiatalság, a szenvedély. De biztos jó lesz ez így? Biztos, hogy semmit nem bánnak majd a nyár végén? Esetleg egy kaland mélyebb nyomot hagy a lelkükben, mint azt gondolták? Érdemes még most behúzni a féket, mielőtt nem késő.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

A pénzügyek terén ma kissé megfenekleni látszik aktuális költségvetése, esetleg hirtelen, talán kissé túlzó kiadásai is adódtak mostanában. Bármennyire is lehetetlennek, frusztrálónak tûnik a helyzet, ne aggodalmaskodjon, hisz úgyis kitalál majd valamit, mint mindig!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Bár csípős nyelve és egyenes természete sok gondot okozhat a Skorpiónak, ezen a nyáron különösen hasznos tulajdonság lehet e kettő. Valaki ugyanis úgy véli, egy kicsit közelebb férkőzik, egy kicsit odalopózik, egy kicsit melegedni akar, pedig nem szabad. A Skorpió azonban megálljt mutat. Ha párkapcsolatban él, akkor azért, ha nem, akkor azért, mert az egyenes utakat jobban kedveli.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma egy meglehetõsen érdekes találkozón, esetleg családi, baráti összejövetelen vehet részt, vagy ülhet házigazdát, ahol megismerkedhet néhány olyan, érdekfeszítõ dologban jártas embert, mint amilyen az asztrológia, a metafizika, a környezetvédelem, vagy éppen a mûvészetek, így nem csak egy jó beszélgetés, de egy meglehetõsen tanulságos este is kikerekedhet a dologból, amin szellemileg sokat adhat és kaphat egyaránt!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: