Mérleg

Az elmúlt hónapokban számtalan új kihívással szembesültél. Többnyire sikerült is elérned, amire vágytál, rengeteg új ismeretségre tettél szert. Ősszel azonban kissé problémás időszak kezdődik a számodra. Az utóbbi időben picit elhanyagoltad a párodat és ennek most fog érződni a hatása. Gondold át, mit szeretnél és ha tényleg fontos számodra a párod, akkor próbáld helyrehozni a hibát és ezentúl tölts vele több időt. Ha azonban szingli vagy, egy szerencsés időszak vár rád, minden lehetőség adott ahhoz, hogy végre beleszeress valakibe, aki viszonozni is fogja az érzéseidet.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Ön és partnere közt nézeteltérés támadhat a pénzügyeiket illetõen, kedves Mérleg. Lehet, hogy ön elkölteni szerette volna azt, ami párja befektetni szándékozott. Ez a kis nézeteltérés azonban jó véget ér, hiszen kidolgozhatnak egy konstruktív pénzügyi tervezetet is, amiben mindkettejük vágya teljesülhet, valamit megtanulhatják, hogyan is mûködjenek együtt és kezeljék helyesen összezörrenéseiket.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Ha a Skorpió jegy szülötte vagy, akkor kedvező hónapok várnak rád az ősz beköszöntével. Ki tudja, talán itt az ideje annak, hogy partnereddel egy szinttel magasabbra emeljétek a kapcsolatotokat? A lehetőségek adottak, a többi már csak rajtatok múlik. Lehet, hogy sorsdöntő évszak lesz ez számotokra, összeköltözhettek vagy akár a gyermekvállalás mellett is dönthettek. Tele lesztek erővel, energiával és szenvedéllyel. Ugyanez vonatkozik a szinglikre is: tölts egy kicsit több időt a barátaiddal, járj el bulizni és járj nyitott szemmel, most ugyanis eljöhet az életedbe az igaz szerelem.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Ez egy izgalmas napnak ígérkezik szellemileg, kedves Skorpió. Ma igazán kielégítheti tudásszomját és a megszerzett információkat azonnal át is ültetheti a gyakorlatba. Rendkívül hatékony napjának pedig az teszi fel a végére a koronát, hogy erõfeszítései valószínûleg anyagilag is megtérülni látszanak.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szombati Horoszkóp 2020-11-21

Nyilas

Nyilas csillagjegyűként végre megkönnyebbülést hoz az ősz. Az elmúlt hónapokban nehéz próbatételek elé állított az élet, de most kissé fellélegezhetsz. Sok csalódás után végre rád mosolyoghat a szerencse és olyan emberrel hozhat össze az élet, akire mindig is vágytál. Ha párkapcsolatban élsz, akkor végre kevesebb problémával, vitával kell szembenéznetek. A pénzügyi nehézségek után most végre komolyabban is elkezdhettek tervezgetni, szóba jöhet akár egy közös lakás vagy a gyermekvállalás is.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Napi kötelezettségei miatt ma lehet, hogy kevesebb ideje, energiája jut azokra a kreatív dolgokra, amiket igazán szeret. Kedves Nyilas, ne nyomja el magában az ötleteket, inkább próbálja meg szinkronba hozni õket mindennapi teendõivel. Ossza be idejét úgy, hogy ne kelljen lemondania szenvedélyérõl azért, mert feltorlódtak feladatai.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: