Bika

Nem tudja elképzelni az életet szerelem nélkül. Neki lételeme az, hogy szeressen és szeressék. A kapcsolatában lelkes, vággyal teli, szenvedélyes, olyan társ, aki értékeli a szépet, a jót és a harmóniát. Képes a megbocsátásra, az újrakezdésre. Még akkor is, ha mások semmi esélyt nem adnak már a kapcsolatának. Szenvedélyes természete nem mutatkozik meg azonnal, hosszú időre lesz szükség ahhoz, hogy megnyíljon. Nem siet, szereti kiélvezni az élet minden apró örömét és pillanatát. Tud kérni és tud szeretni, ráadásul adni is képes. A szíve teljesen nyitva áll a társa előtt.A minőségre törekszik, nem a mennyiségre. Keresi a társát, az Igazit, aki mellett leélheti az életét. A hosszútávú kapcsolatok híve és ezért mindent meg is tesz, hiszen tudja, hogy egy kapcsolat életben maradásáért bizony napi szinten meg kell dolgozni. Szentimentális ember, hisz a szeretetben, a kapocsban. A családi boldogság számára az első.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Már hosszú ideje nem érezhette magát ennyire energikusnak és motiváltnak, mint ma, kedves Bika, ennek hatására, valósággal megtáltosodhat, és sikert, sikerre halmozhat! Bátran emelje a tétet, mert ma nincs az a feladat, amit ne lenne képes megoldani!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

 Halak

 Félénk, érzelmes, mélyen legbelül igazi romantikus gondolkodású csillagjegy. De ezt a 3 tulajdonságát nagyon keményen és jól leplezi. Gyakran elrejti a mélyebb érzéseit mások elől. Nagyon óvatos, ezért nehéz meghódítani, de megéri a fáradtságot. Hiszen amikor a Halak végre biztonságban érzi magát, akkor teljesen átalakul, kinyílik, kivirágzik és az egész lelkét megmutatja a másiknak. De ez számára már igen hosszú folyamat, mert a bizalmát, hűségét, legmélyebb érzelmeit nem adja akárkinek. Hihetetlen szenvedélyessé, érzékivé válik, amikor már stabil a kapcsolata. Csodás szépségérzettel rendelkezik, különleges szemmel látja a világot maga körül. Nagyon érzékeny-szép lelke van, a szeretett ember mellett hegyeket képes megmozgatni. Tiszta és mély, igaz szeretetről és kapcsolatról ábrándozik, álmodozik. Csodálatos partner, ha végre megnyílik neked. Az ágyban odaadó, figyelmes, elképesztően szenvedélyes. A partnerének csak úgy forrni fog a vére tőle. A mindennapokban pedig hűséges és megbízható, aki mellett sosem fogsz unatkozni. Kapcsolatában mindent feláldoz a szerettéért, a családjáért. Ők a legfontosabbak számára.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

A mai napon kissé túlságosan is elõtérbe helyezheti kényelmét, vagy hobbiját a napi kötelezõkkel szemben, ami miatt most bírálat érheti. Ne vegye a lelkére, hisz a szíve mélyén érezni fogja, hogy valamelyest jogos a bírálat. Kapja össze magát, kedves Halak, és hozza helyre, amit elrontott, aztán újra visszatérhet ahhoz, amit igazán csinálni szeretne.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

6 csillagjegy, akiknek a szerelem a sorsukban van!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: