Ikrek 

Aktív, szenvedélyes csillagjegy, nagyon tud szeretni, örök álmodozó. Nem keres partnert, a nagy szerelem mégis rátalál. Hihetetlen izgalommal, örömmel tölti el az új párkapcsolat, a szerelméért mindenre képes. Bájosan beszél idegenekkel, képes a lágyságra, de vigyázz, ez csak a látszat. Hihetetlen energia, szenvedély fortyog benne, szinte magához láncolja elképesztően erős érzelmeivel a másikat. De csak azt, aki kiérdemli. Nagyon hűséges csillagjegy. Intenzív érzései, viselkedése már-már démoni, boszorkányos. Kreativitása a párkapcsolatban lenyűgöző. Ám ezt az oldalát csak kevesen ismerhetik meg, hiszen nem adja a szívét oda bárkinek. Sőt, nagyon nehezen lehet őt meghódítani. Aki az ő párja lesz, tanulja meg kezelni a féltékenységét, mert az Ikrek bizony temperamentumával, kiállásával szinte vonzza a másik nemet.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-05-29)

A mai nap igencsak gondot okozhat a koncentráció, kedves Ikrek, mivel a körülmények miatt, nagyon megosztott lehet a figyelme a szerelem, a magánélet és az aktuális teendõi között. Ha máshogy nem megy, próbáljon meg szelektálni, mert az nem vezethet túl messzire, ha mindenbe belefog, de valójában semmivel sem tud haladni érdemben.

 Vízöntő

 Mágnesesség jellemzi, titokzatosságával, keménységével, elérhetetlennek tűnő személyiségével szinte vonzza az embereket.  Szinte misztikus a lénye, a kisugárzása. Képes teljes szívből szeretni valakit távolról, plátói alapon, de ha igazi kapcsolatba csöppen, szinte ragyogni kezd.  A szépség, a harmónia sugárzik belőle és a kapcsolatában is erre törekszik. Mellette minden pillanat igazi boldogság.  Ha hosszabb ideig nem találja meg az igazi társát, akkor képes begubózni, mert a körülötte élők boldogsága szinte fojtogatja. Keresi a társát, lelkesen, szenvedélyesen és tudja, hogy az élet egyszer elébe sodorja majd. Türelmetlensége miatt néha nem a megfelelő partnert választja, de amikor eljön az idő, akkor tudni fogja ki az igazi. És mellette teljes lényével, testével, lelkével le fog horgonyozni. Örökre.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-05-29)

Ma igencsak sokat gazdagodhat spirituális értelemben, kedves Vízöntõ, ugyanis, meglehetõs érzékenységet mutatnak e téren a csillagok. Kedvez ez az idõszak annak, hogy új, különös dolgokkal foglalkozó embereket ismerjen meg, vagy szakrális helyeket keressen fel, s mélyítse a misztikus területeken szerzett tudását. Használja ki rendkívüli szenzitivitását!

Van három női csillagjegy, akiért minden férfi rajong. TE köztük vagy?

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: