Ikrek 

Aktív, szenvedélyes csillagjegy, nagyon tud szeretni, örök álmodozó. Nem keres partnert, a nagy szerelem mégis rátalál. Hihetetlen izgalommal, örömmel tölti el az új párkapcsolat, a szerelméért mindenre képes. Bájosan beszél idegenekkel, képes a lágyságra, de vigyázz, ez csak a látszat. Hihetetlen energia, szenvedély fortyog benne, szinte magához láncolja elképesztően erős érzelmeivel a másikat. De csak azt, aki kiérdemli. Nagyon hűséges csillagjegy. Intenzív érzései, viselkedése már-már démoni, boszorkányos. Kreativitása a párkapcsolatban lenyűgöző. Ám ezt az oldalát csak kevesen ismerhetik meg, hiszen nem adja a szívét oda bárkinek. Sőt, nagyon nehezen lehet őt meghódítani. Aki az ő párja lesz, tanulja meg kezelni a féltékenységét, mert az Ikrek bizony temperamentumával, kiállásával szinte vonzza a másik nemet.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-06-18)

Ma egy kicsit magányosnak érezheti magát, kedves Ikrek. Olyan gondolatai támadhatnak, melyek annyira egyediek, hogy azt hiheti, senki nem értené õket, s miattuk önt sem. Lehet, hogy többen tudnának azonosulni megállapításaival, mint gondolná, csak meg kell találnia azt a bizonyos társaságot.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

 Vízöntő

 Mágnesesség jellemzi, titokzatosságával, keménységével, elérhetetlennek tűnő személyiségével szinte vonzza az embereket.  Szinte misztikus a lénye, a kisugárzása. Képes teljes szívből szeretni valakit távolról, plátói alapon, de ha igazi kapcsolatba csöppen, szinte ragyogni kezd.  A szépség, a harmónia sugárzik belőle és a kapcsolatában is erre törekszik. Mellette minden pillanat igazi boldogság.  Ha hosszabb ideig nem találja meg az igazi társát, akkor képes begubózni, mert a körülötte élők boldogsága szinte fojtogatja. Keresi a társát, lelkesen, szenvedélyesen és tudja, hogy az élet egyszer elébe sodorja majd. Türelmetlensége miatt néha nem a megfelelő partnert választja, de amikor eljön az idő, akkor tudni fogja ki az igazi. És mellette teljes lényével, testével, lelkével le fog horgonyozni. Örökre.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-06-18)

Ma rendkívül nagy lehet a koncentrációs képessége, kedves Vízöntõ, így érdemes ezt a napot arra használnia, hogy megfejtsen néhány olyasfajta, bonyolult dolgot, amit esetleg mostanában nem, vagy csak részlegesen sikerült megértenie. Használja ki amúgy is éles elméje kiemelt aktivitását!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétvégi szerelmi horoszkóp, 2024. február 9-11.: Az Ikreket váratlanul dobják, a Skorpió belezúg valakibe, akibe nem kellene

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: