Ikrek 

Aktív, szenvedélyes csillagjegy, nagyon tud szeretni, örök álmodozó. Nem keres partnert, a nagy szerelem mégis rátalál. Hihetetlen izgalommal, örömmel tölti el az új párkapcsolat, a szerelméért mindenre képes. Bájosan beszél idegenekkel, képes a lágyságra, de vigyázz, ez csak a látszat. Hihetetlen energia, szenvedély fortyog benne, szinte magához láncolja elképesztően erős érzelmeivel a másikat. De csak azt, aki kiérdemli. Nagyon hűséges csillagjegy. Intenzív érzései, viselkedése már-már démoni, boszorkányos. Kreativitása a párkapcsolatban lenyűgöző. Ám ezt az oldalát csak kevesen ismerhetik meg, hiszen nem adja a szívét oda bárkinek. Sőt, nagyon nehezen lehet őt meghódítani. Aki az ő párja lesz, tanulja meg kezelni a féltékenységét, mert az Ikrek bizony temperamentumával, kiállásával szinte vonzza a másik nemet.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Mindig szívesen segít másoknak, végighallgatja ismerõsei, barátai panaszait és ez bizony igencsak lecsökkenti energiáit. Itt az ideje, hogy feltöltõdjön, kedves Ikrek. Ma fordítson önmagára is egy kis idõt, mert ha nem teszi, hamarosan igencsak ki fog égni, s akkor nem hogy másoknak, de magának sem tud majd hathatós támasza lenni.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

 Vízöntő

 Mágnesesség jellemzi, titokzatosságával, keménységével, elérhetetlennek tűnő személyiségével szinte vonzza az embereket.  Szinte misztikus a lénye, a kisugárzása. Képes teljes szívből szeretni valakit távolról, plátói alapon, de ha igazi kapcsolatba csöppen, szinte ragyogni kezd.  A szépség, a harmónia sugárzik belőle és a kapcsolatában is erre törekszik. Mellette minden pillanat igazi boldogság.  Ha hosszabb ideig nem találja meg az igazi társát, akkor képes begubózni, mert a körülötte élők boldogsága szinte fojtogatja. Keresi a társát, lelkesen, szenvedélyesen és tudja, hogy az élet egyszer elébe sodorja majd. Türelmetlensége miatt néha nem a megfelelő partnert választja, de amikor eljön az idő, akkor tudni fogja ki az igazi. És mellette teljes lényével, testével, lelkével le fog horgonyozni. Örökre.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Vízöntõ, ma nem lesz egyszerû napja, mert néhány, ön által lezártnak hitt, projekt újra visszaköszönhet, s ismét át kell rágnia rajtuk magát. Ez valószínûleg nincs ínyére, de vegyen egy nagy levegõt és leselkedjen neki ismét a feladatnak. Ha elakadna, vagy csak megerõsítésre vágyik, inkább menjen biztosra és kérjen segítséget bizalommal.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-11-11

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: