Bak

Ma készülj arra, hogy rajtad kívülálló okok miatt el kell halasztanod egy programodat, vagy éppen várnod kell olyasmire is, amire amúgy nem voltál felkészülve. Felkészülhetsz viszont az üresjáratokra egy jó könyvvel, vagy magazinnal. Ne teljen el céltalanul az idő addig sem!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Nem minden az, aminek elsõre látszik, Kedves Bak. Ma sajnos errõl kell megbizonyosodnia egy ismerõsével kapcsolatban, akirõl eddig pozitív véleménnyel volt. Lehet, hogy õ változott ekkorát? Vagy az ön értékrendje változott volna meg az idõk során? Mindenesetre nem árt, ha rendezi gondolatait és azt, hogy ismerõsei körében kivel hányadán áll.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

Vannak az elképzelések, a tervek és van a kőkemény rögvalóság. Ma te is láthatod, hogy a dolgok a valóságban néha egészen másképpen festenek, mint ahogy azt az álmainkban elképzeltük. És sajnos ez igaz az emberekre is. Ma előfordulhat, hogy valamiről, vagy valakiről lehull a lepel és meglátod, mi, vagy ki van alatta valójában.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Vízöntõ, ma nem lesz egyszerû napja, mert néhány, ön által lezártnak hitt, projekt újra visszaköszönhet, s ismét át kell rágnia rajtuk magát. Ez valószínûleg nincs ínyére, de vegyen egy nagy levegõt és leselkedjen neki ismét a feladatnak. Ha elakadna, vagy csak megerõsítésre vágyik, inkább menjen biztosra és kérjen segítséget bizalommal.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Az 5 legstresszesebb csillagjegy és az 5 legnyugodtabb

Halak

Az általában te nagyon nem szereted, ha valaki késik és nem a megbeszélt időben ér oda, ahová ígéri. Ma úgy eshet, hogy akasztják a hóhért, mert bizony te is kerülhetsz olyan helyzetbe, amelyben sem odaérni, elvégezni nem tudsz időben és még üzenetet sem leszel képes hagyni. Hiába, ami el tud romlani, az néha el is romlik! 

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma egy hatalmas felfedezést tehet, kedves Halak, mely gyökerestõl változtathatja meg gondolkodásmódját. Miközben néhány, a múltban történt eseményen morfondírozik, váratlanul kikristályosodhat ön elõtt valami, ami magyarázat lehet arra, hogy azok az események hogyan befolyásolják jelenlegi döntéseit rossz irányba.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: