RÁK (június 22-július 22)

Csavaros logikádnak és tapasztalatodnak köszönhetően sikerrel mentesz meg egy helyzetet az összeomlástól, mely igen nagyot robbant volna, ha nem lépsz közbe. Neked azonban helyén volt az eszed, pontosan tudtad, mit kell csinálni ahhoz, hogy megfordítsd a mérkőzés állását. Pontosan ez az oka annak, hogy annyian megbíznak benned, hogy felelősségteljes feladatokat kapsz, mert mindig tudod, mit és mikor kell mondani ahhoz, hogy nyerő ember lehess.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Elfáradtál a nagy rohanásban, úgy tűnik, nem maradt energiád arra, hogy átszakítsd a célvonalat. Hétvége van, most kell tehát leülnöd, most kell összeszedned magad, most kell végiggondolnod, hogyan tudnál valahonnan erőt meríteni ahhoz, hogy tisztességgel be tudd fejezni a megkezdett folyamatot. Meg kell adnod magadnak az esélyt arra, hogy önbizalommal, kitartással és logikával be érj a célba. Ennek érdekében kapcsolj ki, tedd félre a problémáid és olyan dolgokkal foglalkozz, amelyek elvonják a figyelmed, hogy majd aztán újult erővel indulhass neki a célegyenesnek!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Olyan helyzetbe kerülsz, ahol csak az dominál, hogy mit gondolsz, te pedig így teljesen a kezedben tudod tartani a gyeplőt. A többiek maradéktalanul és feltétel nélkül megbíznak benned, ami különösen hízelgő neked, mert ez egyfajta visszaigazolás arról, hogy valamit jól csinálsz. Ne bízd el magad túlságosan, mert az indokolatlan nagyképűség visszatetszést válthat ki másokból.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: