MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Van egy megoldókulcs a kezedben, amelyről azt gondolod, bármilyen helyzetben segítségedre lesz és ki tud húzni minden nehezített szituációban. Rá kell azonban jönnöd, hogy jelen helyzetedben ez most bizony nagyon kevés lesz. Szükség lesz minden tudásodra és tapasztalatodra, ki kell tehát találnod valamit, ami ebben a helyzetben ütős lesz és mindenkit meggyőz, hogy érdemes volt kockáztatnod.

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Literszámra izzadsz azért, hogy mások elismerjenek, hogy mindenkit boldoggá tegyél, hogy egyenértékű emberként tekintsenek rád. A kérdést azonban fel kell tenned magadnak: mi a fontosabb? Az, hogy a körülötted élőket maradéktalanul kiszolgáld, vagy az, hogy önmagaddal békében élve csak arra koncentrálj, hogy Te boldog legyél? Meg kell tudnod húzni a határvonalat az egészséges segítségnyújtás és a kihasználás között. Légy résen és tudd, mit miért és mikor teszel.

Szombati Horoszkóp 2023-12-23

NYILAS (november 23-december 21)

Bizonytalanság fog el, amiben egészen idáig teljesen biztos voltál. Az oka pedig nem más, mint az, hogy valaki a környezetedben mindenáron meg akar ingatni a magabiztosságodban, aki azon dolgozik egyfolytában, hogy feladd, apró megjegyzésekkel szurkálva. Neked most semmi más teendőd nincs, csak kizárni mindent és mindenkit, ami és aki zavaró tényező lehet. Egyszerűen csak menj az úton, amin elindultál. Ha elhiszed, hogy győzhetsz, győzni is fogsz. Ehhez azonban te is kellesz!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma hamar a figyelem középpontjába kerülhet az által, hogy sok tapasztalatát és meglátását osztja meg másokkal, akik szinte csak úgy isszák szavait. Ne csodálkozzon, hogy nagy hatással van másokra munkássága, hisz van mit tanulni öntõl! Legyen büszke és készséges!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: