Bak

Egy családdal kapcsolatos ügy vagy valamilyen személyes probléma a múltból nyomni fogja a válladat és azt fogja éreztetni veled, hogy nem vagy képes túljutni rajta. Fontos, hogy tudatosítsd magadban, ez csak egy érzés, nem pedig egy tény. Itt az ideje, hogy az alacsony önbecsülésedet levetkőzd.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-08)

A Bak ma maga a változás, pozitív értelemben! Kezdjen bele bármibe is, a nap folyamán, a sikerben biztosan oroszlánrésze lesz. A helyes döntések meghozatalában azonban szüksége lehet segítségre, szövetségesre, aki kicsit felrázza, gyakran földhöz ragadt, reális, logikus világából, s szárnyra kelti kreatív énjét! Engedjen sokat, s a jutalma is sok lesz! Csökönyössége és kitartása ma kevésbé lehet kifizetõdõ, mint, ha rugalmas és laza énjét veszi elõ! A siker csak az ön választásán múlik!

Vízöntő

A gondolataid ólomnehéznek tűnnek a mai napon, miközben olyasmi miatt aggódsz, amelyről úgy gondolod, hogy nincs felette hatalmad. Ne akard magad végigküzdeni rajta egyedül. Kérj segítséget a barátaidtól vagy rokonaidtól. Sokkal többen állnak mögötted, mint gondolnád.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-08)

Ma, meglehetõsen szokatlan irányból köszönthetnek be változások, új lehetõségek életébe. Ön szerencsére ezeket hamar képes lesz felismeri, azonban némi aggodalmaskodó hozzáállása kissé visszatarthatja az azonnali reagálástól, amelynek következtében elhappolhatják ön elõl a dolgokat. Ezen hozzáálláson azonban lehet segíteni, egész egyszerûen úgy, hogy ne hagyja magát befolyásolni, inkább csapjon le az adódó lehetõségekre éspedig azonnal, mondhatni ?gondolkodás nélkül?. Higgye el, megéri!

Így esnek bűnbe a csillagjegyek

Halak

Úgy tűnhet, hogy valami, ami felé nagy reményeket fűztél, nem akar úgy alakulni, ahogy tervezted. Lehetséges, hogy az anyagiakhoz kapcsolódik a gond. Ne ragadj le egyetlen opciónál, hiszen attól, hogy egy ajtó zárva van, még számtalan nyílhat ki előtted. Higgy magadban.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-08)

Ma az asztrális energiák némi pluszbevétel megszerzésére irányuló lehetõségeket jeleznek, kedves Halak. Ma sok múlhat azon, hogy jelenlegi anyagi forrásait mannyire meri némi kockázattal befektetni. Nincs oka ódzkodni a kecsegtetõ lehetõségektõl! Fektessen be most minél többet és bízzon a sikerben! Ne feledje, néha érdemes feláldozni a jelenlegi kényelmet, s némi kockázatot bevállalni, hogy a jövõben boldogulhassunk! Ma eme filozófia lehet a siker kulcsa!

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: