Ha ma van a születésnapod: Kevés dolog van, amit ne tudnál elérni a következő 12 hónapban, szóval érdemes pontosan eldöntened, hogy mi legyen az és tenni érte. Tedd magasra a lécet és érd el akár a csillagokat is. Ha egyedülálló vagy, akkor most kapható leszel bármilyen kalandra. Légy óvatos, nehogy olyasvalakibe gabalyodj bele, aki érzelmileg elérhetetlen. Ha párkapcsolatban élsz, igazán élvezetes perceket fogsz eltölteni kedveseddel. Engedd meg neki, hogy még jobban megnyíljon előtted.

Kos

Érős késztetést fogsz érezni arra, hogy bepakold a táskádat és elindulj valahová. A lényeg az utazás, nem az úti cél. Ne is gondolkodj rajta túl sokat, egyszerűen vágj bele. A spontaneitást most megfűszerezi egy kicsit az életedet.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-28)

Kedves Kos, ma lehet, hogy a hangulata egy kissé nyomasztó lesz, valamint bizony rá kellhet szánnia magát, hogy foglalkozzon egy rég elkerült problémával. Amennyiben otthonában van egy már rég érõ konfliktus, amit beletörõdve a kellemetlenségbe inkább mindig halogatott, most ne tegye, próbáljon megoldást találni, lehetõleg olyat, ami kompromisszumon alapszik. Vigyázzon, hiszékenysége könnyen csapdába csalhatja.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Bika

Az anyagi szférádban jelentkező kozmikus aktivitás arra hívja fel a figyelmedet, hogy sokkal inkább a gyűjtögetésre kellene koncentrálnod és nem egyik napról a másikra élni. Kérdezd meg magadtól, hogy hogyan tudnád egy kicsit bővíteni a bevételedet, majd kezdj el cselekedni.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-28)

Ez egy igazán kreatív nap lehet az, kedves Bika. Használja ki jól, hogy telis-tele van ötletekkel, lendülettel, s fordítsa ezt olyas valamibe, amit már rég hanyagolt. Talán újra hódolhat szeretett hobbijának, vagy végre több idõt tölthet családjával, esetleg szervezhet egy kiadós kirándulást barátaival. Mindegy, melyiket választja, ma biztosan jól fogja érezni magát.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-09-09 - Ma nagy kihívást jelenthet, hogy visszafogja magát...

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-09-09 - Ma nagy kihívást jelenthet, hogy visszafogja magát...

Kövesd szerelmi horoszkópodat és tudd meg mikor van a legnagyobb esélyed egy romantikus élményre!

Cikkajánló Tovább olvasom

Ikrek

A bolygók azt sugallják, hogy a szeretteid és a barátaid a kelleténél jobban bele akarnak szólni a kapcsolataidba. Ahelyett, hogy dühbe gurulnál emiatt és elutasítanád, miért ne hallgatnád meg a javaslataikat. Akár jók is lehetnek.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-28)

Ma mindenkinek szüksége lesz egy darabra önbõl, kedves Ikrek, s ettõl hamar igen túlterheltté válhat. Barátok, család, munka, legyen szó bármelyikrõl, úgy tûnik, ön ma pótolhatatlan mindenki számára. Ez egyfelõl nagyon hízelgõ, másrészrõl nagy nyomást is helyezhet önre, hogy mindenkinek tudjon segíteni. Ne feledje, ha segít, azt tegye inkább okosan, és ha úgy érzi, energiája kifogyóban van, akkor tegye félre bátran a telefont.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: