Kos

Ma valaki véleményével, vagy a veled való viselkedésével a lelkedbe gázol és te emiatt egy pillanatra még talán azt is elhiszed, hogy neki van igaza. Felejtsd el! A te értékedet nem az határozza meg, hogy valaki más mit mond, vagy tesz. Főleg akkor, ha mindezt a maga érdekeinek az érvényesítésére teszi és téged akar az útból odébb tolni. Ne engedd!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Kedves Kos ma lehet, hogy meg kell birkóznia néhány anyago problémával, melyeket szíve szerint elodázna, azonban sajnos nem lehet. Ne hagyja, hogy érzelmei egy pillanatra is felülkerekedjenek józan eszén. Gondolja végig, mérlegelje hideg fejjel és tudatosan lehetõségeit, s majd csak aztán hozza meg a döntést az ügyben.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

Ma egy ellentéted valakivel a csúcspontjára érhet és a sok apró kis sérelem elér egy olyan pontot, amikor, ha nem vigyázol, hirtelen előjöhet belőled az igazi Bika. Márpedig akkor ott kő kövön nem marad! Mielőtt azonban a földdel tennéd egyenlővé az illetőt, még finoman figyelmeztesd egyszer, hogy túl messzire ment. Aztán, ha ez sem elég, jöjjön, aminek jönnie kell.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Ma egy régi szorongása, elégedetlensége törhet fel újra és boríthatja el elméjét negatív gondolatokkal, kedves Bika. Ezek a régi érzelmek kellemetlenül érintik és bizonyos szituációkban kínosan, vagy szégyenkezve is érezheti magát miattuk. Próbálja meg ezeket a rossz emlékeket kibeszélni magából valakivel, akiben megbízik, és semmiképp se hagyja, hogy jelenét is elrontsák, csakúgy mint múltja egyes részeit.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez az 5 csillagjegy nagy változásokon fog keresztül menni még ebben az évben

Ikrek

Ma, amikor meg akarod győzni valamiről a környezetedet, érdemes a finomabb módszereket választanod és az érzelmeidet a háttérben tartanod. Egy érzelmileg túlfűtött demonstráció ugyanis sokakat elijeszthet és az biztosan nem szolgálná az érdekedet. Maradj a jó öreg érveknél és a tényeknél. 

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Ha a napja jól indul, akkor egész nap pörögni fog, kedves Ikrek, de ha nem rázza fel magát idõben, bizony ?úgymaradhat?, és rossz hangulata kihathat az egész napjára. A legjobb amit tehet, hogy egy kis zenével és mozgással indítja a napot, s meglátja, egész nap pörög majd, mint a búgócsiga.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: