Lehet, hogy szeretnéd a régi életed bizonyos aspektusait a hátad mögött hagyni, de erre addig nem leszel képes, amíg le nem zársz függőben maradt érzelmi szálakat. Legyen ez az elsődleges célod mostantól és ha ez megvan, az éved többi része remek lesz.

Ha egyedülálló vagy könnyen lehet, hogy ármánykodó emberekkel találkozol. Addig folytasd a randevúzást, amíg azt nem érzed, hogy egy személyt sokkal jobban meg szeretnél ismerni. Ha párkapcsolatban élsz, kedveseddel úgy tűnik, hogy kezditek felélénkíteni az érdeklődéseteket egymás iránt. Együtt talán egy közös hobbit is elkezdhettek.

Kos

Az életkedved az elmúlt pár napban nem volt túlságosan nagymértékű, de a jegyedben tapasztalható kozmikus aktivitásnak köszönhetően a lelkesedésed kezd végre visszatérni. Egyre jobb napok jönnek, amelyek majd nagyszerűbe is átcsaphatnak.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Ma igazán erõs és tartós kapcsolatok kialakítására lehet lehetõsége, kedves Kos. A szerelemben egy magasabb szintre léphetnek kedvesével, míg üzleti értelemben elmélyítheti, sõt lekötelezheti hosszú távra is üzlettársait. Használja ki jól ezt a napot és élvezze, hogy nem csak eddigi ismeretségei mehetnek át minõségi javuláson, de új, gyümölcsözõ ismerõsökre is szert tehet.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Csütörtöki Horoszkóp 2022-10-13

Bika

Ne hagyd, hogy egy kisebb megtorpanás vagy visszalépés elvegye a kedvedet. Még mindig a helyes úton jársz és jól halad a karriered és a magánéleted is, szóval maradj higgadt és folytasd, amiben eddig is benne voltál. Nincs olyan, hogy elbukás és minden visszalépés erősebbé tehet.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Lehet, hogy egy nagyobb lakoma hatására kissé labilisnak érezheti közérzetét, ezért elhatározhatja, hogy ezen túl nagyobb figyelmet fordít egészségére és azon belül is táplálkozására. Ne csak étrendjét reformálja meg, hanem életmódját is, kezdjen el rendszeresen mozogni és járjon utána, hogy önnek, személy szerint mely étrendek a legkiválóbbak. Lehet, hogy az elején nehéz lesz, de higgye el, kedves Bika, hogy változás idõvel megéri a fáradozást.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Ha bármilyen szempontból is elégedetlen vagy az életeddel, itt az ideje, hogy változtass. Két dolgot kell tenned: először is, tervet készíteni; másodszor pedig tenni a megvalósításáért minden egyes nap. A kis lépések egyre nagyobb ugrásokká válnak majd.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Gondolkozott már azon, hogy belevág egy olyan tanfolyamba, ahol kiélheti kreativitását, mûvészi hajlamait, kedves Ikrek? Ha még nem, most eljött az ideális alkalom. Legyen az tánc, színjátszás, festés, vagy fotózás, ha most kezd bele, biztosan lesz elég energiája végigcsinálni a kurzust és tehetségével késõbb akár egy önálló kis vállalkozást is megteremthet. Vágjon bele bátran!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: