Rák

Egy riválisod megpróbál rávenni arra, hogy az akaratoddal ellentétesen cselekedj, de neked nem kell beszállni ebbe a buta játékba. Tudasd vele, hogy nem tud összezavarni téged. Nem kell agresszíven fellépned, inkább vidáman és magabiztosan.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-06-18)

Kedves Rák, ma valami igencsak leköti gondolatait. Olyannyira, hogy komolyan habozhat döntést hozni az ügyben. Semmiképpen se hamarkodja el ítéletét, inkább, ha nagyon nem jutna dûlõre a kérdésben, tegye félre és lehet, hogy pár napon belül az élet ad rá választ ön helyett.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Talán nem vagy az a típus, aki könnyen hallgat a tanácsokra, de most bölcs dolog lenne így tenni. Egy barátodnak nagy tapasztalata van azzal a szituációval kapcsolatban, ami most neked okoz problémát. Ne légy makacs, hallgasd meg, mit mond.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-06-18)

Ma akkor lehet a legeredményesebb, kedves Oroszlán, ha kivételesen, nem hajlik a kompromisszumokra, hanem szilárdan ragaszkodik a saját elképzeléseihez, még, ha ez kissé rugalmatlan hozzáállásnak is tûnik. Ezúttal engedjenek mások!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szerelmi horoszkóp Július 27- augusztus 2. hétre - A héten próbálj meg egy kicsit nem irányítani, inkább...

Szűz

Ne félj megközelíteni valakit, aki hatalmi pozícióban van, ha tud neked segíteni. A bolygók ráadásul azt sugallják, hogy örömmel megtenné, szóval mire vársz? Attól még nem lesz bajod, hogy megkérdezed.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-06-18)

Vigyázzon, kedves Szûz, mert ma könnyen kenyérre kenhetõ lehet, s ezt mások, de különösen szerettei, alkalmasint, nem is lesznek restek kihasználni. csak nehogy imázsa, vagy éppen pénztárcája súlyos kárát lássa lágyszívûségének!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: