Ha ma van a születésnapod: Úgy tűnik, mintha Fortuna egyenesen átnézne rajtad. Miközben mások minél több szerencsés pillanatot élnek meg, addig a te életedben semmi siker nem következik be. Az egyedüli szerencse, amire szükséged van az, amit te teremtesz meg magadnak. Szóval láss hozzá, már ma.

Ha egyedülálló vagy, akkor jobb, ha nyitva tartod a szemed, mert érdekes jelölteket sodor eléd az élet. Döntsd el, hogy csak szórakozni akarsz a lókötőkkel vagy elköteleződni azok iránt, akik komolyan gondolják veled. Ha párkapcsolatban élsz, a veszekedések valahogy megtűzdelik a napjaitokat, de nem okoznak nagyobb galibát, ha képesek vagytok azonnal lekommunikálni, hogy mi a probléma.

Kos

Néhány dolgot, ami az elkövetkező 3-4 napban fog történni, nehéz lesz megérteni, de tudd, hogy minden okkal történik és végül minden kitisztul majd. Kövesd a megérzéseidet úgy a munkádban, ahogy a magánéletedben is.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-07)

Ma fáradtnak, kimerültnek érezheti magát, kedves Kos. Bár biztosan nem beteg, mégis a mindennapi stressz hatására kimerültek tartalékai. Vegye ki a napot, pihenjen egy kicsit, törõdjön ma önmagával. Készítsen magának egy relaxáló, meleg fürdõt, majd egy jó könyvvel, vagy filmmel koronázza meg napját.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Bika

A következő napokban alkalmad lesz arra, hogy a kapcsolataidat stabil lábakra helyezd. Ne feledd, hogy ez nem csak rajtad áll. Két ember felel egy kapcsolat működtetéséért. Ha jó, ha rossz, azt nem lehet csak az egyik ember rovására írni.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-07)

Egyre inkább érzékeli, hogy kezd végre beérlelõdni egy már régóta tartó munkájának gyümölcse, s ez nagy örömmel töltheti el. Ma ráadásul túltenghet önben az energia és a tenni akarás, úgyhogy többet haladhat céljai felé, mint bármikor! Ne féljen néha kilépni a komfortzónájából. Sosincs biztos és semmire nincs százszázalékos garancia. Merjen és nyerjen!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-11-07 - Ma könnyen egy választás elé kerülhet...

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-11-07 - Ma könnyen egy választás elé kerülhet...

Egyrészrõl, egy igen vonzó valaki, lekötheti figyelmét, s egyre csak komolyodhat az ügy, másrészrõl, az esze azt súghatja: eddig és ne tovább! A nagy kérdés az, mit súg a szíve?

Cikkajánló Tovább olvasom

Ikrek

Erőfeszítést kell tenned, hogy jól ki tudj jönni azokkal, akikkel együtt dolgozol, élsz vagy valamilyen kapcsolatot ápolsz. A párod, barátaid, munkatársaid mindent képesek neked megbocsátani és legalább ugyanennyi tőled is elvárható.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-07)

Ma, az elmúlt napok erõfeszítései és függetlenedési törekvései végre beérlelõdni látszanak. Ma központi szerepet kaphat életében az önállósodás életének akár több területén is, s úgy tûnik, az ez irányú elsõ lépések nagyon is jól mennek önnek, s az elsõ kanyarokat is könnyedén veszi. Az út, amelyen elindult, a sikerhez vezet, hát ne is térjen le róla soha, kedves Ikrek!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Rák

Kihívások és nagy lehetőségek keresztezik az utadat és készen kell állnod rájuk. Ne panaszkodj amiatt, hogy nincs elég pihenőidőd és kezdd el valóra váltani, amit elterveztél. A szerencse és hírnév már nincs túl messze.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-07)

A mai nap eseményeit meglehetõsen vegyes érzelmekkel fogadhatja, ugyanis egy olyan lehetõséggel szembesülhet, melynek egyrészrõl, például szakmailag, hosszútávú elõnyei lehetnének, ugyanakkor másrészrõl igen nagy áldozatokat kívánna a dolog, például többet kéne távol lenni szeretteitõl. A döntés nehéz, ne kapkodja el, ugyanakkor jusson eszébe, hogy az életben minden nagydolog kezdete hatalmas áldozatokkal jár.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: