Ha ma van a születésnapod: Jövő évre tűzd ki célul, hogy te légy az, aki a szálakat mozgatja és ne az, aki a másik végén táncol. Hogy hogy érheted el mindezt? Építsd ki magadnak az utadat, így senki nem tud majd kontrollt gyakorolni feletted. Ideje, hogy kiköveteld a függetlenségedet.Ha egyedülálló vagy nagyon sokféle személyiségű embert fogsz magadhoz vonzani. Döntsd el, hogy milyen típusú kapcsolatba kívánsz belemenni. Ha párkapcsolatban élsz, a kedveseddel különleges változásra számíthattok, amitől szorosabb lesz a kötődés köztetek, mint eddig bármikor. A gondoskodásod sokat jelent a párodnak.

Kos

Semmi más nem jár most a fejedben csak a kaland, és bármit megtennél egy kis mókáért és szenvedélyért. Egyesek úgy tarthatják, hogy felelőtlenül viselkedsz, ami talán igaz, de mit tehetnek? Ez a te életed és élvezni akarod.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-07)

A mai nap folyamán az elsõ lépést lesz a legnehezebb megtennie, kedves Kos, ám, ha azon túl van, akkor bizony a többi már szinte gyerekjáték lesz! Akárhogy is, estére nagyon kimerülhet, így érdemes már jó elõre kigondolnia valami olyasmit, ami garantáltan és bizton pihenteti, álomba ringatja, hogy holnapra újra teljesen feltöltõdve kezdhesse majd a napot.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Bika

Bölcs dolog lenne kicsit visszafogni a kiadásaidat az elkövetkező pár napban. A bolygók azt súgják, hogy nem fogod tudni pontosan meghatározni, hogy mennyi folyik be és mennyi folyik ki a hét végéig, ezért menj inkább biztosra.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-07)

Egyre inkább érzékeli, hogy kezd végre beérlelõdni egy már régóta tartó munkájának gyümölcse, s ez nagy örömmel töltheti el. Ma ráadásul túltenghet önben az energia és a tenni akarás, úgyhogy többet haladhat céljai felé, mint bármikor! Ne féljen néha kilépni a komfortzónájából. Sosincs biztos és semmire nincs százszázalékos garancia. Merjen és nyerjen!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Ez a 3 csillagjegypáros érzelmileg kicsinálja egymást

Ez a 3 csillagjegypáros érzelmileg kicsinálja egymást

Hiába működik tökéletesen a kémia, ezek a csillagjegyek, lehet, mégsem képesek hosszú távon is jól kijönni egymással. Érzelmileg szinte biztosan tönkreteszik a másikat...

Cikkajánló Tovább olvasom

Ikrek

A kollégák és az ismerősök egymást előzgetve próbálnak a kegyeidben járni. Mire ez a hirtelen igyekezet, hogy jóban legyenek veled? Ki tudja? Mit számít? Használd ki a nagylelkűségüket, hiszen a te érdekedben történik és nem biztos, hogy örökké fog tartani.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-07)

Ma, az elmúlt napok erõfeszítései és függetlenedési törekvései végre beérlelõdni látszanak. Ma központi szerepet kaphat életében az önállósodás életének akár több területén is, s úgy tûnik, az ez irányú elsõ lépések nagyon is jól mennek önnek, s az elsõ kanyarokat is könnyedén veszi. Az út, amelyen elindult, a sikerhez vezet, hát ne is térjen le róla soha, kedves Ikrek!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: