Ha ma van a születésnapod: Jövő évre tűzd ki célul, hogy te légy az, aki a szálakat mozgatja és ne az, aki a másik végén táncol. Hogy hogy érheted el mindezt? Építsd ki magadnak az utadat, így senki nem tud majd kontrollt gyakorolni feletted. Ideje, hogy kiköveteld a függetlenségedet.Ha egyedülálló vagy nagyon sokféle személyiségű embert fogsz magadhoz vonzani. Döntsd el, hogy milyen típusú kapcsolatba kívánsz belemenni. Ha párkapcsolatban élsz, a kedveseddel különleges változásra számíthattok, amitől szorosabb lesz a kötődés köztetek, mint eddig bármikor. A gondoskodásod sokat jelent a párodnak.

Kos

Semmi más nem jár most a fejedben csak a kaland, és bármit megtennél egy kis mókáért és szenvedélyért. Egyesek úgy tarthatják, hogy felelőtlenül viselkedsz, ami talán igaz, de mit tehetnek? Ez a te életed és élvezni akarod.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-18)

A mai nap minden szempontból fárasztónak ígérkezik. Írásbeli munkáihoz ma különösen erõs inspirációra és kreativitásra lehet szüksége, de kemény munkájának meg lehet a gyümölcse, ha nem adja fel félúton a küzdelmet és minden tudását latba vetve végzi feladatait. Szeretteivel legyen ma különösen nyílt és kommunikatív, kedves Kos, így lehet, hogy végre meg tudnak beszélni néhány, már rég, bántó dolgot, valamint ismét közelebb kerülhetnek egymáshoz.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Bika

Bölcs dolog lenne kicsit visszafogni a kiadásaidat az elkövetkező pár napban. A bolygók azt súgják, hogy nem fogod tudni pontosan meghatározni, hogy mennyi folyik be és mennyi folyik ki a hét végéig, ezért menj inkább biztosra.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-18)

Általában a papírmunkát másra hagyja, ám most kénytelen leülni és végigbogarászni költségvetését, pénzügyeit. Üljön le, és türelmesen rágja át magát a papírokon, mert csak így kaphat biztos képen aktuális helyzetérõl. Hatékony és praktikus életvitelének köszönhetõen valószínûleg meg fog lepõdni, mennyi pénzt is sikerült megtakarítania. Ennek örömére és, hogy hõsiesen kibírta a papírmunka gyötrelmeit, lepje meg magát egy finom vacsorával.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Derű és feszültség is vár ránk: heti horoszkóp május 6-tól

Derű és feszültség is vár ránk: heti horoszkóp május 6-tól

A Nyilasnak mélyen a zsebébe kell nyúlnia, a Szűznek több energiára lesz szüksége, a Kos jobb, ha a kezébe veszi a pénzügyek irányítását... Heti horoszkóp május 6-tól.

Cikkajánló Tovább olvasom

Ikrek

A kollégák és az ismerősök egymást előzgetve próbálnak a kegyeidben járni. Mire ez a hirtelen igyekezet, hogy jóban legyenek veled? Ki tudja? Mit számít? Használd ki a nagylelkűségüket, hiszen a te érdekedben történik és nem biztos, hogy örökké fog tartani.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-18)

A mai egy átlagosan szép napnak ígérkezik az életében, kedves Ikrek. Érzékenységével és gyakorlatiasságával sikerül mindenhol helyt állnia, legyen az munkahely, baráti társaság, vagy otthon. Környezete ma meglehetõsen könnyedén tud kommunikálni önnel, így meglehet, hogy a szokásosnál több ügyes-bajos dolgaikkal fordulnak önhöz.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: