Ha ma van a szülinapod: Idén gyakran képes vagy az érem mindkét oldalát látni. Pontosan tudod, hogy mit akarsz, de néha nehézségekbe ütközöl amiatt, hogy a másik kedvébe tegyél. Ha egyedülálló vagy, a vonzerőd nagyon erős lesz. Talán időigényes is lesz, a sok hódoló közül választani, de ne sajnáld rá az idődet, mert a potenciális Ő is közöttük lehet. Ha párkapcsolatban élsz, akkor kedveseddel most kifejezetten engedékenyek lesztek egymással.

Kos

Tele leszel energiával ma. Sokan fognak keresni telefonon. Ha képes vagy függetleníteni magad egyesek érzelmi kilengéseitől, sok dologra fényt deríthetsz.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-07)

Ma könnyen úgy érezheti, kedves Kos, mintha valami rosszat követett volna el, legalábbis, egyesek úgy nézhetnek önre, pedig nem csinált semmit. Ehhez most az is párosulhat, hogy meglehetõsen energiátlannak érezheti magát, s ma valahogy, mintha, mindennek tetejébe, még bioritmusa sem akarna igazán együttmûködni önnel. Mihelyt szabaddá válik, hívja át egy barátját, igyanak meg egy csésze teát, nézzenek meg egy filmet, relaxáljon, lazítson, töltõdjön. Ha így tesz, meglátja, hamarosan újra, régi önmaga lehet!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Bika

Képes leszel minden problémára megoldást találni. Ha képes vagy fenntartani a humorérzékedet, akkor egy kialakult helyzetet egyáltalán nem lesz nehéz kezelni.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-07)

Egyre inkább érzékeli, hogy kezd végre beérlelõdni egy már régóta tartó munkájának gyümölcse, s ez nagy örömmel töltheti el. Ma ráadásul túltenghet önben az energia és a tenni akarás, úgyhogy többet haladhat céljai felé, mint bármikor! Ne féljen néha kilépni a komfortzónájából. Sosincs biztos és semmire nincs százszázalékos garancia. Merjen és nyerjen!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Ennek a 3 csillagjegynek az egész élete megváltozhat év végéig

Ennek a 3 csillagjegynek az egész élete megváltozhat év végéig

Úgy néz ki, hogy három csillagjegy életútjában lesznek a legérdekesebb változások, és év végéig akár radikálisan is átalakulhat a sorsuk.

Cikkajánló Tovább olvasom

Ikrek

Megállíthatatlannak érzed magad. Lehet, hogy a környezeted nem olyan tettrekész mint te, de sebaj. Légy türelmes velük és a példádon keresztül ők is fel fogják venni a ritmust. A párodnak most ne hozakodj elő pénzügyi dolgokkal.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-07)

Ma, az elmúlt napok erõfeszítései és függetlenedési törekvései végre beérlelõdni látszanak. Ma központi szerepet kaphat életében az önállósodás életének akár több területén is, s úgy tûnik, az ez irányú elsõ lépések nagyon is jól mennek önnek, s az elsõ kanyarokat is könnyedén veszi. Az út, amelyen elindult, a sikerhez vezet, hát ne is térjen le róla soha, kedves Ikrek!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: