Ha ma van a születésnapod: Tanuld meg a leckéd az elmúlt 12 hónapból, majd fordíts hátat az egésznek és ne hagyd, hogy ezentúl egyéb módon befolyásoljanak a múlt eseményei. A születésnapoddal egy új kezdet lép életbe. Vágj bele valami újba és tarts ki mindvégig. Ha egyedülálló vagy, könnyedén ismerkedsz, mindamellett érzed, hogy ki az, aki az Igazi lehet számodra. Ha párkapcsolatban élsz, kedveseddel váltogatjátok a szerepeket. A kettőtök közti különbségeket kevesebb ítélkezéssel és nagyobb tisztelettel kellene kezelni.

Kos

Nem jellemző rád a határozatlanság, mégis úgy tűnik, hogy problémád akad kitalálni, mit kezdj egy dologgal vagy egy személlyel. A Nap a Nyilasban van, ami azt jelenti számodra, hogy nem engedheted meg magadnak a kételkedést, gyorsan és eltökélten kell cselekedned.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-07)

A mai napon igencsak elmerülhet a közeli, s távoli jövõ tervezgetésébe, melybe családja, barátai is örömmel becsatlakozhatnak. Fontolja meg, mire, mennyit szánnak, különben hamar anyagi slamasztikába kerülhet, ha nem elég körültekintõen és megfontoltan ossza be, ami rendelkezésére áll. Csak ügyesen, kedves Nyilas! Gyõzze le idõnkénti könnyelmûségét.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Bika

Nem lesz nehéz ma felhúzni téged, így a bolygók arra ösztökélnek, hogy lassíts és lélegezz mélyeket, mert ha elveszted a fejed, azt nagyon meg fogod bánni. Kérdezd meg magadtól, hogy megéri-e a szituációért. Valószínűleg nem lesz a válasz.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-07)

Egyre inkább érzékeli, hogy kezd végre beérlelõdni egy már régóta tartó munkájának gyümölcse, s ez nagy örömmel töltheti el. Ma ráadásul túltenghet önben az energia és a tenni akarás, úgyhogy többet haladhat céljai felé, mint bármikor! Ne féljen néha kilépni a komfortzónájából. Sosincs biztos és semmire nincs százszázalékos garancia. Merjen és nyerjen!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Így derítheted jókedvre az egyes csillagjegyeket: minden helyzeten átsegít, ha ezt tudod

Így derítheted jókedvre az egyes csillagjegyeket: minden helyzeten átsegít, ha ezt tudod

Az egyik legegyszerűbb út egy másik személy szívéhez az, ha képesek vagyunk őt megnevettetni vagy közösen tudunk nevetni bármilyen dolgon, ami szóba kerül. Ahogyan az egyéb személyiségjegyeket illetően, úgy a humorérzék terén is léteznek egyedi sajátosság

Cikkajánló Tovább olvasom

Ikrek

Vannak olyan pillanatok, amikor ki kell mondanod, ami benned van, még akkor is, ha tudod, hogy ezzel megsértesz másokat. A mai is egy olyan lesz. Mondd ki, amit kell, amilyen gyorsan csak lehet és lépjetek túl rajta együtt.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-07)

Ma, az elmúlt napok erõfeszítései és függetlenedési törekvései végre beérlelõdni látszanak. Ma központi szerepet kaphat életében az önállósodás életének akár több területén is, s úgy tûnik, az ez irányú elsõ lépések nagyon is jól mennek önnek, s az elsõ kanyarokat is könnyedén veszi. Az út, amelyen elindult, a sikerhez vezet, hát ne is térjen le róla soha, kedves Ikrek!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Rák

Keményen kell dolgoznod azért, hogy kontroll alatt tarts egy helyzetet, ami nagy sebességgel kezd eltávolodni tőled. Ugyanakkor azért is erőfeszítést kell tenned, hogy meggyőzd a szeretteidet, nem a te hibád, hogy most ebben a fázisban vagy.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-07)

A mai nap eseményeit meglehetõsen vegyes érzelmekkel fogadhatja, ugyanis egy olyan lehetõséggel szembesülhet, melynek egyrészrõl, például szakmailag, hosszútávú elõnyei lehetnének, ugyanakkor másrészrõl igen nagy áldozatokat kívánna a dolog, például többet kéne távol lenni szeretteitõl. A döntés nehéz, ne kapkodja el, ugyanakkor jusson eszébe, hogy az életben minden nagydolog kezdete hatalmas áldozatokkal jár.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: