Ha ma van a születésnapod: Tanuld meg a leckéd az elmúlt 12 hónapból, majd fordíts hátat az egésznek és ne hagyd, hogy ezentúl egyéb módon befolyásoljanak a múlt eseményei. A születésnapoddal egy új kezdet lép életbe. Vágj bele valami újba és tarts ki mindvégig. Ha egyedülálló vagy, könnyedén ismerkedsz, mindamellett érzed, hogy ki az, aki az Igazi lehet számodra. Ha párkapcsolatban élsz, kedveseddel váltogatjátok a szerepeket. A kettőtök közti különbségeket kevesebb ítélkezéssel és nagyobb tisztelettel kellene kezelni.

Kos

Nem jellemző rád a határozatlanság, mégis úgy tűnik, hogy problémád akad kitalálni, mit kezdj egy dologgal vagy egy személlyel. A Nap a Nyilasban van, ami azt jelenti számodra, hogy nem engedheted meg magadnak a kételkedést, gyorsan és eltökélten kell cselekedned.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-24)

Bizonyos dolgok tekintetében, talán az lenne a legjobb, ha lesöpörné az asztalról az eddigi próbálkozásokat, s mondhatni, tiszta lappal kezdene újra mindent. Néha bizony praktikusabb egy lépést hátrafelé megtenni, s újra rápillantani a terepre, mintha az ember egy olyan bozótoson akarna átjutni, ami szinte áthatolhatatlan. Ha ma így gondolkodik, könnyen ön lehet az elsõ a környezetében, aki megleli a helyes ösvényt, s, ha ez megtörténik, a többiek igencsak hálával és megbecsüléssel tekintenek majd önre!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Bika

Nem lesz nehéz ma felhúzni téged, így a bolygók arra ösztökélnek, hogy lassíts és lélegezz mélyeket, mert ha elveszted a fejed, azt nagyon meg fogod bánni. Kérdezd meg magadtól, hogy megéri-e a szituációért. Valószínűleg nem lesz a válasz.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-24)

A zene nyugtatja az idegeket, növeli a kreativitást és mindemellett még teljesen ki is kapcsol! Ma mindenképpen tesztelje ezt, kedves Bika! Kapcsoljon be zenét, táncoljon és énekeljen hangosan egy kicsit (persze, csak a szomszédokra való tekintettel, egy rövid ideig), s meglátja, milyen jól is fog esni mindez! Esetleg az is szóba jöhet, hogy növelve repertoárját, néhány ajánlást kér ismerõseitõl, s meghallgatja, mit hallgatnak õk. Ki tudja, talán néhány újabb kedvencre is lel majd az újdonságok között...

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Az 5 legbeképzeltebb csillagjegy, akiknek a nagyképűségük már-már kiborító!

Az 5 legbeképzeltebb csillagjegy, akiknek a nagyképűségük már-már kiborító!

Az egészséges önbizalom nagyon fontos ahhoz, hogy megálljuk a helyünket a világban, azonban létezik az a szint, amikor már sokkal inkább önelégültnek hívhatunk valakit. Az ilyen típusú emberek szentül hiszik, hogy náluk okosabb, ügyesebb, talpraesettebb é

Cikkajánló Tovább olvasom

Ikrek

Vannak olyan pillanatok, amikor ki kell mondanod, ami benned van, még akkor is, ha tudod, hogy ezzel megsértesz másokat. A mai is egy olyan lesz. Mondd ki, amit kell, amilyen gyorsan csak lehet és lépjetek túl rajta együtt.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-24)

Próbálja meg újra és újra, kedves Ikrek. Ha pedig sehogy sem akar sikerülni, akkor próbálja még egyszer újra! Minden sikeres ember tudja, hogy a siker bizony nagyrészt a kitartáson és a szükséges áldozatok meghozatalán múlik, tehát korántsem adják ingyen. Ennek azonban örülni kell, hiszen a könnyû gyõzelmek sohasem tartósak, ráadásul az ember is kevésbé tud örülni nekik, hisz tudja, nem is voltak igazi kihívások. A Everestet sem azért próbálják meg megmászni annyian, mert nincs másik hegy azon kívül, hanem azért, mert az a legnagyobb kihívás, így annak a csúcsára érni a legnagyobb gyõzelem, amit csak hegymászó elérhet! Gondoljon most erre!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Rák

Keményen kell dolgoznod azért, hogy kontroll alatt tarts egy helyzetet, ami nagy sebességgel kezd eltávolodni tőled. Ugyanakkor azért is erőfeszítést kell tenned, hogy meggyőzd a szeretteidet, nem a te hibád, hogy most ebben a fázisban vagy.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-24)

Általában bízik az ösztöneiben, kedves Rák, s nem szereti kikérni mások tanácsait, különösen, ha anyagiakról van szó, hisz igazán csak ön láthatja át alapvetõen, pontos pénzügyi állapotát. Ma azonban egy nehézség miatt, talán mégis érdemes lenne kikérnie egy bizalmasa, esetleg egy pénzügyi szakember véleményét is azzal kapcsolatban, hogyan is növelhetné még bevételeit, amellett, hogy meg ne inogna anyagi stabilitása. Ha tanácsolnak valamit, az alapos megfontolást követõen, részben, vagy egészben, alkalmazza a hallottakat.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: