Oroszlán

Véleményt akarsz a mai napon nyilvánítani valamiről, ami miatt összetűzésbe keveredhetsz egy hozzád közel álló személlyel. Nagy veszekedés is kisülhet a dologból. Mivel ettől úgysem fogod jobban érezni magad, ezért jó lenne türelmesen és toleránsan bánni másokkal.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-25)

A mai napon a barátoké legyen a fõszerep, kedves Oroszlán! Az univerzum ugyanis most hihetetlen szociális energiákat jelez az ön részérõl, s így, igazi, társasági emberként, szinte kötelezõ kihasználnia az e téren beköszöntött, váratlan többletenergiáit! Verõdjön össze ismerõseivel, jó barátaival, sõt, invitálja akár munkatársait is és menjenek el szórakozni egyet, ahol aztán felhõtlenül ismerkedjen, beszélgessen, azaz egyenesen lubickoljon a társasági életben!

Szűz

Komoly vita alakulhat ki vagyontárgyak vagy pénz miatt Megszállottjává válhatsz valaminek és addig lehet, hogy nem is nyugszol, amíg meg nem szerzed azt, még akkor is, ha sokba kerül.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-25)

A mai nap során megannyi impulzus érheti, amellett, hogy szinte ki sem látszik a tennivalókból, kedves Szûz! A pörgõs és mindenképpen hatalmas energiák megmozgatását igénylõ helyzet ellenére, igyekezzen minél derekasabban helytállni, mert most igazán látványosan haladhat terveivel. Ha pedig végre vége a napnak, ha más nem, egyszerûen csak dõljön be az ágyba hazaérve és elõtte húzza be a sötétítõfüggönyt is, mert szükség lesz rá, ha érdemben ki akarja pihenni magát...

Ők azok a csillagjegyek, akik váratlanul elhagynak

Mérleg

Lehet, hogy erőszakos leszel a mai napon és a saját igazadat fogod hajtani. Ne lepődj meg, ha mások ellenszegülnek az akaratodnak és vitába keveredsz valakivel. Ez azt jelenti, hogy sokkal ügyesebben és türelmesebben kell kivívnod az akaratodat.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-25)

A mai nap egy váratlan és nem kiszámítható végkimenetelû esemény kapcsán, igazán izgalmasnak ígérkezik az ön számára, kedves Mérleg! Akárhogy is nem szeretne a sûrûjébe kerülni, most mégis igyekezzen tudakozódni arról, mi történik, s, ha a helyzet úgy kívánja, akár bámészkodjon is nyugodtan, majd folyjék bele az eseményekbe és hagyja sodródni magát, hátha egy sokkal szebb helyen érhet így partot, mint ahol eddig tartózkodott!

Skorpió

A színfalak mögött valami nagy dolog készül és ezt te is érzed. Talán egy titokról van szó, talán egy illegális dologról. Lehet, hogy a múltadhoz kapcsolódóan bukkan fel valami probléma. Bármiről legyen szó, tegyél egy lépést hátra és higgadj le.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-25)

Ma rengeteg lehetõség adódhat a fejlõdésre, érdekeltségei kiterjesztésére! Legyen szemfüles, s energiát nem kímélve, azonnal csapjon le az új lehetõségekre, sõt, bizonyos esetekben érdemes még ennél is tovább mennie és még többet kihoznia a helyzetbõl, mint amennyi elsõre látszik. Ha ma eszerint jár el, messzebb juthat, mint önmaga, s bárki más is hinné! Induljon ki abból, hogy az életben sok minden függ attól, mer-e az ember igazán nagyot álmodni, s mindent megtenni annak érdekében, hogy valóra is váljanak az álmai!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: