Oroszlán

Véleményt akarsz a mai napon nyilvánítani valamiről, ami miatt összetűzésbe keveredhetsz egy hozzád közel álló személlyel. Nagy veszekedés is kisülhet a dologból. Mivel ettől úgysem fogod jobban érezni magad, ezért jó lenne türelmesen és toleránsan bánni másokkal.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma rendkívül lelkes és tettre kész lehet, amit az is tovább szíthat, hogy felemelt fõvel tekint a jövõre. Ha ilyen biztos a sikerben, akkor ma nem veszíthet, csak a végén aztán el ne felejtse megünnepelni a gyõzelmet szeretteivel, hisz csak úgy az igazi az öröm, ha van kivel megosztani. Ha nincs? Hát keressen valakit, hiszen a magány nem egy betegség, csak egy állapot, melyen talán a legkönnyebb változtatni!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Komoly vita alakulhat ki vagyontárgyak vagy pénz miatt Megszállottjává válhatsz valaminek és addig lehet, hogy nem is nyugszol, amíg meg nem szerzed azt, még akkor is, ha sokba kerül.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma kifejezetten romantikus, bensõséges hangulatra vágyhat, így különösen nehezen viselheti az olyan külsõ behatásokat, melyek megzavarhatják, vagy egyenesen ellehetetlenítik, hogy otthon, nyugodt körülmények között, kedvesével, vagy akár csak egyedül lehessen. Sebaj, kedves Szûz, talán majd egy másik alkalommal, addig is kitartás és fel a fejjel!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez a csillagjegyed mantrája 2020-ban, ami segít neked megtalálni a helyes utat.

Mérleg

Lehet, hogy erőszakos leszel a mai napon és a saját igazadat fogod hajtani. Ne lepődj meg, ha mások ellenszegülnek az akaratodnak és vitába keveredsz valakivel. Ez azt jelenti, hogy sokkal ügyesebben és türelmesebben kell kivívnod az akaratodat.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

A pénzügyek terén ma kissé megfenekleni látszik aktuális költségvetése, esetleg hirtelen, talán kissé túlzó kiadásai is adódtak mostanában. Bármennyire is lehetetlennek, frusztrálónak tûnik a helyzet, ne aggodalmaskodjon, hisz úgyis kitalál majd valamit, mint mindig!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

A színfalak mögött valami nagy dolog készül és ezt te is érzed. Talán egy titokról van szó, talán egy illegális dologról. Lehet, hogy a múltadhoz kapcsolódóan bukkan fel valami probléma. Bármiről legyen szó, tegyél egy lépést hátra és higgadj le.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma egy meglehetõsen érdekes találkozón, esetleg családi, baráti összejövetelen vehet részt, vagy ülhet házigazdát, ahol megismerkedhet néhány olyan, érdekfeszítõ dologban jártas embert, mint amilyen az asztrológia, a metafizika, a környezetvédelem, vagy éppen a mûvészetek, így nem csak egy jó beszélgetés, de egy meglehetõsen tanulságos este is kikerekedhet a dologból, amin szellemileg sokat adhat és kaphat egyaránt!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: