Rák

A hétvégén számos remek programlehetőség fog kínálkozni. Nem is tudja majd, melyiket válassza. Az biztos, hogy az összeset nem fogja tudni megragadni, mert ahhoz a hétvége mindkét napja is kevés lenne. Éppen ezért okosan össze be napjait. Az a fontos, hogy jól érezze magát és szerettei is, ezért igyekezzen kompromisszumokat kötni, amikor megbeszélés tárgyává válnak a programok. Mindenki jól járhat! 
 

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-23)

A mai nap folyamán valaki, akár tudtán kívül is, igencsak beletaposhat a lelkébe, ami elsõ pillanatban nagyon elszomoríthatja. Ne hagyja azonban, hogy tartósan eluralkodjon önön ez az érzés! Ne feledje, mindig van a dolgoknak a felszín alatt egy mélyebb értelme is, s nagy ostobaság lenne, ha ezt nem ismerné fel eme adott szituációban. Ha sikerül felfednie e karmaikus jellegét a történteknek, akkor már mindjárt másként is fogja értelmezni és látni a dolgot, s rájön, hogy igazából nem is önt, s az ön számára fontos dolgokat kívánták célba venni az elhangzottakkal.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Ezt a 3 csillagjegyet nem szokták megcsalni, illetve velük ez maga a halálos ítélet aláírása!

Ezt a 3 csillagjegyet nem szokták megcsalni, illetve velük ez maga a halálos ítélet aláírása!

Ezt a 3 csillagjegyet nem szokták megcsalni, illetve velük ez maga a halálos ítélet aláírása!

Cikkajánló Tovább olvasom

Oroszlán

Ma sehogy sem sikerül megfékezni az érzéseit. Mindenre azonnal reagál és emiatt gyakran indulatos lehet. Előbb fog cselekedni és csak aztán gondolkodni. Ezzel csupán az a baj, hogy mindent feldúl maga körül, mire rájön, hogy mit rontott el és addigra magára haragíthatja szeretteit, akik egyébként ma kifejezetten igyekeznének a kedvében járni. Még nem késő odafigyelnie magára! 
 

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-23)

Ugorjon fel a gyorsvonatra, hogy megtapasztalja, az milyen messzire is képes elvinni a mai nap folyamán, kedves Oroszlán. Ma ugyanis az univerzum irányából, hála az égnek, kiváló hátszélnek örvend, így, még maga is meglepõdhet, hogy milyen kevés energia-befektetéssel, milyen magasságokba is juthat. Ezen az úton ráadásul még a társaság, azaz szövetségesei, segítõi, üzletfelei is kellemesnek ígérkezik, így ma igazán nem lehet oka panaszra, élvezze hát az életet és a kivételesen könnyedén elért sikert!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Szűz

Egyik pillanatról a másikra kerülhet olyan helyzet, hogy csak egy karnyújtásnyira lesz a vágya és minimális erőfeszítéssel könnyedén elérheti. Semmi esetre hagyja a lehetőséget kicsúszni a kezei közül. Ha esetleg pont ütközik valamiféle programmal, akkor most kivételesen érdemes elhalasztania, átszerveznie. Ne legyintsen rá, hogy majd máskor, nem biztos, hogy lesz másik ilyen alkalom. 

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-23)

Ma a legfontosabb a rugalmasság! A problémákat érdemesebb fesztelenül, higgadt fejjel megközelítenie, mint makacsul ragaszkodva bizonyos elméleteihez. A legjobb konfliktuskezelési módszer amúgy is a szüntelenül változó dolgokra adott spontán reakció, ami persze, nem egyenlõ a meggondolatlansággal, csupán a kompromisszumra való törekvéssel, bizonyos, talán a megszokottaknál néha tágabb határok között. Cselekedjen ma ennek megfelelõen, s nem fogja a késõbbiekben megbánni döntéseit!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: