Mérleg

Végre igazán nyugodt nap elé néz. Kényelmes tempóban elintézheti feladatait, azután úgy alakítja napját, ahogy Önnek tetszik. Szánjon is ma időt arra, hogy befele forduljon, magába tekintsen, mert izgalmas és értékes felfedezéseket tehet. Sok minden összeállhat a fejében és megérthet, amellett, hogy több új ötlete is támadhat. Jegyezze fel őket, mert kár lenne elfelejtenie őket! 
 

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-21)

A mai nap során az univerzumban a pozitív energiák lesznek túlsúlyban, s ez kihat a Mérleg dolgaira is. A nap igazán remekül indul, szinte csak úgy repül az idõ, és ha nem hagyja, hogy mások butasága, vagy bizonyos kellemetlenkedõk, felbosszantsák, akkor bizony estére olyannyira maximalizálódhat jókedve, hogy érdemes lesz azt megfejelni egy spontán buli ötlettel, vagy összejövetellel is, ahol meglátja, garantáltan remekül fog szórakozni! Mivel mostanában amúgy is nehéz napjai voltak, ez most már nagyon ráfér önre.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Te mennyire vagy jó barát? Ezt árulja el rólad a csillagjegyed

Te mennyire vagy jó barát? Ezt árulja el rólad a csillagjegyed

Az ember társas lény, és tény, hogy jó barátok nélkül sivárabb lenne az életünk. Jó tudni, hogy van, akire mindig számíthatunk, de vajon te milyen vagy barátnak? És egyáltalán, mennyire könnyen barátkozol? Horoszkópod erről is árulkodhat.

Cikkajánló Tovább olvasom

Skorpió

Ma egyenesen szúrja a szemét mások hibái és sokszor képtelen arra, hogy magában tartsa őket. Persze meglepődik azon, miért sértődnek meg, elvégre Ön csak szívességet tesz azzal, hogy felhívja rá a figyelmüket. Na igen ám, csakhogy közben maga sem jobb és gyakran ugyanazokat a hibákat követi el. Csúnya viták kerekedhetnek ebből. Ha pedig nem bírja megállni, hogy ne tegye szóvá, lehet, hogy jobban teszi, ha elkerüli az embereket. 
 

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-21)

Itt az ideje egy kis pihenésnek, hiszen mostanában amúgy is sokat hajtott és meglehetõsen megviselheti az ebbõl fakadó stressz, melyet igenis érdemes komolyan venni és oldani. Ne legyen lelkiismeret furdalása, hogy a pihenésre és a kikapcsolódásra szánt percek csökkentik hatékonyságát. Gondoljon arra, hogy, ha az ember rendszeresen megtanul pihenni, akkor lesz csak igazán képes hosszú távon nagy dolgokat véghezvinni! Vegye tehát magát körbe csupa olyan, bohókás, könnyed emberrel, akiknek élvezi a társaságát, s ne hagyja, hogy egy percre is lehervadjon arcáról a mosoly!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Nyilas

Ma olyan lesz, mint egy másológép, csak éppen mások érzéseit, gondolatait másolja le. Hihetetlenül érzékeny lesz a környezetére és akaratlanul is átvesz mindent másoktól. Emiatt már nap elején kellemetlenül érezheti magát, hiszen rövid idő alatt elveszíti a fonalat, nem fogja tudni melyik a maga érzése és melyik származik mástól. Egy kis odafigyeléssel, kevesebb átéléssel talán sikerülne felhagynia azzal, hogy átvegye mások érzéseit. 

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-21)

A mai napon egyenesen robbanhatnak kreatív energiái, már legalább is, ami a munkáját, feladatait illeti! Rendkívül innovatív és sajátos gondolatait, ha most szabadjára engedi, csakis sikert arathat, ehhez azonban egy pillanatra se kössön kompromisszumot ma senkivel, különben bukhat az egész. Csakis magára hallgasson, merjen nagyot álmodni és belefogni, s akkor már csak egyetlen kérdés marad majd önben a nap végére: tényleg ilyen egyszerû lenne? Tudja a választ: igen!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: